Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή Κριός .

Μήπως στον χώρο εργασίας σας σιγοκαίει ένα ρομάντζο; Ίσως ένας/μία φίλος/η ή συνάδελφος ήταν στην πραγματικότητα ένας/μία ερωτικός/ή σύντροφος σε αναμονή και όλο αυτό το διάστημα δεν το είχατε καταλάβει.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εδραιώσετε αυτήν τη σχέση με κάποιο τρόπο ή τουλάχιστον να την ξεκινήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας επιδεικνύει μια ιδιαίτερα παθιασμένη διάθεση και σας παρασύρει με την χαρούμενη και θετική του στάση.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να μιλήσετε για το μέλλον σας και τυχόν αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε.

Είναι επίσης ιδανική μέρα για να βγείτε έξω και να περάσετε υπέροχα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή  Δίδυμοι

Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας στα πιο απίθανα μέρη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου, στον κτηνίατρο ενώ περιμένετε για τα εμβόλια της γάτας σας ή στην τράπεζα. Θα νιώσετε μια ισχυρή έλξη και την αίσθηση ότι γνωριζόσασταν από πάντα με αυτό το άτομο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Η δύναμη είναι η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας. Είτε οι άνθρωποι γύρω σας εντυπωσιάζονται από τη δύναμή σας, είτε αναζητάτε τη δύναμη σε κάποιον/α άλλον/η. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε μια άμεση προσέγγιση, αντί να υπεκφεύγετε ή να κάνετε κομπλιμέντα χωρίς ουσία. Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το δυνατά και καθαρά. Μην μουρμουρίζετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Περνάτε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας στο σπίτι ή σας έχουν απορροφήσει οι δουλειές και οι υποχρεώσεις; Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη στη σχέση σας. Μην υποχωρείτε. Αν διστάζετε να προχωρήσετε, τότε το βράδυ σας μπορεί να είναι μέτριο. Εάν είστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και ξεκάθαροι, μπορεί να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε πολύ μακριά για να πάρετε συμβουλές για το πού να πάτε με το ραντεβού σας σήμερα, καθώς οι φίλοι σας είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σας συνοδεύσουν και να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα πρέπει να φανείτε δυνατοί αν θέλετε να μείνετε μόνοι με τον/την αγαπημένο/η σας για να απολαύσετε μερικές ήσυχες στιγμές, καθώς πολλοί θα επιζητούν την παρέα σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή  Ζυγός

Διασκεδάστε στο σπίτι σας σήμερα και καλέστε μερικούς φίλους με τους οποίους αισθάνεστε πραγματικά άνετα. Υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά με κάποιον/α που γνωρίζετε από το παρελθόν με αρκετά θετικό τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σε σχέση με τις προθέσεις σας. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για όλες τις ρομαντικές σχέσεις, ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό είχαν πέσει σε στασιμότητα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια νότα διασκέδασης και πάθους. Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στον/στην σύντροφό σας, να μοιραστείτε δραστηριότητες και σκέψεις και να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μεταξύ σας. Αν έχετε σχέση πολύ καιρό, πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, ξεφύγετε από τη ρουτίνα και περάστε μια υπέροχη μέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-098

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να βιώσετε ένα έντονο διαισθητικό συναίσθημα για κάποιον/α που γνωρίζετε. Συνειδητοποιείτε ότι είστε δεμένοι με αυτό το άτομο με έναν ιδιαίτερα στενό τρόπο και ότι τον/την γνωρίζετε σε πολύ βαθύ επίπεδο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη στάση σας, η οποία, αν ήταν προηγουμένως απόμακρη, τώρα θα γίνει πιο θερμή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ κοινωνική μέρα, γεμάτη με φίλους και πολύ γέλιο. Φαίνεται να είστε εξαιρετικά δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Αν έχετε κάτι να πείτε, κάντε το σήμερα, καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην κρατάτε τα συναισθήματά σας. Μιλήστε για το πώς αισθάνεστε με απόλυτη ειλικρίνεια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-76

Ζώδια Προβλέψεις 28/08 Κυριακή  Υδροχόος

Υπάρχει μια έντονη αίσθηση πάθους στην ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς και ένα αίσθημα εγγύτητας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε ειλικρινά και ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που δημιούργησαν προστριβές κατά το παρελθόν, καθώς σήμερα όλοι θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει περιπετειώδη διάθεση σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει. Είναι μια ιδανική μέρα για να ανακαλύψετε νέα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε μαζί και να βρείτε άλλα ενδιαφέροντα που μπορείτε να μοιραστείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot