Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή  Κριός .

Η ενέργεια που φέρνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σχηματίσει ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Εάν έχετε την ευκαιρία, βγείτε έξω με τον/την σύντροφό, σε ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί, και όπου η ατμόσφαιρα θα αποκαταστήσει το γέλιο και την αρμονία ανάμεσα σας.

Ξεχάστε για λίγο δουλειές και υποχρεώσεις και επικεντρωθείτε αποκλειστικά ο ένας στον άλλον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα, καθώς το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του αυτό το αισιόδοξο συναίσθημα και την αγάπη για όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι γύρω σας μάλλον θα κρατήσουν μια πιο εγωιστική στάση, χωρίς διάθεση για υποχωρήσεις.

Μην το αφήσετε να σας πτοήσει. Εάν μπορείτε, πηγαίνετε κάπου για να αθληθείτε ή να παρακολουθήσετε κάποιο σπορ με τον/την σύντροφό σας. Θα το απολαύσετε πραγματικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή Δίδυμοι

Υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα γύρω σας, υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Αν μπορείτε περάστε τη μέρα έξω από το σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας ή βρεθείτε με κοινούς σας φίλους. Η διάθεση σας είναι πολύ καλή για να την κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας. Αφήστε τη μουσική και το κρασί να ρέουν άφθονα και διασκεδάστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Μερικές μέρες είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τα δικά μας συμφέροντα στην άκρη για να βοηθήσουμε ή να δώσουμε μια ευκαιρία σε κάποιον άλλο. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, ίσως είναι δύσκολο και για τους δυο σας να αφήσετε κάτι στην άκρη, καθώς ο καθένας σας είναι αποφασισμένος να έχει ένα κομμάτι της δράσης. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να φτάσετε σε αδιέξοδο. Μην αφήσετε τους εγωισμούς να χαλάσουν μία κατά τα άλλα ευχάριστη μέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εκπλήξεις – Νέα πρόσωπα – Οικονομική επιτυχία

astrologia-provlepseis-44

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να το ρίξετε λίγο έξω, ακόμη και αν δεν το αντέχετε οικονομικά. Έχετε συγκεκριμένα χρήματα στην τσέπη σας και επαφίεστε στην γενναιοδωρία του σύμπαντος για να σας επιτρέψει να βγάλετε έξω τον/την αγαπημένο /η σας σε ένα σπέσιαλ δείπνο. Μην αγχώνεστε. Όλα θα γίνουν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε στο έπακρο τη μαγεία της ζωής. Μπορείτε να κάνετε πολλά για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι σε φρούδες υποσχέσεις. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα, αλλά αν για παράδειγμα προτείνετε στον/στην αγαπημένο/η σας να πεταχτείτε για έναν καφέ στη Ρώμη, φροντίστε να το εννοείτε – διαφορετικά θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει ζεστασιά και τρυφερότητα στην ερωτική σας ζωή. Θα βιώσετε διάφορες ευχάριστες εμπειρίες και εκπλήξεις στις στενές σας σχέσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα μικρό πάρτι και κάθε είδους ταξίδια. Μην προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα εξαντληθείτε. Θα κάνετε μεγάλη χάρη τόσο στον εαυτό σας όσο και στον/στην σύντροφό σας αν οργανώσετε τη μέρα σας. Αλλιώς, θα κουραστείτε πριν καν ξεκινήσει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι γεμάτη δράση και με πράγματα που απολαμβάνετε να κάνετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην ημέρα. Πριν εσείς και ο/η σύντροφός σας ξεκινήσετε για να κατακτήσετε τον κόσμο, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ότι δεν έχετε ξεχάσει να συμπεριλάβετε κανέναν. Μπορεί να είστε και οι δύο υπερβολικά ενθουσιασμένοι. Δώστε και στους άλλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης

Μια ηλιόλουστη ενέργεια θα διαποτίσει τον αέρα σήμερα, ειδικά υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας διάχυτο γύρω σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε για να απολαύσετε απλώς το γεγονός ότι είστε μαζί και την παρουσία πολύτιμων φίλων. Είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε ένα μελλοντικό πάρτι για να γιορτάσετε όλα αυτά τα καλά πράγματα που έχετε στην ζωή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή. Δεν είναι μια μέρα που εσείς και ο/η σύντροφός σας θα θέλετε να περάσετε μόνοι. Μπορεί να θέλετε να βγείτε έξω και γενικά να διασκεδάσετε πλαισιωμένοι από άτομα με τα οποία περνάτε πάντα καλά. Διαφορετικά, μπορείτε να μαγειρέψετε για εσάς και τους φίλους σας και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά στο σπίτι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εκπλήξεις – Νέα πρόσωπα – Οικονομική επιτυχία

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Προβλέψεις 26/08 Παρασκευή Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη μετά από μια δύσκολη περίοδο. Αν ψάχνετε για σχέση, δεν είναι καλή στιγμή να κλείνεστε μέσα. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα μέρη όπου γιορτάζεται το γέλιο και η φιλία. Είτε αυτό σημαίνει μια έξοδο στο στέκι της γειτονιάς σας ή ένα ταξίδι, το βέβαιο είναι ότι θα απολαύσετε απίστευτα αυτήν την περίοδο που ξεκινά σήμερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Θα απολαύσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε κάποιον/α που να μοιράζεται την αισιόδοξη στάση σας για τη ζωή. Κατεβάστε μια εφαρμογή όπου μπορείτε να συναντήσετε άτομα που τους αρέσουν τα ίδια σπορ με εσάς. Ή συμμετάσχετε σε μια διαδικτυακή ομάδα φιλοσοφικών συζητήσεων. Οι δονήσεις της ημέρας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, οπότε απλώς διασκεδάστε, να είστε ο εαυτός σας και το κατάλληλο άτομο θα έρθει στην ζωή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot