Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 02/01 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια κριός .

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να πεις στον εραστή σου, αυτό που νομίζεις ότι θέλει να ακούσει… και σ’ αυτό που γνωρίζεις, ότι θα έπρεπε να ακούσει. Είναι βέβαιο, πως υπάρχουν κοινά μεταξύ των δύο.

Όμως όσο περισσότερο εσύ εστιάζεις την προσπάθειά σου, να γνωστοποιήσεις τα συναισθήματα και τις ανασφάλειές σου, τόσο πιο πιθανό είναι να δεχθεί την αλήθεια, ο εραστής σου. Αν θέλεις η συγκεκριμένη σχέση σου, να εμβαθύνει, τότε ο μόνος τρόπος για να το κάνεις, είναι αυτός.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Παρόλο που πολλά θα μπορούσαν να ελεγχθούν στη σχέση σου, οι πτυχές της, είναι πέρα από τον έλεγχό σου… και αυτό θα μπορούσε να είναι πηγή απογοήτευσης.

Μπορείς να διευκολυνθείς αρκετά εύκολα, αν πάψεις να σπρώχνεις τα πράγματα, για να προωθήσεις μια κατάσταση, που πιστεύεις πως χρονοτριβεί.

Παράτα τα. Δώστε λίγο χώρο και χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια δίδυμοι

Η ικανότητα να βλέπεις ξεκάθαρα, πώς θέλεις η σχέση σου να προοδεύσει, είναι μεγάλη για να μπορείς να διατηρείς τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σου, σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, είναι δυνατόν να είσαι υπερβολικά ενθουσιώδης κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, αν αισθανθείς ότι ελπίζεις σε κάτι απίθανο. Κάνεις πολλά για να δημιουργείς διασκεδαστική ατμόσφαιρα, αλλά μην το παρακάνεις. Χαλάρωσε και εκτίμησε, πώς ο χρόνος και η υπομονή είναι σύμμαχοί σου. Έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα στα ερωτικά σου, που σήμερα σου δημιουργούν μια αίσθηση ανησυχίας.

ζώδια καρκίνος

Η διστακτικότητα, η επιφυλακτικότητα ή η απροθυμία σου, να ακολουθήσεις κάτι που αφορά την υπάρχουσα ή την εκκολαπτόμενη σχέση σου, μάλλον συνδέεται έντονα με κάτι από το παρελθόν σου. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ή να ξεπεραστεί, αν πρέπει να προχωρήσεις. Το να χρησιμοποιείς ένα προηγούμενο δυσάρεστο γεγονός σαν κατευθυντήρια γραμμή, δεν δικαιολογεί την αποφυγή από μεριάς σου, ενός τολμηρού βήματος, στην τωρινή σχέση σου.

taro-zodia-76

ζώδια λέων

Η ανυπομονησία μπορεί να είναι εχθρός σου αυτή τη στιγμή, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσεις τους λόγους για τους οποίους πιέζεις την πρόοδο στη σχέση σου. Και πόσοι από αυτούς τους λόγους προκύπτουν… επειδή έχεις ανάγκη από ασφάλεια και διαβεβαίωση? Και οι δύο μπορούν να έρθουν στο πέρασμα του χρόνου, αν καταλάβεις, ότι μια διαδικασία εκτυλίσσεται με το δικό της τρόπο, χωρίς βιασύνες. Κάνε ό, τι μπορείς για να εξαφανίσεις την προσέγγιση ή τη στάση σου, του στυλ «θέλω κάτι.. και το θέλω τώρα».

ζώδια παρθένος

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή που αν κρατήσεις ορισμένες σκέψεις και συναισθήματα για τον εαυτό σου, θα είναι χρήσιμο. Παρόλο που υπάρχουν συχνά περισσότερα οφέλη αν κάποιος ανοίγεται… και το ρητό λέει πως ό,τι πρέπει να ειπωθεί, ας ειπωθεί… θα ωφεληθείς αν τα κρατήσεις κρυμμένα για λίγο. Αυτό δεν έχει να κάνει με εξαπάτηση….αλλά με την επιλογή της κατάλληλης στιγμής για να μιλήσεις. Με ανοιχτό μυαλό, θα εντοπίσεις την κατάλληλη ευκαιρία, όταν παρουσιαστεί.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός

Παρόλο που μια ευχάριστη αίσθηση ηρεμίας είναι αισθητή στην ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να μην αγχωθείς ή να το θεωρήσεις σαν μια ηρεμία πριν την καταιγίδα.

Αν μη τι άλλο, έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να εκτιμήσεις την επόμενη κίνηση σου με κάποιο τρόπο, ειδικά αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλεις να είσαι πιο κοντά. Απόλαυσε την ανάπαυλα και την ευκαιρία, να κάνεις σωστές εκτιμήσεις.

ζώδια σκορπιός

Η δική σου διστακτικότητα, σε ό,τι σκέφτεσαι ή νιώθεις, θα ανατρέψει ξεκάθαρα την ισορροπία που υπάρχει μέχρι στιγμής, ανάμεσά σας. Αν αρχίζουν να γίνονται εντονότερα τα συναισθήματά σου, τότε η απάντηση που θα λάβεις, πιθανόν να είναι θετική. Πιθανότατα όμως ο εραστής σου, να μην έχει τη δική σου διαίσθηση. Αφήνοντάς τον να κάνει υποθέσεις, απλώς καθυστερείς κάτι, που μπορεί να συμβεί. Δώσ’ του τα στοιχεία που χρειάζεται.

Διαβαστε  20 ζωδιακά ζευγάρια που θα μείνουν μαζί το 2019 (+5 που δεν θα αντέξουν)

μερος α   μερος β

tarw-wroskopio-4

ζώδια τοξότης

Μπορείς να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον εραστή σου, αν τον υποστηρίξεις και τον ενθαρρύνεις. Πρόσθεσε σ’ όλα τα παραπάνω και μια στοργική χειρονομία…. και χωρίς αμφιβολία, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Αυτό που δίνεις, αυτό και θα λάβεις…. γι’ αυτό, προσπάθησε να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη του εραστή σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα, ενός όμορφου ξεκινήματος.

ζώδια αιγόκερως

Μια βαθιά κρυμμένη ρομαντική φαντασίωση θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά πιθανότατα επειδή θα μπορούσε να είναι πιο εφικτή από ό, τι νόμιζες! Ο αγαπημένος σου, μπορεί να είναι πιο δεκτικός από ό, τι νόμιζες, επίσης. Διασκεδάστε μαζί, κάνοντας αυτό το όραμα πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό σας, για ένα νέο επίπεδο εγγύτητας ή οικειότητας.

Διαβαστε  20 ζωδιακά ζευγάρια που θα μείνουν μαζί το 2019 (+5 που δεν θα αντέξουν)

μερος α   μερος β

zwdia-fotia

ζώδια υδροχόος

Ενδέχεται ένα ζήτημα στη σχέση σου, να απαιτεί συζήτηση… και ίσως να είσαι επιφυλακτική ως προς τον τρόπο, που θα το κάνεις. Δεν θέλεις ν’ ακούς καταδικαστικές ή αρνητικές, αποφάσεις, αλλά χρειάζεται ο εραστής σου, να μάθει γιατί αισθάνεσαι, όπως αισθάνεσαι. Η απάντησή του, θα καθοριστεί, από το πόσο ευαίσθητα και σοβαρά θα θέσεις, αυτό το ζήτημα. Έλα, στη θέση του.

ζώδια ιχθύες

Ένα ζήτημα στα ερωτικά σου, πρέπει να σταματήσει πριν εδραιωθεί και είναι πιθανό η μπάλα να βρίσκεται στο δικό σου γήπεδο. Φανερώνοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με απαισιοδοξία ή με παράπονο για το πώς το ποτήρι φαίνεται πάντα μισογεμάτο στη σχέση σου, δεν αρκεί. Όσο πιο πολύ επικεντρωθείς στις θετικές πλευρές της σχέσης σου και υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης, τόσο πιο εύκολο θα είναι, να σε υποστηρίξει ο σύντροφός σου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia