Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Κριός .

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και έρωτα στην ζωή σας. Εσείς και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να ανακαλύψετε νέα επίπεδα στη σχέση σας δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό μαζί.

Αν ψάχνετε για σχέση, οτιδήποτε συνδέεται με ταξίδια, αθλήματα, τυχερά παιχνίδια, φιλοσοφία ή θέατρο θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το πάθος μπορεί να βρεθεί στο σπίτι σας σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να τυλίξετε τον/την σύντροφό σας γύρω από το μικρό σας δαχτυλάκι και να τον/την κάνετε να τρέχει για κάθε σας καπρίτσιο.

Τέλειο ε; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και σε εσάς αρέσει να προσφέρετε, οπότε δώστε όσα ελπίζετε να πάρετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μαγεία και πάθος στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοιχτείτε σε κάτι το οποίο φοβάστε από μικρά παιδιά – να είστε αυθόρμητοι. Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και κάντε κάτι χωρίς σχέδιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Γενικά σας αρέσει να κυλάνε όλα ομαλά στις σχέσεις σας, αλλά μια απροσδόκητη έκπληξη μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ξανά στην ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν που σας έχει επηρεάσει βαθιά. Ίσως τώρα τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά και να μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά που δεν μπορούσε προηγουμένως. Θα πάρετε το ρίσκο; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-wroskopio-4

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να αποτιμήσετε μια σχέση που τελείωσε πρόσφατα και να δείτε ποια μαθήματα μπορείτε να πάρετε που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις στο μέλλον. Ίσως το σημαντικότερο που έχετε μάθει είναι να μην βάζετε σε κατηγορίες τους ανθρώπους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει και αφήστε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πιθανότητες που ούτε να φανταστείτε δεν μπορείτε στην ερωτική σας ζωή. Μην προσπεράσετε μια ευκαιρία απλώς και μόνο επειδή δεν εμφανίζεται όπως περιμένατε. Ο έρωτας μπορεί να έρθει με πολλού τρόπους και σε διάφορες μορφές. Μην εστιάζετε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Ψάξτε λίγο πιο βαθιά και δεν θα το μετανιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα με το άλλο σας μισό, κάντε το πρώτο βήμα και δείξτε ειλικρίνεια, λέγοντάς του ακριβώς πώς αισθάνεστε. Δώστε του την ευκαιρία να κάνει το ίδιο χωρίς επικρίσεις. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με αποτέλεσμα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε αφιερώστε χρόνο για γιορτάσετε την αγάπη που τρέφετε ο ένας για τον άλλο με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο – κάντε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τότε βεβαιωθείτε ότι είστε απολύτως ο εαυτός σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α, που φαίνεται να έχει όλες τις ιδιότητες που αναζητάτε στον/στην σύντροφο της ζωής σας. Αλλά δεν θα τον/την βρείτε στο μανάβικο της γειτονιάς σας. Θα πρέπει να βγείτε λίγο παραέξω και να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό – για τα δικά σας δεδομένα. Μήπως να ξεκινάγατε τρέξιμο;

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει όλα τα συστατικά ενός ρομαντικού παραμυθιού. Υπάρχει πάθος, περιπέτεια και η ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι δεν θέλετε να αφήσετε την σταθερότητα της ζώνης άνεσής σας Αν όλα αυτά σας φαίνονται τρομακτικά, τότε μείνετε μέσα και παρακολουθήστε μια ρομαντική ταινία αντί να βιώσετε κάτι αντίστοιχο από πρώτο χέρι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ζώδια Προβλέψεις 19/03 Τρίτη Υδροχόος

Κάποιος/α σύντροφος -τρέχων ή πιθανός- θα σας προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία σήμερα Θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε άγνωστες ζώνες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αυτό θα έχει και κόστος. Τίποτα στην ζωή δεν είναι δωρεάν. Ίσως χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση. Αν δεν σας ακούγεται καλό, προχωρήστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Ένας/μία συνάδελφος μπορεί να σας εκπλήξει φανερώνοντας τα ρομαντικά του/τη συναισθήματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι υπάρχει έντονη έλξη ανάμεσά σας. Εάν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, αυτό θα λειτουργήσει υπέροχα, και μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Εάν όχι, μπορεί να δυσκολευτείτε να απομακρύνετε τον/την θαυμαστή/θαυμάστριά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66