Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 15/09 Σάββατο

erwtiki-astrologia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

ζώδια κριός.

Ίσως νιώσεις πως πρέπει ν’ αποφύγεις ένα έντονο συναίσθημα και να προσπαθήσεις να μη δείξεις πώς νιώθεις ή πώς αισθάνεσαι.

Αν πρόκειται για ερωτικό θέμα, προσπάθησε να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις και μη βάζεις τον εαυτό σου να ρισκάρει μια ανατροπή.

zodia-taro-45

Τα ένστικτά σου, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου, ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά τώρα, απλά δείξ’ τους εμπιστοσύνη.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος

Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σου δώσει ένα διάλειμμα ή να βοηθήσει κάτι, που ήταν δυσκίνητο ή απαιτούσε ευκολότερη διαχείριση, να προχωρήσει στα ερωτικά σου.

Χρησιμοποίησε αυτό το κύμα χρήσιμης δυναμικής για να εξερευνήσεις μια ερωτική σχέση για την οποία το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι αυτό το διάστημα.

Είναι απίθανο ν’απογοητευτείς ή ν’απορριφθείς, από το αντικείμενο του πόθου σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια δίδυμος

Μπορεί μια κατάσταση να τη θεωρήσεις αδιαμφισβήτητη, αλλά ο εραστής σου θα το δει με έναν τρόπο για τον οποίο, δεν είχες προετοιμαστεί.

Προτού να τρέξεις και να πάρεις τον έλεγχο, βεβαιώσου ότι δεν το κάνεις γιατί δε θέλεις ν’αφήσεις κανένα περιθώριο στον εραστή σου, να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο δρόμος της προόδου, μπορεί να είναι ξεκάθαρος και απλός, αλλά είναι σημαντικό για σένα, να εξετάσεις το χαρακτήρα του συντρόφου σου.

Αυτός θέλει να μοιραστεί μαζί σου, το ταξίδι ή το βάρος της δουλειάς…γι’αυτό κι εσύ, άφησέ τον.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια καρκίνος

Η πρόοδος στα αισθηματικά σου, βασίζεται σε σένα και μόνο.

Αν είσαι σίγουρη βέβαια, ότι μπορείς να πετύχεις πρόοδο και να μην επιτρέψεις στο παρελθόν να σε αποθαρρύνει, ώστε να απορρίψεις τη δυνατότητα.

Το παρελθόν, δείχνει μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα, που προήλθαν πιθανότατα από αρνητικές συμπεριφορές και προσεγγίσεις.

Πάψε να του δίνεις σημασία, για να σε καθοδηγήσει.

Μια νέα προσέγγιση που εφαρμόζεται στις νέες συνθήκες που εκτυλίσσονται τώρα μπορεί να φέρει μια πολύ νέα και ευχάριστη εξέλιξη!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

chartomantia-087

ζώδια λέων

Είναι πιθανό να περιμένεις πως θα προσφέρεις περισσότερα από ότι αισθάνεσαι ικανή οτι μπορείς να δώσεις στον εραστή σου.

Και θα είναι στο χέρι σου, να διαχειριστείς τις προσδοκίες του ρεαλιστικά.

Είσαι πολύ χαρούμενη που είσαι φιλόδοξη στα ερωτικά σου και μπορείς να δεις ανάμεσα στις γραμμές, τί είναι ρεαλιστικό και τί όχι.

Φέρνοντας τον εραστή σου, πίσω στη Γη δεν σημαίνει ότι έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για ασφάλεια, όσο ότι θέλεις να πετύχουν οι στόχοι και οι κοινές σας ελπίδες.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια παρθένος

Μπορείς να ωφεληθείς με περισσότερους από έναν τρόπους, αν δείξεις λιγότερη αυτοπεποίθηση. Γιατί αυτό σου δημιουργεί μεγάλες πιέσεις στην προσπάθειά σου να τιμήσεις τη σχέση σου.

Προσπάθησε να δεχτείς ότι δεν είναι δικό σου λάθος, αν αυτό που φαινόταν απλό, έχει καθυστερήσει ή είναι πιο περίπλοκο.

Το αντικείμενο του πόθου σου, δεν περιμένει από σένα θαύματα.

Κι εσύ από μεριάς σου, δε θέλεις ν’αποστραγγίσεις όλη την ενέργειά σου, προσπαθώντας ν’αντιμετωπίσεις μια υπερβολική προσδοκία.

Μείωσε τους ρυθμούς σου και επικεντρώσου αποκλειστικά σε ότι είναι

διαχειρίσιμο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός

Η αβεβαιότητα στα ερωτικά σου διασαφηνίζεται… ακόμη κι αν η διαδικασία, είναι οδυνηρά αργή.

Ωστόσο, η αυτοπεποίθησή σου, που συνοδεύει αυτή τη διαδικασία, θα μπορούσε να είναι εκτεταμένη.

Τα συναισθηματικά σου θεμέλια γίνονται ολοένα και πιο σταθερά, με κάθε μέρα που περνάει.

Αυτό που μπαίνει σε εφαρμογή ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου αυτό το διάστημα, θα είναι μόνιμο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια σκορπιός

Μια απόφαση που αφορά τη σχέση σου, μπορεί να γίνει πιο περίπλοκη, έχοντας περισσότερες από μία επιλογές που πρέπει να εξεταστούν.

Φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να ληφθούν υπόψη και αφορούν τόσο τις δικές σου ανάγκες όσο και του εραστή σου.

Ωστόσο, μην πιεστείς για να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις, αν πιστεύεις ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Η τοποθέτηση των αναγκών σου σαν πρωτεύον θέμα, δεν είναι καθόλου εγωιστική. Είναι λογική και απαραίτητη.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια τοξότης

Ίσως ξεκινήσεις μια καινούργια ερωτική σχέση.

Όχι μόνο είναι μια πολλή καλή περίοδος για να ξεκινήσεις, αλλά επίσης σε βοηθά να κάνεις ένα σταθερό ξεκίνημα με το συγκεκριμένο άτομο που σ’ενδιαφέρει.

Αν η σχέση αυτή ξεκινήσει σαν φιλική, τότε θα γίνει βαθύτερη και πιο οικεία, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Αυτό μπορεί να ταιριάζει και στους δυο σας!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια αιγόκερως

Ίσως να επικεντρωθείς έντονα σ’ ένα σχέδιο που είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για σένα αλλά ίσως χρειαστεί να εξετάσεις αν αυτό επηρεάζει τη σχέση σου.

Θα μπορούσες ν’ αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη γι’αυτό που επιθυμείς ν’ακολουθήσεις με απόλυτη σοβαρότητα.

Είναι μάλλον απίθανο να στεναχωρηθεί γι’αυτό το ταίρι σου.

Όμως, είναι καιρός να επιτρέψεις στον εαυτό σου, να εστιάσει σε ότι σε εμπνέει ή σε παρακινεί για μια αλλαγή.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-taro-astra

ζώδια υδροχόος

Οι διαθέσεις του εραστή σου, θα είναι απρόβλεπτες σε σημείο που θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου, θα μετρήσεις μέχρι το δέκα και θα προσπαθήσεις να κάνεις πολύ υπομονή.

Είναι επίσης πιθανό βάσει ορισμένων παραδοχών, να ωφεληθείς μαθαίνοντας λίγο περισσότερα στοιχεία.

Αν ο αγαπημένος σου υποθέσει ότι μίλησες βιαστικά, τότε σήκωσε τα χέρια ψηλά και δώστου την ευκαιρία να σε βάλει στην εικόνα σωστά.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης /Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σ’ενθαρρύνει να επιτρέψεις στα αισθήματά σου να παίξουν μεγάλο ρόλο σε μια ερωτική κατάσταση.

Παρόλο που είναι συχνά καλύτερο να παίρνεις αποφάσεις με την καρδιά κι όχι με τη λογική σου, θα κερδίσεις από την ευκαιρία να βάλεις μπροστά τη λογική στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Είναι επίσης σημαντικό να αγνοήσεις ό,τι σκέφτονται οι άλλοι – εκτός από τον εραστή σου, φυσικά!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενοςζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot