Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις 04/02 Τρίτη

prwin-epanasyndesi

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Κινηθείτε ομαδικά και όχι απλώς «παρεΐστικα», αγαπητοί Ιχθύες! Η ατμόσφαιρα ευνοεί να εντάξετε καινούργια άτομα στον κύκλο σας, ακόμα και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ρωτήστε τη γνώμη και των πιο αφανών του εργασιακού σας χώρου, θα ακούσετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες.

Αν βγείτε αργότερα, επιλέξτε στέκια με μεγάλη χωρητικότητα και μην εκπλαγείτε αν η παρέα αυξηθεί κατακόρυφα. Είναι μια φάση που μπορείτε να παρακούσετε τη συμβουλή της μαμάς, να μην μιλάτε σε αγνώστους… Και δεν αποκλείεται κάπου εκεί να κάνετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ο μαθητής μπορεί να φτάσει τον δάσκαλό του, αγαπητοί Κριοί! Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να περάσετε τις γνώσεις σας σε άτομα που ασχολούνται με τον δικό σας τομέα.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας, ακόμα κι αν δεν έχετε να επιδείξετε ακόμη τα πιο άρτια αποτελέσματα. Έτσι δεν θα νιώθετε πλέον μόνοι στη διαδρομή σας και θα λάβετε την ικανοποίηση ότι δεν κοπιάσατε άδικα.

Απόψε χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να διευρύνετε τον κύκλο σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Έχετε την ακαταμάχητη ανάγκη να εξερευνήσετε καινούργια τοπία, αγαπητοί Δίδυμοι! Και ξέρετε ότι όταν σας προσβάλλει αυτό το «μικρόβιο», δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείτε. Ας έχετε έτοιμη μια τσάντα με τα χρειώδη, γιατί δεν αποκλείεται να διανυκτερεύσετε εκτός σπιτιού. Μια απόδραση θα είναι ιδεώδης τώρα – αλλά αν δεν μπορείτε να λείψετε, περιηγηθείτε σε πιο στενό πλαίσιο. Και καινούργιες διαπολιτισμικές γνωριμίες ενδέχεται να έχουν ευοίωνες επαγγελματικές αλλά και ρομαντικές προοπτικές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ο Όσκαρ Ουάιλντ υποστήριζε ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις σε αυτόν! Αγαπητοί Καρκίνοι, μια σαγηνευτική σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη, μπορεί να απενεργοποιήσει κάθε αντίστασή σας. Ειδικά όσο αφορά ένα ερωτικό ενδιαφέρον, επιτρέψτε στην καρδιά σας να παραμερίσει τους ενδοιασμούς… Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 03-05/02 Προσωρινές διαφωνίες – Καυγάς γυναικών

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Λέων

Πεταρίστε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, έχει τη δυναμική να σας καταστήσει ταυτόχρονα αποστολέα και πόλο έλξης. Απαλλαγείτε από την απραξία των τελευταίων ημερών και ανοίξτε τις πόρτες σας για να μπουν καινούργιοι άνθρωποι. Βγείτε με τους φίλους σας και παροτρύνετέ τους να φέρουν δικούς τους φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε από πού θα προκύψουν οι πιο θερμές προοπτικές, τόσο για τη δική σας προσωπική ζωή όσο και όσων θα προξενέψετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην τα παρατήσετε λίγο πριν το θαύμα, αγαπητοί Παρθένοι! Ακόμα κι αν νιώθετε να εξαντλείτε τις αντοχές σας, λίγη επιπλέον δουλειά θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Η επικρατούσα ατμόσφαιρα μπορεί να σας δώσει πλεονεκτήματα, αν παραμείνετε εστιασμένοι στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά αν νιώθετε να κολυμπάτε αντίθετα στο ρεύμα, κάντε μια παύση για διορθωτικές κινήσεις. Η στρατηγική σας χρειάζεται αναβάθμιση, για να μπείτε ξανά στη σωστή ροή των πραγμάτων!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Νιώθετε πόσο περιζήτητοι είστε, αγαπητοί Ζυγοί; Μπαίνετε σε μια φάση που θα θέλατε να μπορούσατε να «πολλαπλασιαστείτε» για να ικανοποιήσετε περισσότερα αιτήματα. Αλλά όσο κολακευτικός κι αν είναι τόσος θαυμασμός, εσείς να κρατήσετε την καλύτερη πτυχή σας για ένα ιδιαίτερο άτομο. Μην λειτουργήσετε συντηρητικά: Ένα τρίγωνο ώθησης ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα αναμείξει τέλεια τη σταθερότητα με τον ενθουσιασμό. Εξερευνήστε καινούργια πεδία και νέες γνωριμίες, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε το επόμενο σαββατοκύριακο σε μια μακρινή και ηλιόλουστη παραλία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είστε στη δεύτερη μέρα της εβδομάδας και αρχίσατε ήδη να κουράζεστε, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τον Ήλιο και τη Σελήνη να επισκέπτονται τον οικιακό τομέα σας, ίσως μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απομονωθείτε, καθώς μπορείτε να έχετε τη συντροφιά δικών σας ανθρώπων. Ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας από νωρίς, ώστε να σας μείνει ελεύθερος χρόνος για χαλαρές συζητήσεις. Αργότερα χαλαρώστε στον καναπέ με την «καλή» σας παρέα και μετά κοιμηθείτε μέχρι να φορτίσετε τις μπαταρίες σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σημερα Τοξότης

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για μια στενή σας σχέση, αγαπητοί Τοξότες! Αν είχε πέσει σε κάποια αδράνεια μπορεί έξαφνα να αποκτήσει ρυθμό, χάρη στη συνάντηση επιτάχυνσης ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Ίσως η μία ή και οι δύο πλευρές, να μην ήσασταν ξεκάθαροι με τα συναισθήματα και τα ζητούμενά σας. Αυτό μπορεί να αλλάξει, μετά από έναν «θερμό» διάλογο. Αλλά αν προτιμάτε τα θολά νερά, επιλέξτε το κατάλληλο κοινό: Μην σαγηνεύσετε ένα άτομο του εργασιακού σας χώρου, αν δεν θα θέλετε συνέχεια στην περιπέτειά σας. Η προειδοποίηση απαγόρευσης να δώσετε ψευδείς ελπίδες, ισχύει για το ταίρι σας και τους ανθρώπους της οικογένειάς σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μήπως έχετε απομακρυνθεί από ένα άτομο που κατείχε σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη, σας δίνει την ευκαιρία για μια ουσιαστική επαναπροσέγγιση. Μην αποφύγετε να απολογηθείτε για τα δικά σας σφάλματα, τουλάχιστον για να εξομαλυνθεί η ατμόσφαιρα. Το μέλλον παραμένει άγνωστο, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν μπορείτε να επιστρέψετε στην πρότερη κατάσταση. Επί του παρόντος, θα σας ανακουφίσει να βγάλετε αυτή την πικρία από το περιβάλλον σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 03-05/02 Προσωρινές διαφωνίες – Καυγάς γυναικών

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σημερα Υδροχόος

Ξεχειλίζετε από σπουδαίες ιδέες, αγαπητοί Υδροχόοι! Να ευχαριστείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, που σχηματίζει ένα τρίγωνο προώθησης με τη Σελήνη από τους Διδύμους. Η δημιουργικότητα και η ευφυΐα σας θα πάρουν την ανιούσα – και θα σας χρίσουν διπλή απειλή. Γι’ αυτό αξιοποιήστε τα όπλα σας ώστε να εξελίξετε τα σχέδιά σας και να επεξεργαστείτε κάθε καινούργιο όραμα. Έχετε μόνο δύο μέρες σαν αυτή κάθε χρόνο, άρα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε είδους έμπνευση και δυνατότητα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι σας! Δεν υπάρχει περιορισμός στη γενναιοδωρία σας, με τον Ήλιο στον συμπονετικό τομέα σας και τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της τρυφερότητας. Είστε έτοιμοι να προσφέρετε με χαρά, στους ανθρώπους που αγαπάτε ή σε μια ομάδα. Ωστόσο, μην ξεπεράσετε τα όρια. Το ζητούμενο είναι ενθαρρύνετε τους άλλους, όχι να προσπαθείτε να περισώσετε χαμένες μάχες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot