Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 17/03 Σαββατο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Κριός

Είναι θορυβώδης, χαοτικός και γεμάτος σύγχυση ο κόσμος μερικές φορές, έτσι δεν είναι?. Είσαι εξαιρετικός στο να ξεχωρίσεις το ψεύτικο από το αληθινό, αλλά καταλαβαίνεις επίσης την ανάγκη για κάτι ψεύτικο σε αυτή τη ζωή, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ έντονα.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-taro-45

Ελεύθεροι Κριοί

Μπορεί να είναι η απόλυτη σφαγή εάν περάσετε όλη τη νύχτα έξω, επειδή είστε πιο επιρρεπείς στο αλκοόλ και τα αποτελέσματά του. Η άρνηση ενδέχεται να μην είναι επιλογή κάτω από αυτή τη νέα σελήνη.

Κριοί σε σχέση

Είστε εθισμένοι σε μια περίπλοκη κατάσταση; μήπως ένα μέρος σας του αρέσει η άγνοια και το δράμα? θα μπορέσετε να αποτρέψετε μια επικείμενη κρίση ή πράγματα που ξεκινήσανε άσχημα να καταλήξουν ρόδινα.

Ζώδιο Ταύρος

Η νέα σελήνη στους Ιχθείς σε αναζωογονεί. Πιθανώς περισσότερο από ό, τι έχεις αισθανθεί όλο το χρόνο μέχρι τώρα. Μόλις ξεκολλήσεις από το ταβάνι, αναπάντεχα νέα μπορεί πραγματικά να σε γεμίσουν χαρά.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ταύροι

Τρία μπράβο, για τη νέα σελήνη και την ικανότητά της να παρουσιάσει κάποιον με την καλύτερη δυνατή εικόνα του.Έχεις το βλέμμα σου στραμμένο σε κάποιον ,που φαίνεται να θέλει να είναι μόνιμα παρεξηγημένος.

Ταύροι σε σχέση

Η αγάπη σου για το ωροσκόπιο μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σου, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη στιγμή του σαββατοκύριακου. Πρέπει να προσέξεις το αυστηρό πρόγραμμα.

chartomantia-087

Ζώδιο Δίδυμοι

Είσαι καλοανθρεμένη αυτό το σαββατοκύριακο, ή αυτό θα σε κάνει ελκυστική στους άλλους : Οι καλοί τρόποι και η μετριοφροσύνη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Δίδυμοι

Δε θέλεις να σε δούνε με τα μπιγκουτί -σωστά διδυμάκι μου-όλα έχουν να κάνουν με την ευγένεια και τους λεπτούς τρόπους.

Δίδυμοι σε σχέση

Κάποιος σε κάνει περήφανο σήμερα ή σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να πιστέψεις πως μπορείς να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.

Ζώδιο Καρκίνος

Είσαι ένας δρομέας. Αλλά θα γυρίσεις πίσω από όπου ξεκίνησες?; Δεν είναι πιθανό. Είναι μια νέα σελήνη που χάρη στον Ουρανό “κάνει κοιλιά”, και αυτό σημαίνει αχαρτογράφητη περιοχή.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Καρκίνοι

Σε παρακαλώ,μην κάνεις τον δύσκολο, καρκινάκι μου.Τα πράγματα συχνά φαίνονται καλύτερα μετά από έναν καλό ύπνο.

Καρκίνοι σε σχέση

Η αίσθηση του χιούμορ σου,είναι τόσο σωστή που θα μπορέσεις να δώσεις πολύ γέλιο αυτό το σαββατοκύριακο. Προσπάθησε να μην παραπονιέσαι ακόμα κι αν τα πράγματα σε ξεπερνάνε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδιο Λέων

Η γραμμή ανάμεσα στο πάθος και την εμμονή είναι μικρή και δεν το ξέρεις μόνο εσύ. Ίσως έχεις ραγίσει για κάτι προσωπικό,αλλά πίστεψε στο ωροσκόπιό σου, η αλλαγή είναι στο δρόμο.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Λέοντες

Το πρωινό πουλί παγιδεύει το σκουλήκι, αλλά η κουκουβάγια έχει τη μεγαλύτερη διασκέδαση.

Λέοντες σε σχέση

Το ερωτικό σου ωροσκόπιο προβλέπει πως δεν θες να εξαπατηθείς ή να αγνοηθείς. Με άλλα λόγια θες όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ζώδιο Παρθένος

Η νέα σελήνη στο αντίθετό σου ζώδιο θα φανερώσει κάποιους κρυφούς εχθρούς.”έχει καλώς “ είναι η λέξη που ακούς περισσότερο.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Παρθένοι

Είστε περισσότερο “άνθρωποι σκύλοι” από “ άνθρωποι γάτες” -αυτό το Σαββατοκύριακο – αυτοί οι πιστοί τύποι που πάντα φαίνονται τόσο πρόθυμοι να μας ευχαριστήσουν.

Παρθένοι σε σχέση

Η μεγάλη κούραση που έχεις με το να αντικστέκεσαι σε διάφορες καταστάσεις,μπορεί να φτάσει στην κορύφωσή της αυτό το σαββατοκύριακο. Πόσο ηθοποιός είσαι και πόση επιμονή θα δείξεις!

zwdia

Ζώδιο Ζυγός

Κανένας δε θέλει να τον κοροιδεύουνε, αλλά ο φόβος γι αυτό, μπορεί να είναι χειρότερος από το να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Το να σκέφτεασαι πως ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, σε κάνει παρανοϊκό.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ζυγοί

Είναι βέβαιο, πως ένα πολύπλοκο σενάριο θα γίνει πιο ενδιαφέρον αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν το θέλετε εκκεντρικό. Το θέλετε αξιόπιστο και λίγο ευφάνταστο.

Ζυγοί σε σχέση

Αν θες να κάνεις κάτι, ρώτα κάποιον απασχολημένο. Αυτός είσαι εσύ ζυγέ μου :απασχολημένος,απασχολημένος και πάλι απασχολημένος – γι αυτό ίσως σου ζητηθεί να δώσεις ένα χεράκι βοηθείας.

Ζώδιο Σκορπιός

Είμαι γυναίκα γι αυτό θα στο πω ωμά. Αυτό το σαββατοκύριακο, απελευθερώνεται το” λιοντάρι μέσα σου” αγαπημένη μου σκορπίνα!Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Σκορπιοί

Νομίζεις πως ξέρεις τον εαυτό σου απέξω κι ανακατωτά κι έρχεται μια νέα σελήνη στον τομέα έκπληξη του ερωτικού σου ωροσκοπίου και φέρνει τα πάνω κάτω!

Σκορπιοί σε σχέση

Ένα στοίχημα που έβαλες και σκέφτηκες πολύ γι αυτό και δεν ήταν ανεγκέφαλο, μπορεί να εξαργυρωθεί αυτό το σαββατοκύριακο ή θα γελάσεις τελευταίος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Ζώδιο Τοξότης

Δεν θέλεις απαραίτητα να πάρεις τον μεγάλο δρόμο προς τη δόξα επειδή είσαι περισσότερο από ευτυχής να αφήσεις κάποιον άλλο να λάμψει σήμερα.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Τοξότες

Κάποιος που τον θεωρείς “απολίθωμα” ή “αντίκα”, μπορεί να σε εκπλήξει σήμερα με το πόσο ευέλικτος και προγραμματισμένος είναι.

Τοξότες σε σχέση

Από μία άποψη, η μέθοδος του να προσπαθείς να αγνοήσεις τι σου λέει το πίσω μέρος του μυαλού σου, μπορεί να καθοδηγήσει τις πράξεις σου,αυτό το σαββατοκύριακο – ή κάτι που γνωρίζεις κατά βάθος αλλά δεν μπορείς να το παραδεχτείς φωναχτά.

Ζώδιο Αιγόκερως

Ένας χιμπατζής θα μπορούσε πιθανότατα να το κάνει, αλλά κάποιος άνθρωπος απλά δεν μπορεί να τα καταφέρει- ή μήπως το κάνει σκόπιμα για να ξεγλιστρήσει και να μην του ζητηθεί ξανά στο μέλλον? Η παλιονυφίτσα!!Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Αιγόκεροι

Βρες το ρυθμό σου για να αγωνιστείς για τη σωστή παρέα κι όχι για την ανιαρή.

Αιγόκεροι σε σχέση

Θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση καυγά, ξανά αυτό το σαββατοκύριακο ή κάποιοι συγγενείς βρήκαν καινούγιο ενδιαφέρον στη ζωή τους.

zwdia-taro-astra

Ζώδιο Υδροχόος

Όλα είναι λεφτά,λεφτά,λεφτά αλλά αυτό είναι το κωμικό στη ζωή σου? Μπορεί να είναι μια κρίσιμη στιγμή για σένα αν έχεις σιχαθεί και κουραστεί να φυτοζωείς.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Υδροχόοι

Δεν είναι ωραίο αν κάποιος προσπαθεί να σου “φάει” ότι είναι δικό σου.

Υδροχόοι σε σχέση

Αν δεν ακούσεις ένα “ ευχαριστώ “όταν αφήνεις κάποιον οδηγό να προσπεράσει ή όταν σου κλείσουν την πόρτα στα μούτρα, μπορεί να τσατιστείς  πολύ περισσότερο αυτό το σαββατοκύριακο – τα γουρούνια!-.

Ζώδιο Ιχθύες

Είσαι ένα ανθρώπινο βαρόμετρο. Αισθάνεσαι τι πρόκειται να συμβεί. Είσαι τρομακτικός και φοβερά σημαντικός – τι φανταστικό ζώδιο που είσαι!!-Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ιχθύες

“ ο τολμών νικά”και η νέα σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει γενναιότητα. Είσαι ανεκτίμητος και ότι καλύτερο.

Ιχθύες σε σχέση

Πίσω από το ψεύτικο υπάρχει αθλιότητα -όπως πίσω από την κουρτίνα του μάγου- γι αυτό απέφυγε αυτό το σαββατοκύριακο τους φαντασιόπληκτους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098