Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Ερωτικές

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Κριός .

Σε όσους από εσάς προτιμούν το φως του φεγγαριού από το φως του ήλιου μπορεί να φαίνεται ότι η ερωτική τους ζωή έχει περισσότερη έκθεση από ότι ουσία. Νιώθετε ότι πάσχει από ειλικρινή συναισθήματα.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει στο δρόμο κάποιου/κάποιας, που φημίζεται για την εμφάνισή του/της αλλά από χαρακτήρα δεν λέει πολλά. Μην χάνετε τον χρόνο σας μαζί του/της. Κάποιος/α πολύ καλύτερος/η είναι καθ’ οδόν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πολύ πάθος και ένταση στην ζωής σας, ωστόσο δεν είστε σίγουροι αν αυτή είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε το πώς νιώθετε.

Το άτομο με το οποίο βγαίνετε τώρα ξέρει ότι νοιάζεστε γι’ αυτό, αλλά δεν συνειδητοποιεί πόσο πολύ. Ίσως είναι καλύτερο να το πάρετε πιο χαλαρά και να τον/την γνωρίσετε καλύτερα πριν κάνετε κάποια μεγαλόπρεπη χειρονομία. Δεν θέλετε να τον/την τρομάξετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αν αναζητούσατε κάποιον/α ξεχωριστό/ή, μπορεί να συναντήσετε αυτό το άτομο σε κάποιο είδος καλλιτεχνικής συγκέντρωσης ή ίσως σε μια έκθεση. Και οι δυο σας θα διαπιστώσετε αμέσως ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά σας, και κυρίως επειδή ο ένας αισθάνεται άνετα με την παρουσία του άλλου. Βρίσκετε την επικοινωνία μεταξύ σας εύκολη και ευχάριστη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για εκείνο το πρώτο ραντεβού με αυτό το υπέροχο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μια ρομαντική βραδιά κάτω από τα άστρα, δίπλα στη θάλασσα ή οπουδήποτε αλλού αισθάνεστε άνετα να αφήσετε το μυστήριο και τη μαγεία της ζωής να σας κατακλύσει. Θα διαπιστώσετε ότι είστε και οι δύο σε θέση να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να σχετιστείτε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει μια πινελιά πάθους στη ζωή σας. Αν γνωρίσατε κάποιον/α πρόσφατα, αδράξτε την ευκαιρία για να μάθετε ακόμα περισσότερα για το πώς να τον/την γοητεύσετε. Περάστε λίγο χρόνο μαζί του/της. Καλό θα ήταν να μην φαίνεστε πολύ πρόθυμοι ή πολύ πιεστικοί, παρόλο που η καρδιά σας φλέγεται. Νιώστε το πάθος, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Εάν κάποιος/α φαίνεται να το παίζει δύσκολος/η και εσείς κάνετε όλο το κυνηγητό, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι απλώς το «παίζει». Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι απλά δεν μπορεί να σας αφήσει να τον/την κατακτήσετε πολύ γρήγορα, καθώς αυτό δεν θα ήταν καλό για την εικόνα του/της. Έτσι, τώρα που καταλαβαίνετε το πρόβλημά του/της, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια λύση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia shmera

Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα γλυκάνει την μέρα σας, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει να βρεθείτε με το νέο σας φλερτ. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο σας αρέσει να περνάτε τον χρόνο σας: να γευματίζετε και να συζητάτε με κάποιον/α που έχει χιούμορ και σας φτιάχνει την διάθεση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Μπορείτε να φάτε και ορεκτικά και επιδόρπιο σήμερα, σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε επαφή με κάποιον/α που συμμερίζεται τα ιδανικά και την αισθητική σας. Κάποιον/α που είναι σε θέση να κάνει μια ζωηρή συζήτηση χωρίς να ενθουσιάζεται υπερβολικά. Κάποιον/α που να εκτιμά την ασυνήθιστη γοητεία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό καθιστά την σημερινή μέρα ιδανική για να διοργανώσετε ένα τραπέζι και να προσκαλέσετε τόσο γνωστούς και φίλους όσο και καινούργιο κόσμο. Μπορεί να μην γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, ωστόσο, ίσως διαπιστώσετε ότι σας ελκύει πολύ η ευαισθησία και η κομψότητα ενός ατόμου, από το οποίο σίγουρα θα θέλατε να δείτε πολλά περισσότερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους με την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα να βρεθείτε στην αγκαλιά κάποιου/κάποιας, αλλά να μην έρχεται ποτέ η κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην τον/την τρομάξετε με τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί όταν θα σταματήσετε να το περιμένετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

Ζώδια Προβλέψεις 22/04 Δευτέρα Υδροχόος

Ο έρωτας σήμερα δεν έχει να κάνει με όλα τα χειροπιαστά και γήινα πράγματα με τα οποία εκδηλώνεται, όπως ένα αισθησιακό χάδι ή ένα όμορφο δώρο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να βρεθείτε σε κάποιου είδους μάχης εξουσίας, καθώς εσείς μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι και ο/η σύντροφός σας το ακριβώς αντίθετο. Με υπομονή και κατανόηση μπορείτε να το λύσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι μια κοινωνική συνάντηση θα αποδειχθεί σημείο καμπής για την ερωτική σας ζωή. Φαίνεται ότι μάλλον θα γνωρίσετε κάποιον/α ιδιαίτερα χαρισματικό/ή, με στάση ζωής άξια θαυμασμού. Στην αρχή μπορεί να νιώσετε ότι σας χτύπησε κεραυνός και όσο τον/την γνωρίζετε θα νιώθετε την περιέργειά σας να γιγαντώνεται. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι κάτι υπέροχο θα συμβεί ανάμεσά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988