Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Κριός .

Θα περάσετε τις περισσότερες ώρες της σημερινής μέρας αναπολώντας το παρελθόν και κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν αναδεικνύει την παθιασμένη και σέξι πλευρά σας, αλλά μάλλον την ικανότητά σας για βαθιά σκέψη.

Αν ψάχνετε για σχέση, δεν θα σας ελκύει κάποιος/α επιπόλαιος/α, αλλά κάποιος/α πιο ώριμος/η. πιο σοβαρός/ή και κατασταλαγμένος/η.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να ενεργοποιήσει την σκέψη σας αλλά δεν θα κάνει και πολλά για την ερωτική σας ζωή.

Αισθάνεστε πολύ ανεξάρτητοι και ανοιχτοί στον πειραματισμό αυτή τη στιγμή, και η σκέψη ότι πρέπει να συμβιβαστείτε ή να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου να διατηρήσετε μια σχέση σας φαίνεται κακή ιδέα.

Μην ανησυχείτε. Πρόκειται για μια προσωρινή φάση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Δίδυμοι

Οι απανωτές συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας έχουν αρχίσει να σας ανησυχούν. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκνευρισμό και πικρία για τον χρόνο που περνά ο καθένας από εσάς στο σπίτι, σε αντίθεση με τον χρόνο που αφιερώνει στην δουλειά και σε άλλες υποχρεώσεις. Ως συνήθως, η ειλικρινής συζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε ενδεδειγμένες λύσεις. Μην αποσύρεστε στην σιωπή – αυτό θα επιδεινώσει την κατάσταση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας. Εάν έχετε την πρόθεση να ενισχύσετε τον μεταξύ σας δεσμό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε σχετικά με το πώς πιστεύετε ότι θα πρέπει να προχωρήσετε. Ωστόσο, μην βασίζετε όλα τα συμπεράσματά σας μόνο στη σημερινή συζήτηση, καθώς μπορεί να εστιάσετε μόνο στις δυσκολίες και να ξεχάσετε τα καλά σημεία.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/01 Ειδήσεις από το παρελθόν – Σκέψεις άντρα

μελλοντολόγος

Λέων

Μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτή θα είναι μια εξαιρετική μέρα για τον έρωτα και τις σχέσεις, επειδή πριν καλά-καλά σηκωθείτε από το κρεβάτι σας το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσει να χτυπάει. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει έντονη κοινωνική ενέργεια, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους που έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον να έρθουν ακόμη πιο κοντά και να εμβαθύνουν τους δεσμούς τους. Αξιοποιήστε την στο έπακρο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Εάν φλερτάρατε με την ιδέα να οργανώσετε ένα πάρτι για φίλους και συνεργάτες, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα πέρασαν όλοι τον τελευταίο καιρό, είναι πρόθυμοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να διασκεδάσουν.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάτε έναν συγκεκριμένο ερωτικό δεσμό στο επόμενο επίπεδο. Ανεξάρτητα από το πόσα μέτωπα έχετε ανοιχτά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, σε μία σχέση θα εστιάσετε. Παρόλο που μπορεί να μην είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία στο παρελθόν, σίγουρα δεν θα μπορείτε να την αγνοείτε πλέον.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ενισχύσετε τη δέσμευσή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας σκοπεύετε να κάνετε τη σχέση σας μακροχρόνια, τότε αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κανονίσετε ένα πάρτι και να ενημερώσετε τους πάντες για τις προθέσεις σας. Σίγουρα θα είναι μια καταπληκτική μέρα που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Φροντίστε να τραβήξετε αρκετές φωτογραφίες.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia shmera

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια διάθεση αρμονίας ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κατά κάποιο τρόπο και οι δύο νιώθετε πολύ καλά ο ένας με τον άλλον, οπότε αν υπήρξαν προβλήματα πρόσφατα, είστε κάτι περισσότερο από πρόθυμοι να υποχωρήσετε για να βρείτε μια λύση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε σχέδια για το μέλλον και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα θέσετε σε κίνηση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή μπορεί να φαίνεται βαρετή, αλλά υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα. Είναι καλό να κάνετε μια παύση και να αναλογιστείτε τι συμβαίνει, εάν πηγαίνει καλά ή εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι για οποιαδήποτε πτυχή της σχέσης σας. Εάν νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε κάποια πράγματα με το ταίρι σας, αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Αξίζει τον κόπο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/01 Ειδήσεις από το παρελθόν – Σκέψεις άντρα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ιδιαίτερα δελεαστική. Εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου τα συναισθήματά σας για κάποιο άτομο ξεπερνούν την κοινή λογική σας και την ικανότητά σας να συμπεριφέρεστε με έναν προσγειωμένο τρόπο, προσέξτε. Αλλά και πότε σας ένοιαζε να συμπεριφέρεστε λογικά και να ασχολείστε με τα πρακτικά εις βάρος της διασκέδασης;  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι πολύ χαμηλών τόνων σε σύγκριση με τον πρόσφατο ενθουσιασμό των τελευταίων εβδομάδων. Μπορεί να μην είστε σε φάση να κάνετε μεγαλόσχημες δηλώσεις στον/στην αγαπημένο/η σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια διάθεση στοχασμού, η οποία μπορεί να σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι θέλετε να συμβεί στο κοινό σας μέλλον. Αλλά μην πάρετε τελικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia