Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 16/09 Κυριακή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

ζώδια κριός.

Μπορείς να είσαι πιο ψύχραιμη στα ερωτικά σου, αν είσαι λιγότερο άκαμπτη, με κάποιες εκβάσεις ή εκτιμήσεις, που δεν είναι μόνο ξεπερασμένες, αλλά δημιουργήθηκαν με σαθρά γεγονότα από την αρχή.

Η ερωτική ζωή σου, μπορεί και πρέπει να είναι πηγή άνεσης, όχι πηγή φόβου ή έντασης.

zodia-taro-45

Κάνοντας περισσότερη προσπάθεια για να είσαι λιγότερο αμυντική, είναι η απάντηση.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος

Κρατώντας ένα πρόβλημα για τον εαυτό σου, κατά πάσα πιθανότητα, βοηθάει τα συμφέροντα του εραστή σου, και το χρονικό διάστημα πλησιάζει που θα αρχίσεις να εξετάζεις και τα δικά σου, λίγο πιο εντατικά.

Ο εραστής σου, μπορεί πιθανώς να αισθανθεί ότι υπάρχουν κάποιες κάρτες που τις φυλάς κρυφές.

Ωστόσο, αυτό μάλλον αφορά περισσότερο αυτό που βλέπει, παρά κάτι μυστυριώδες, με έναν παραδεισένιο ή συναρπαστικό τρόπο.

Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις τί είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου, τότε αυτό το διάστημα, είναι τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζώδια δίδυμοι

Το μυαλό σου, θα δημιουργήσει μια μακρά λίστα από τις ελλείψεις στα ερωτικά σου ή σε ό,τι πιστεύεις πως κάνεις μ’αυτό που είναι διαθέσιμο, αντί ν’ανακαλύψεις καινούργιους τρόπους διασκέδασης.

Ωστόσο, είναι σαν ο κόσμος να σου παραδίδει εσκεμμένα ένα δείγμα από αυτό που προσφέρεται για να δοκιμάσεις τα “θέλω” σου, και να φέρεις περισσότερα στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου.

Με λίγη προσπάθεια και φαντασία, θα διαπιστώσεις, πως ορισμένοι περιορισμοί δεν είναι τόσο σταθεροί όσο πίστευες πως ήταν.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια καρκίνος

Μια ισορροπία στην ερωτική σου ζωή, είναι προβλέψιμη και σταθερή αλλά μακριά από αυθορμητισμούς και δραστηριότητες που θα ήθελες να σου προσφέρει.

Ίσως νιώσεις πως η σχέση σου είναι ένας μεγάλος επαναλαμβανόμενος κύκλος. Και ίσως αισθανθείς πως ο πρώτος υπαίτιος, είναι ο εραστής σου.

Ακόμα κι αν κάτι σε ανακουφίζει από την ρουτίνα, θέλεις περισσότερα ..και έρχεται μια ευκαιρία, που θα δημιουργήσει αλλαγές.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

chartomantia-087

ζώδια λέων

Το να καθοδηγείσαι από τη δημιουργικότητά σου, μπορεί να φέρει έμπνευση στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου.

Οι ιδέες σου, για να δημιουργηθεί περισσότερη αγάπη και αρμονία στη ζωή σου, μπορούν να φτάσουν σε καινούργια επίπεδα οικειότητας και να μεταμορφώσουν τα ερωτικά σου από μέσα προς τα έξω, αν τ’ ακολουθήσεις, με αυτοπεποίθηση. Εξέτασε κάθε πιθανή δημιουργική επιλογή ή διέξοδο, επειδή είναι δυνατό να έχεις σοβαρότατη επίδραση στην καρδιά κάποιου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια παρθένος

Τα συναισθήματα μπορούν να είναι ο σύμμαχος ή ο εχθρός σου αυτή τη στιγμή, Ειδικά αν εμπλακούν σε μια συζήτηση, που πρέπει να διατηρηθεί ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη.

Οποιοδήποτε σημείο θέλεις να επισημάνεις, θα ακουστεί και θα γίνει κατανοητό με μια ήρεμη, μετρημένη προσέγγιση και όχι με τρόπο που θα οδηγήσεις τον εραστή σου να πάρει θέση άμυνας.

Η προσγειωμένη συμπεριφορά στα ερωτικά σου, θα ωφελήσει και τους δυο σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να είμαστε ειλικρινείς για τα αισθηματικά μας από το να τα βλέπουμε απαισιόδοξα.

Ίσως να πιστεύεις πως ελλατώνεται ή απογοήτευσή σου αν κοιτάξεις κάποια πιθανά μειονεκτήματα.

Αλλά θα δυστυχίσεις αν λειτουργήσεις έτσι.

Αντί να αναλώνεσαι σε φόβους και ανησυχίες προσπάθησε να τα αντικαταστήσεις για να νιώσεις ευγνωμοσύνη για την τωρινή σου κατάσταση.

Η αλήθεια ή η πραγματικότητα της ερωτικής σου σχέσης, είναι κάτι που πρέπει να αγκαλιάσεις, με δικαιολογημένη προθυμία.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να είναι εύκολο να γυρίσεις τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αγκαλιάσεις το κύμα της θετικής ενέργειας που διαπερνά τα ερωτικά σου και να αφήσεις τον εαυτό σου, να βυθιστεί σ’ αυτό.

Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας τέλειος καταλύτης για να αποκαταστήσει την ισορροπία σε μια ερωτική σχέση , ειδικά αν τα εργασιακά σου θέματα, είναι μια συνεχής τροχοπέδη.

Ήρθε η ώρα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου… και ένας ή δύο αυθόρμητοι πειρασμοί μπορούν να σε βοηθήσουν με θαυμάσιο τρόπο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια τοξότης

Αντιμετωπίζοντας ό,τι μπορεί να αλλάξει στα ερωτικά σου με ηρεμία, θα μπορέσεις να έχεις ουσιαστικά αποτελέσματα.

Μια μικρή αλλαγή εδώ και μια άλλη εκεί, μπορεί να δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει γρήγορα την ερωτική σου ζωή.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να δεχτείς, πως οι λεπτοί χειρισμοί, μπορούν να βοοηθήσουν στην καλύτερη φροντίδα του εαυτού σου ή στην προθυμία σου, να εξετάσεις καινούργιες προοπτικές στα ερωτικά σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια αιγόκερως

Ίσως έχεις ξεπεράσει τα όριά σου, αντιμετωπίζοντας το δράμα ή την ένταση του εραστή σου.

Ωστόσο, το χρωστάς στον εαυτό σου και σ’ αυτόν- για να αποφύγεις να δαγκώνεις τη γλώσσα σου ή να μετράς μέχρι το δέκα- να μιλήσετε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν χρειάζεται να βρεθούν ή να εφαρμοστούν άμεσα τα αποτελέσματα.

Αν χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις, τότε κάντο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ζώδια υδροχόος

Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να αξιοποιήσεις στο έπακρο την προθυμία του αγαπημένου σου, με τον ενθουσιασμό σου.

Συνδυάζοντας και την ένθερμη ενέργειά σου, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο πάθος, το οποίο είναι υπέροχο σε πολλά επίπεδα, αλλά το ρητό για το «παραείναι καλό» ισχύει.

Κάποιος περιορισμός και από τις δύο πλευρές θα διατηρήσει τα πράγματα πιο διαχειρίσιμα και λίγο πιο μυστηριώδη…κι αυτό, μπορεί να είναι έντονα σέξι.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ιχθύες

Αν τα προβλήματα επικρατήσουν και σε άλλες πτυχές της ζωής σου, θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, να μην επηρεάσουν τα αισθηματικά σου.

Δεν θα είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια, γιατί ανοίγεις την καρδιά και το μυαλό σου, με τρόπους που αλληλεπιδρούν με τον εραστή σου.

Μπορείς να είσαι μια χρήσιμη, ουσιαστικά ήρεμη και υποστηρικτική επιρροή σ’αυτόν που βρίσκεται πολύ κοντά σου και την χρειάζεται.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia