Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Ερωτικές

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Ερωτικές .

Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Κριός .

Η ενέργεια της σημερινής μέρας προκαλεί ένα αίσθημα έντασης ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας. Μπορεί να έχουν συσσωρευθεί πάρα πολλά ζητήματα εδώ και λίγο καιρό, αλλά κανείς από εσάς δεν είχε το χρόνο ή τη διάθεση να τα λύσει.

Πριν εκραγείτε και οι δύο, ίσως είναι καλύτερο να καθίσετε και να μιλήσετε. Αυτό και μόνο μπορεί να αναζωπυρώσει ένα βαθύτερο πάθος ανάμεσα σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Έχετε την τάση να βρίσκετε τις σκηνές έντασης και πάθους λίγο ντροπιαστικές. Αλλά μπορεί να μην μπορείτε να τις αγνοήσετε σήμερα.

Αν ένα συγκεκριμένο άτομο σας βρίσκει ελκυστικούς, είναι μάλλον αποφασισμένο να ρίξει με κάθε τρόπο το αδιάφορο προσωπείο σας και να βγάλει στην επιφάνεια τον πιο παθιασμένο σας εαυτό. Να είστε προετοιμασμένοι!  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Δίδυμοι

Η ενέργεια της ημέρας βάζει όρια σε ένα ραντεβού απόψε. Τόσο εσείς όσο και το άλλο άτομο γνωρίζετε ότι τρέφετε βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν είστε σίγουροι αν θα υποχωρήσετε σε αυτά ή θα αφήσετε λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει πριν τους παραδοθείτε ολοκληρωτικά. Και οι δύο θα μπείτε στον πειρασμό και μπορεί να μην μπορείτε να αντισταθείτε στο πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα της ημέρας φέρνει παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε κακοδιάθετοι, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεσπάσετε στον/στην σύντροφό σας. Ωστόσο, μπορεί και εκείνος/η να ανταποδώσει και θα ήταν λυπηρό αν όλο αυτό εξελισσόταν σε καβγά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/10 Αίσθηση δυνατής αγάπης – Χρήμα από τύχη

zodia-zvdia-75

Λέων

Εδώ και αρκετό καιρό, κάνετε τα πάντα για να πλησιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο όμως φαίνεται να αγνοεί κάθε απόπειρά σας να του πιάσετε συζήτηση. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να τον/την πάρετε σε μια γωνιά και να του /της εκφράσετε πώς πραγματικά νιώθετε για αυτόν /αυτήν. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ως έσχατη λύση, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο θα εκτιμήσει την αποφασιστικότητά σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μια κατάσταση στα άκρα σχετικά με την τρέχουσα σχέση σας. Μπορεί να δοθούν τελεσίγραφα και να αισθανθείτε και οι δύο την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονά σας. Ωστόσο, πριν όλα τελειώσουν με δάκρυα, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, όπως για παράδειγμα να ακούσετε πραγματικά τι έχει να πει ο άλλος.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Ζυγός

Αν ψάχνετε για έρωτα, τότε μπορεί να εκπλαγείτε καθώς σήμερα θα τον βρείτε εκεί που δεν το περιμένατε. Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις ότι κάποιος/α που μέχρι τώρα αγνοούσατε, ξαφνικά σας φαίνεται απίστευτα συναρπαστικός/ή. Φαίνεται να εκπέμπει μια αγριάδα που σας εξιτάρει και δεν είχατε ξαναδεί σε κανέναν από όσους/όσες έχετε βγει. Το βράδυ προμηνύεται καυτό!  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Σκορπιός

Η ενέργεια της ημέρας δίνει στον έρωτα μία πινελιά πάθους. Μπαίνετε στον πειρασμό να πάτε τα πράγματα στα άκρα. Το άλλο άτομο είναι μυστηριώδες και σας προκαλεί μια έξαψη που δε νιώθετε συχνά. Εσείς οι δύο σας θα μπορούσατε να κάνετε ένα υπέροχο ζευγάρι.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης

Αν μιλήσετε με κάποιο καινούργιο άτομο απόψε, τότε μπορεί να σας περιμένει μια έκπληξη. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια ευκαιρία που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Αν έχετε συνηθίσει σε ήσυχους τρόπους, σας περιμένει ένα σοκ. Πρόκειται για έναν άγριο, απείθαρχο χαρακτήρα και δεν θα κάνει αυτό που ζητάτε, αλλά ακριβώς αυτό που νιώθει. Ούτως ή άλλως θα περάσετε πραγματικά υπέροχα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα για ένα ραντεβού που φανταζόσασταν μόνο στα πιο τρελά σας όνειρα. Αυτό το άτομο μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τις πεποιθήσεις σας, τους κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς ή την εξωτερική σας εμφάνιση. Το μόνο που τον/την νοιάζει είναι να μάθει ποιος /ποια πραγματικά είστε. Θα χαρείτε να υποκύψετε σε κάποιον/α που ξέρει τι θέλει και σκοπεύει να το αποκτήσει.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/10 Αίσθηση δυνατής αγάπης – Χρήμα από τύχη

zodia-taro-45

Ζώδια Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή Υδροχόος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μοιάζετε ιδιαίτερα ταιριαστοί σήμερα. Η ενέργεια της μέρας φέρνει στην επιφάνεια το πάθος και την ένταση που συνήθως συναντάμε σε ερωτικά μυθιστορήματα ή χολιγουντιανές ταινίες. Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα, να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες και να απολαύσετε πραγματικά τη μαγεία που μοιράζεστε και οι δύο, η οποία δεν χρειάζεται ξόρκια ή φίλτρα για να λειτουργήσει.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με αυτό το ξεχωριστό άτομο με το οποίο λαχταρούσατε να έρθετε πιο κοντά. Είστε αποφασισμένοι να αποκαλύψετε την πιο επικίνδυνη πλευρά σας, τον πιο παθιασμένο και σέξι χαρακτήρα σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα δεχτείτε όχι ένα αλλά μια σειρά κομπλιμέντων για απόψε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01