Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Κριός .

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να λογικέψετε τον/την σύντροφό σας. Πρέπει οπωσδήποτε να θίξετε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και δεν μπορείτε να το αναβάλλετε άλλο, ειδικά αν το ταίρι σας έχει σχηματίσει λάθος εντύπωση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις του/της.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Μπορεί να βρείτε κάπως βαριές τις συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα. Προτιμάτε να μιλάτε για πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά θέματα.

Ωστόσο, εσείς και ο/η σύντροφός σας πρέπει να μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα για να ξέρετε και οι δυο σας πού βρίσκεστε.

Μην αγχώνεστε. Όλα θα πάνε καλά.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πολλή διασκέδαση και γέλιο στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, ο/η σύντροφός σας μπορεί να παρεξηγήσει το χιούμορ σας, κάτι που ίσως θα μπορούσε να καταστρέψει το βράδυ σας. Εξηγήστε του/της ότι δεν εννοούσατε κάτι προσωπικό, απλώς είναι ο τρόπος σας να βλέπετε την αστεία πλευρά, ακόμα και στις πιο σοβαρές περιστάσεις.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα σας μείνει αξέχαστη για διάφορους λόγους. Ίσως διαπιστώσετε ότι μια συζήτηση που σχετίζεται με το παρελθόν θα σας φέρει στη μνήμη κάποιον/α που θα μπορούσε να συνδεθεί με το παρόν σας. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να επικοινωνήσετε ξανά μαζί του/της μετά από πολύ καιρό και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098

Λέων

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα είναι ο προάγγελος μιας ερωτικής συνάντησης. Ωστόσο, μπορεί αρχικά να συγκρουστείτε με αυτό το άτομο, καθώς θα θίξετε θέματα για τα οποία έχετε αντίθετες απόψεις. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει να συνεχίσετε τη συζήτησή σας αργότερα. Θα εκτιμήσετε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου, ακόμη και αν δεν συμφωνείτε σε όλα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε, αλλά ένα θέμα σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό συνδέεται με το παρελθόν και με ορισμένες πεποιθήσεις που είχατε παλαιότερα. Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, θα πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για να ξεκαθαρίσετε ορισμένες αμφιβολίες που μπορεί να έχει.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Ζυγός

Μια συγκεκριμένη συζήτηση σήμερα θα αποδειχθεί πολύ πιο ικανοποιητική από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Όχι μόνο ο/η συνομιλητής/συνομιλήτριά σας μπορεί να είναι δυνητικά ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος, αλλά ταιριάζει επίσης στη λίστα των απαιτήσεών σας για την τέλεια σχέση. Μην ανησυχείτε ότι μπορεί να χάσετε το κελεπούρι. Ακριβώς το ίδιο φοβάται κι εκείνος/η για εσάς.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Έχετε πολλές επιλογές ανοιχτές σήμερα, αλλά όλες έρχονται μέσω συζητήσεων με καινούργια άτομα. Η συνομιλία ανάμεσα σε εσάς και κάποιον/α μπορεί να καταλήξει σε καβγά. Ωστόσο, μερικές φορές η σύγκρουση μπορεί να έχει τα πιο απρόσμενα αποτελέσματα και στην περίπτωσή σας μεταφράζεται σε μια παθιασμένη βραδιά.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια συγκεκριμένη συζήτηση σχετικά με τις λεπτομέρειες ενός γεγονότος που συνέβη πριν από πολύ καιρό. Ωστόσο, μάλλον θα πρέπει να το συζητήσετε τώρα, καθώς θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο σε κάτι που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας επιθυμείτε να κάνετε μαζί. Παρόλο που υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης, όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από το αναμενόμενο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Σε γενικές γραμμές, συμφωνείτε με τις προτάσεις του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας και αφορούν αμφιλεγόμενα θέματα. Ωστόσο, σήμερα ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να επιτρέψετε σε μια συγκεκριμένη συνομιλία να συνεχιστεί χωρίς να πείτε δυνατά την άποψή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να υπερασπιστείτε τις αρχές στις οποίες πιστεύετε και να μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zvdia-75

Ζώδια Προβλέψεις 18/09 Κυριακή Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο ομιλητικοί από ότι συνήθως. Μπορεί να επανέρχεστε διαρκώς σε ορισμένα συναισθηματικά ζητήματα που έχουν προκύψει πρόσφατα. Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν ο/η σύντροφός σας θέλει πραγματικά να τα ακούσει όλα αυτά. Δεν θέλετε να τον/την κάνετε να πεθάνει από βαρεμάρα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Υπάρχει πιθανότητα σήμερα να επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο από το παρελθόν που είχε μεγάλη επιρροή πάνω σας. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα κοινά τώρα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να τον/την απωθεί σε εσάς είναι η τάση σας να κάνετε κήρυγμα αντί να συζητάτε. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε αυτή την παρόρμηση και θα τον/την κερδίσετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66