Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 24/03 Σάββατο

erwtiki-astrologia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Κριός

Ένα δυναμικό τετράγωνο ανάμεσα σε Άρη/Ηλιο, σε εμπνέει για να αναλάβεις δράση και να πραγματοποιήσεις ένα φιλόδοξο ρομαντικό στόχο σήμερα.

Ωστόσο ένα μέρος του εαυτού σου φοβάται πως ο αγαπημένος σου πιθανόν να αποκρούσει την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου.

zodia-taro-45

Στην πραγματικότητα μπορεί να πιστεύεις πως κρίνεσαι απ’αυτόν που αγαπάς, αν και θα μπορούσε να είναι η μυστικοπαθής ενέργεια της σελήνης από τον Καρκίνο που σου δημιουργεί αυτό το φόβο.

Αλλά η σχέση σου, δεν είναι ανταγωνισμός – εγκαταλείποντας τις υποθέσεις και παραμένοντας ο εαυτός σου, θα το καταλάβεις.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Ταύρος

Θα είναι ελάχιστα αντιληπτό αλλά μόλις νιώσεις ένα παράξενο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου μάλλον δε θα μπορέσεις να σταματήσεις ν’ανησυχείς σήμερα.

Η διαίσθησή σου ακόμα μπορεί να σε προειδοποιήσει, πριν η ασυνήθιστη ενέργεια εισχωρήσει στον ρομαντικό σου κόσμο.

Μη ψάχνεις για προβλήματα, αλλά εξίσου μην αγνοείς τα σημάδια όταν είναι προφανή.

Παρέμεινε ευέλικτη και χόρεψε πέρα από τα προβλήματα γιατί έχεις τη θέληση, την αποφασιστικότητα και την καλή αίσθηση να ξεπεράσεις τις ερωτικές δυσκολίες γρήγορα.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-098

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Δίδυμοι

Θα είναι καλή μέρα να πεις ναι σε μια δελεαστική πρόταση από ένα φίλο, ειδικά αν πιστεύεις πως εμπλέκεται και κάποιος ρομαντισμός είτε επειδή η φιλία σου είναι ακόμα σε εξέλιξη είτε γιατί το θέλεις πραγματικά.

Μπορεί ακόμα και να ανυπομονείς, αν η προσπάθειά σου στο να περάσει στο επόμενο επίπεδο η σχέση σας, δεν προχωράει τόσο γρήγορα όσο επιθυμείς.

Μείνε άνετη και σταθερή γιατί η οποιαδήποτε εναλλακτική μπορεί να περιπλέξει την κατάσταση αυτή τη στιγμή.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Καρκίνος

Αν η αρνητικότητα του αγαπημένου σου επηρεάζει και τη δική σου διάθεση, η μελετημένη ενέργεια της σελήνης από τον Καρκίνο θα σου κάνει ένα κοσμικό δώρο, που σου επιτρέπει να παραμείνεις νηφάλια και να αντιμετωπίσεις την καταιγίδα στη σχέση σου.

Αυτός που αγαπάς μπορεί να έχει στιγμές απογοήτευσης αλλά σύντομα θα τις ξεπεράσει και θα ξαναγυρίσετε στην αρμονία πριν το καταλάβετε.

Εν τω μεταξύ η ικανότητά σας να παραμένετε με πάθος ενωμένοι ψυχή και σώμα θα σας κρατήσει επικεντρωμένους και αισιόδοξους.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Λέων

Ο ρομαντικός ενθουσιασμός σου είναι μια γλυκιά αντανάκλαση της παθιασμένης σου καρδιάς. Αλλά αν προσπαθήσεις να τραβήξεις τα πράγματα σε μια ερωτική σχέση πολύ γρήγορα, τότε μάλλον θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Μην πέφτεις θύμα της παρορμητικότητάς σου ακόμα κι αν έχεις πείσει τον εαυτό σου πως το πάθος σου είναι δικαιολογημένο.

Δεν σε συμφέρει να κινηθείς τόσο γρήγορα, γιατί μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση που πρέπει να αντιμετωπίσεις πολύ προσεκτικά.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Παρθένος

Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι στο να ανοίξεις την καρδιά σου και να παραδεχτείς τα αισθήματά σου για κάποιον στην ερωτική σου ζωή, τόσο δυσκολότερο θα είναι να αποκτήσεις μία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου γιατί το να κρύβεσαι από τον εαυτό σου για τα αισθήματά σου, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

Εγκατέλειψε τις ανησυχίες σου, για ν’απελευθερωθείς.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Ζυγός

Αν ανησυχείς πως η παραδοχή των αισθημάτων σου θα κάνει τον αγαπημένο σου να νιώσει άβολα, τότε θα αποφύγετε την μεταξύ σας επικοινωνία εντελώς και αυτό δε θα οδηγήσει πουθενά.

Αν ανοίξεις την καρδιά σου και πιστέψεις πως αυτός που αγαπάς θα σε δεχτεί, έτσι μόνο θα υπάρξει πρόοδος στη σχέση σας.

Μην ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί ο άλλος για την αλήθεια σου. Είναι αυτή που είναι και η παραδοχή σου θα είναι κάθαρση.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Σκορπιός

Έχοντας απλά ένα σχέδιο δράσης και το καλύτερο στο κόσμο να είναι, δεν είναι αρκετό.

Αυτό διπλασιάζεται όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα γιατί οι πρακτικές λύσεις δεν είναι ίδιες με το βαθιά αισθηματικό επίπεδο που θα χρειαστεί, για να καταλάβεις τα θέματα της σχέσης σου.

Πρέπει να τη δουλέψεις για να δεις αποτελέσματα. Άν είσαι παθιασμένη να σημειώσεις πρόοδο μ’αυτόν που αγαπάς, απαιτείται δέσμευση, τώρα!Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Τοξότης

Ένα μέρος σου θέλει να παραμείνει πιστό , ενώ ένα άλλο θέλει να αφεθεί στις σεξουαλικές ορμές του.

Τα παιχνίδια πάθους μοιάζουν περισσότερο με επιβεβαίωση παρά με πρακτικό σχεδιασμό αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο μια έξυπνη δικαιολογία για να αποφύγεις τις υποχρεώσεις σου.

Κάθησε και σκέψου όλα εκείνα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη με την παρούσα σχέση σου και αν είσαι πρόθυμη να την τελειώσεις για μια στιγμή ερωτικής τρέλλας, κάντο.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Αιγόκερως

Παρότι δεν είσαι σε θέση να κάνεις πρόοδο στην ερωτική σου ζωή, σήμερα θα σε βοηθήσει ο ισχυρός Άρης από το ζώδιό σου, να φτάσεις σ’ένα νέο επίπεδο κατανόησης και αγάπης με κάποιον ειδικά για σένα.

Ωστόσο ο Ήλιος από τον Κριό, δυσκολεύει την ικανότητά σου να επικεντρώνεσαι στο στόχο και μπορεί ακόμα και να σε δελεάσει να εμπλακείς σε ένα ερωτικό δράμα.

Αλλά η σοφή πλευρά του εαυτού σου ξέρει πως ακόμα κι αν δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, έχεις τη δύναμη να ελέγξεις την αντίδραση σου σ’αυτά.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-fotia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Υδροχόος

Κανένας δεν μπορεί να μπει σήμερα ανάμεσα σε σένα και στους ρομαντικούς στόχους σου.

Ωστόσο δεν αισθάνεσαι πως είναι απαραίτητο ένα σχέδιο δράσης τώρα.

Είσαι πεπεισμένη πως ο σέξυ αυθορμητισμός είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι έτσι αυτή τη στιγμή, ίσως σύντομα να διαπιστώσεις πως μπορεί να είσαι αρκετά ισορροπημένη στα ερωτικά ζητήματα, κάνοντας ελεύθερα ό,τι θέλεις χωρίς υποχρεώσεις και εθιμοτυπικά που σε κρατάνε γειωμένη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ζώδιο Ιχθύες

Θέλεις να βεβαιωθείς πως ο αγαπημένος σου ξέρει πόσο δεσμευμένη νιώθεις μ’αυτόν.

Είσαι συνήθως τόσο καλή στο να διαθέτεις το χρόνο σου και την προσοχή σου, αλλά πρόσεχε να μη βάζεις τον εαυτό σου πάντα σε δεύτερη θέση.

Η μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις κάποια όρια στη σχέση σου.

Φροντίζοντας για τις ανάγκες σου, σε βοηθάει να γίνεις μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σου κι αυτό θα σου επιτρέψει να δώσεις ό,τι καλύτερο έχεις στον σύντροφό σου.

Όλα είναι θέμα ισορροπίας.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot