ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 27/12 Παρασκευή

zwdia-shmera-imerisies-161014

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Αποπνέετε επαγγελματική λάμψη και κύρος, αγαπητοί Κριοί! Καλό είναι να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, μιας και αναμένονται σημαντικές ευκαιρίες στα εργασιακά σας. Γι’ αυτό φροντίζει η σπάνια αλλά καίρια σύμπραξη του επιδεικτικού Ήλιου με τον Δία της εύνοιας, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας.

Επιτέλους μπορείτε να φτάσετε σε όποιο ύψος θέλετε την ανέλιξή σας. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι για τα μεγάλα βήματα, αρχίστε να κάνετε τα πρώτα ζωτικά βήματα. Ζητήστε, πιστέψτε και θα λάβετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Σπάστε το κουκούλι σας και δοκιμάστε τα φτερά σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτή είναι η στιγμή να παραμερίσετε κάθε επιφύλαξη και να ρίξετε τα τείχη σας.

Να στήσετε γέφυρες, να ανοίξετε και να καλωσορίστε καθετί καινούργιο που μπαίνει στην πορεία σας. Η σπάνια σύμπραξη του αισιόδοξου Ήλιου με τον Δία της αφθονίας, φωτίζει τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης.

Τώρα μπορείτε να κάνετε τολμηρά όνειρα, να αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας και να αποκτήσετε καινούργια πεδία γνώσεων. Τολμήστε, γιατί τα πάντα είναι κάτι παραπάνω από εφικτά!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Οι συμπράξεις κάθε είδους γίνονται πρωταγωνιστές, αγαπητοί Δίδυμοι! Από τις επαγγελματικές συνεργασίες μέχρι τις ερωτικές σας σχέσεις, κάντε τώρα τις καίριες κινήσεις. Η σύμπραξη του Ήλιου με τον επεκτατικό Δία στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας, πυροδοτεί τις κοινές πηγές σας, την οικειότητα και τον ερωτισμό. Οι δεσμευμένοι τολμήστε να εξερευνήσετε άγνωστα νερά στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι διευρύνετε το μυαλό σας, τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα που δεν συνάδουν με τον συνήθη «τύπο» σας. Σας αναμένουν εξαιρετικά ευχάριστες εμπειρίες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κάποια ιδιαίτερη έκπληξη σας αναμένει, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο λαμπερός Ήλιος συναντά τον Δία της γονιμότητας, στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων για δύο. Θα νιώσετε έτοιμοι να πείτε ένα ηχηρό «ναι» σε μια πρόταση, ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Το βέβαιο είναι ότι οι κατάλληλες επαφές θα εμπλουτίσουν πλέον τη ζωή σας. Επίσης, αν θέλετε να αποχωρίσετε από μια σχέση, ο Δίας σας παράσχει το θάρρος να κλείσετε αυτή την πόρτα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Λέων

Ώρα να προσεγγίσετε με πιο υγιή τρόπο την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Λέοντες! Η μαγική σύμπραξη του ζωοδότη Ήλιου με τον αισιόδοξο Δία, ρίχνει φως στον 6ο Οίκο της ευημερίας και της φροντίδας του εαυτού σας. Αν και πρόκειται για συνάντηση που γίνεται μία φορά ετησίως, η επίδρασή της έχει μεγάλη διάρκεια. Πάρτε απαιτητικές αποφάσεις, όπως να γνωρίσετε νέες πρακτικές εξάσκησης ή να τρέξετε στον μικρό Μαραθώνιο. Η συγκυρία είναι ιδανική για να θέσετε σπουδαίους στόχους, αρκεί να είναι εφικτοί!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Πορευτείτε προς το κέντρο της σκηνής, αγαπητοί Παρθένοι! Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθείτε διακριτικά ή στο παρασκήνιο σήμερα: Ο Ήλιος έχει μια δυναμική συνάντηση με τον φανταχτερό Δία, στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της φήμης. Χωρίς να προσπαθήσετε καν, ο ακαταμάχητος ζωώδης μαγνητισμός σας θα συγκεντρώσει γύρω σας ορδές θαυμαστών. Και αν είστε αδέσμευτοι, μην αποκλείσετε την πιθανότητα ενός φλερτ… Αλλά μην βιαστείτε να δώσετε υποσχέσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Είναι πολύ δύσκολο να σας παρασύρει κάποιος έξω από τη θαλπωρή τη φωλιάς σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος συναντά τον Δία στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τη δουλειά τελείως, προσπαθήστε να εργαστείτε από το σπίτι. Περιποιηθείτε τους χώρους σας, αγοράστε φρέσκα λουλούδια για να τους στολίσετε. Και αν θέλετε να οργανώσετε μια αυθόρμητη μάζωξη, αρχίστε τα τηλεφωνήματα. Ευκαιρία να ανοίξετε άλλη μια σαμπάνια!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δεν θα σας λείπουν τα λόγια αγαπητοί Σκορπιοί! Το μόνο που χρειάζεστε, είναι έναν καλό στόχο για να ανοίξετε το στόμα σας. Ο Ήλιος έχει μια μαγική συνάντηση με τον ευφράδη Δία, στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Ακόμα και οι πιο αθώες συζητήσεις, μπορεί να αναφλέξουν πάθη που θα αλλάξουν τα πλάνα σας. Μην επεξεργάζεστε όσα περνούν από το μυαλό σας, μοιραστείτε αυθόρμητα την κάθε σκέψη σας που μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-yy

ζωδια σήμερα Τοξότης

Ακούτε να κουδουνίζουν νομίσματα, αγαπητοί Τοξότες; Αυτό κάνει η συνάντηση σταθμός του Ήλιου της επιβεβαίωσης με τον Δία της εύνοιας, στον Αιγόκερω και τον τομέα σας των χρημάτων. Και είστε ακόμα πιο τυχεροί, μιας και ο Δίας θα περάσει όλο τον επόμενο χρόνο εδώ. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλά υποσχόμενες, ώστε να φυτέψετε σπόρους για μακροχρόνια ευμάρεια. Πολλά μπορείτε να πετύχετε μόνοι σας… Αλλά η συμβουλή ενός ειδικού στα οικονομικά, σίγουρα θα ανεβάσει σε επίπεδο κάθε δράση σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Νιώθετε να πνέει ένας σαρωτικός άνεμος, αγαπητοί Αιγόκεροι; Είναι από την εκθαμβωτική και ισχυρή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον πλουσιοπάροχο Δία στο ζώδιό σας. Πρόκειται για μια όψη που συνέβη πριν 12 χρόνια και θα πραγματοποιηθεί ξανά σε άλλα 12! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο, για όσα σας προβληματίζουν ή για τα νέα βήματα που σκέφτεστε. Μην διστάσετε να φανείτε τολμηροί και να στοιχηματίσετε στον εαυτό σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-098

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Το πιο ενδιαφέρον σημείο όλου του κόσμου είναι η φαντασία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αξιοποιήστε τη δυναμική συνάντηση του προωθητικού Ήλιου με τον επεκτατικό Δία, στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και της πνευματικότητας. Είναι όψη που πραγματοποιήθηκε πριν 12 χρόνια και θα επαναληφθεί σε άλλα 12! Αξίζει τον κόπο να την μετατρέψετε σε μια πραγματική περιπέτεια, στρεφόμενοι μέσα σας. Ίσως βιώσετε μια αναλαμπή, μια δημιουργική έκρηξη ή να απελευθερωθείτε από κάτι που σας κρατούσε δέσμιους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ανορθώστε την κοινωνική δικτύωσή σας σε καινούργια επίπεδα, αγαπητοί Ιχθύες! Η σπάνια συνάντηση του δημιουργικού Ήλιου με τον Δία της διεύρυνσης, γίνεται στον Αιγόκερω και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Επιστρατεύστε την καινοτόμα ομάδα σας, πάρτε τα ηνία και οδηγήστε τους πάντες προς την επιτυχία. Αργότερα θα έχετε να γιορτάσετε για πολλά – γι’ αυτό κεράστε εσείς τον πρώτο γύρο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot