Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Κριός .

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μερικές συναρπαστικές νέες επιλογές στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να αλλάξετε τη στάση σας με έναν ή δύο τρόπους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα καθορίζοντας ποια πράγματα σκοπεύετε να κάνετε διαφορετικά. Τι θα λέγατε να αρχίζατε με μια αλλαγή στο στυλ σας; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Ο έρωτας θα είναι μια μεγάλη πρόκληση σήμερα, με έναν πολύ συναρπαστικό τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε κάθε πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον/α που σας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί το παρουσιαστικό του/της να είναι κάπως ασυνήθιστο, και όχι σε αυτό που είχατε φανταστεί για το άτομο των ονείρων σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλάβετε το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού, ειδικά αν βγαίνετε πρώτη φορά μαζί. Θα πρέπει να κατηγορήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας για αυτό. Δεν είναι ότι έχει κάποιο πολύ περίεργο τικ ή άλλο σοβαρό ελάττωμα, απλά για κάποιο λόγο τον/την βρίσκετε κάπως αλλόκοτο/η αλλά και συναρπαστικό/ή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι δεν βλέπετε τα πράγματα όπως ο/η σύντροφός σας, αλλά αυτό αντί να σας απομακρύνει θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είχατε πέσει σε ρουτίνα τελευταία, δείτε το ως ευκαιρία για να ξεκολλήσετε και να κάνετε την σχέση σας πιο δυναμική. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tilefonikes-provlepsis

Λέων

Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θα θέλαμε και οι σχέσεις πολλές φορές προδίδουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην σχέση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως πρέπει να αλλάξετε ριζικά την προοπτική σας, αλλά μερικές φορές αυτό είναι απαραίτητο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο σας. Αν και γενικά είστε ευθείς -και σίγουρα όχι διακριτικοί- μια αλλαγή τακτικής θα σας επιτρέψει να βγείτε επιτέλους ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας. Γίνετε λίγο πιο μυστηριώδεις και χαλαροί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Ζυγός

Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γεγονός που θα λειτουργήσει ως καταλύτης για να αλλάξουμε τη στάση μας απέναντι στη ζωή και τον έρωτα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί για εσάς μια τέτοια ευκαιρία με τη μορφή ενός συμβάντος που στην αρχή θα σας ξαφνιάσει. Μόλις συνέλθετε από το σοκ θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι για καλό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα ρίσκο σε κάτι που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποκτήσατε θάρρος αλλά ότι πλέον μπορείτε να εξετάσετε την κατάσταση που ταλανίζει την σχέση σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Θα καταφέρετε να βρείτε μια διέξοδο και να αναλάβετε την απαιτούμενη δράση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Τοξότης

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν όνειρα. Η προσοχή που τους δίνει ο καθένας από εμάς κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην πιθανότητα να πραγματοποιηθούν ή να μείνουν σε σκέψεις. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δώσετε προσοχή σε ένα συγκεκριμένο όνειρο και να προσπαθήσετε να το πραγματώσετε. Το σίγουρο είναι ότι περιλαμβάνει κάποιο ξεχωριστό άτομο. Εμπρός λοιπόν… Τι περιμένετε; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα περάσετε υπέροχα μαζί, αρκεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες έξω από τα συνηθισμένα. Σπάστε την ρουτίνα στην ερωτική σας ζωή και δεν θα το μετανιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Ζώδια Προβλέψεις 18/03 Δευτέρα Υδροχόος

Αν προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θα φορέσετε σήμερα, καλό θα ήταν να καταλήξετε σε κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο. Δεν έχει κανένα νόημα να φορέσετε για ακόμη μια φορά το αγαπημένο σας πουλόβερ. Αλλάξτε λίγο το στυλ σας και μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, δεν μπορείτε να μαντέψετε καν τι σας περιμένει στην επόμενη γωνία. Κυριολεκτικά οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Αν ψάχνετε για κάποιο ξεχωριστό άτομο, αλλάξτε στέκια. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος