Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή  Κριός .

Η σημερινή είναι μια μέρα, όπου μπορείτε με ασφάλεια να κανονίσετε μια συνάντηση ανάμεσα στη μητέρα και τον/την σύντροφό σας, ίσως και όλη την οικογένεια σας.

Υπάρχει η εγγύηση ότι δεν θα γίνουν σκηνές, δεν θα υπάρξουν ενοχλητικές συμπεριφορές αλλά μόνο πολιτισμένες συζητήσεις και ένα ήρεμο κλίμα. Μέρες σαν την σημερινή είναι σπάνιες – χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Μπορείτε να ηρεμήσετε σήμερα. Η μέρα δεν προμηνύει τίποτα το συγκλονιστικό.

Δεν θα κατέβουν εξωγήινοι από τον ουρανό, ζητώντας σας να πάτε μαζί τους και να παντρευτείτε τον ηγέτη τους, για να βοηθήσετε τον πλανήτη τους που πεθαίνει.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, κάτι που μπορεί να είναι μια μοναδική εμπειρία από μόνο του. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πλέον μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα. Μπορείτε να είστε και πάλι ο εαυτός σας. Να είστε σίγουροι ότι όποιος είναι γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας δεν θα απαιτήσει τίποτα περισσότερο από εσάς παρά μόνο χρόνο για να μιλήσετε ήρεμα για πράγματα που δεν θα σας φέρουν σε δύσκολη ή αμήχανη θέση, δεν θα σας κάνουν να νιώσετε άσχημα ή ταπεινωτικά. Μπορείτε να χαλαρώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα αρμονική ημέρα για κάθε είδους σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε καθαρά πλατωνικές. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι όλοι είναι ανοικτοί, ειλικρινείς και πρόθυμοι να μοιραστούν τα βαθύτερα τους συναισθήματα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ευχάριστες και σε ζεστό κλίμα. Αν έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα μικρό πάρτι, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ρίξετε λίγο φως σε μια μπερδεμένη κατάσταση και να καταλήξετε σε κάποια συμφωνία σχετικά με μερικά πράγματα που μπορεί να σας προβλημάτισαν πρόσφατα. Μπορείτε να δώσετε στον/στην αγαπημένο/η σας μια αίσθηση ασφάλειας κάνοντας μια ρομαντική χειρονομία, βγάζοντάς τον/την έξω για δείπνο και γενικά κάνοντας τον/την να αισθάνεται καλά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Σήμερα φαίνεται σαν όλα να κινούνται αργά. Μπορεί να γίνεται πολλή συζήτηση για πράγματα που δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με εσάς. Αλλά σας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε τους συνήθεις φρενήρεις ρυθμούς σας. Να κάτσετε και να απολαύσετε ένα γεύμα με τον /την σύντροφό σας για ώρες. Χαρείτε τη μέρα σας! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή Ζυγός

Να περιμένετε μια ευχάριστη μέρα υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Είναι υπέροχο να μπορείτε να μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν σας αρέσουν τα αιθέρια έλαια, τότε τι θα λέγατε για ένα αισθησιακό μασάζ; Οι άνθρωποι θέλουν να τους περιποιούνται και να τους φροντίζουν. Θέλουν να νιώθουν ξεχωριστοί. Να το θυμάστε αυτό και θα ανταμειφθείτε! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε στην σχέση σας μετά από μια περίοδο αναταραχών. Νιώθετε επιτέλους ότι έχει φύγει ένα βάρος από τους ώμους σας. Μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας, γνωρίζοντας με σιγουριά ότι από εδώ και πέρα όλα φροντίζονται από το ίδιο το σύμπαν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-0988

Τοξότης

Θα εκτιμήσετε πάρα πολύ τη σημερινή μέρα, καθώς η ενέργεια της δημιουργεί τη σωστή διάθεση για να νιώσετε απαραίτητοι και επιθυμητοί. Υπάρχει μια αύρα ηρεμίας και η παρόρμηση να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να μοιραστείτε συναισθήματα και να πείτε πράγματα που ίσως δεν απόλυτα ειλικρινή αλλά μπορούν να κλείσουν παλιές πληγές και να τονώσουν το ηθικό του /της αγαπημένου /ης σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μαγειρέψετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο και να το τρελαίνετε με τις φροντίδες σας. Πάρτε το προβάδισμα στη συζήτηση και μιλήστε για πράγματα που μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας χαλαρώσουν. Συμπεριλάβετε μερικά πνευματώδη αστεία και ενδιαφέροντα θέματα και να είστε σίγουροι ότι η βραδιά θα του/της μείνει αξέχαστη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

taro-zodia-76

Ζώδια Προβλέψεις 21/08 Κυριακή Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια μέρα όπου μπορούν να επουλωθούν οι συναισθηματικές πληγές και να ξαναδοθούν υποσχέσεις που έχουν ήδη καταπατηθεί εκατοντάδες φορές. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκπληρωθούν, έτσι δεν είναι; Η ενέργεια που επικρατεί σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα κλίμα ηρεμίας στην σχέση σας, να συζητήσετε τα προβλήματα σας και να βρείτε από κοινού εποικοδομητικές λύσεις. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στο μυαλό σας κάθε είδους ιδέες σχετικά με το πώς να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας στον/στην αγαπημένο /η σας. Θέλετε πάση θυσία να τον/την γλυκάνετε και να τον/την κάνετε να ξεχάσει τον καβγά που είχατε την τελευταία εβδομάδα, κατά τον οποίο μπορεί να είπατε μερικά άκομψα πράγματα. Η αρμονία και η γλυκύτητα σας περιβάλλουν. Απολαύστε τη μέρα σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01