ζώδια σήμερα προβλέψεις 10/02 Δευτέρα

astrologia-ioylios-2014

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Με μια πληθώρα ανέλπιστων ευκαιριών ανοίγει η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό πρέπει να παρακάμψετε την κούραση που σίγουρα νιώθετε, προκειμένου να καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε. Αν δεν προσπαθήσετε με όλες τις δυνάμεις σας, μπορεί αυτά τα «δώρα» να ξεγλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να πραγματοποιήσετε σύντομα τις αλλαγές που χρειάζονται. Μετά θα είστε σε θέση να βάλετε πιο αποδοτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η ευνοϊκή ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας σας φτιάχνει τη διάθεση, αγαπητοί Ταύροι! Αν την αξιοποιήσετε στο έπακρο, είναι βέβαιο ότι θα σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες.

Ξεπεράσετε τους όποιους δισταγμούς σας και πορευτείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και περάστε στα επόμενα εγχειρήματά σας.

Μην χρονοτριβείτε με λεπτομέρειες ούτε να δραματοποιείτε τα μικροπράγματα. Με εστίαση στους στόχους σας, θα ξεπεράσετε ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Με κάποια αίσθηση αμφιβολίας ανοίγετε αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί Δίδυμοι… Παρά το γεγονός ότι ακούγεται αρνητική αυτή η τάση, έχει τη δυναμική να αλλάξει την οπτική σας για πολλά πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε τώρα ότι κάποια άτομα που εμπιστευόσασταν τυφλά, δεν το άξιζαν. Γι’ αυτό αποφύγετε να αποκαλύπτετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μην γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην υποτιμάτε την κρίση και το ένστικτό σας, είναι καίρια εργαλεία για να καταλήξετε στα σωστά συμπεράσματα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ποια θέματα μπορεί να έχετε ξεχάσει ή να έχετε κρύψει κάτω από το χαλί, αγαπητοί Καρκίνοι; Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα βγουν ξανά στην επιφάνεια και θα σας εκπλήξουν – ευχάριστα! Οι εξελίξεις που έπονται, θα βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Προχωρήστε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία, να είστε τολμηροί και να έχετε πίστη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-3-zodia

ζώδια σήμερα Λέων

Η εβδομάδα σας ανοίγει με αίσια και κοινωνική διάθεση, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε στη δράση, για πραγμάτωση όλων των στόχων σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για συμπτώσεις ή για τη μοίρα, σημασία έχει να αδράξετε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Όλα πρόκειται να εξελιχθούν προς όφελός σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με αυξημένη ταχύτητα και αποδοτικότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε τις πιο δημιουργικές διεξόδους όλης αυτής της ενέργειας, κλείνοντας κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος. Όσο αποζητάτε καινοτόμες πρακτικές, μπορείτε να σημειώσετε πολλές επιτυχίες. Παράλληλα, να κάνετε τους αναγκαίους ελέγχους ρεαλισμού, χωρίς βιασύνη και απερίσκεπτους παρορμητισμούς!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ίσως να μην κυλήσουν όλα όπως θα θέλατε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί. Αλλά δεν πρέπει αυτό να γίνει αιτία για να χάσετε τη διάθεση και την ενέργειά σας. Μην παγιδευτείτε στην προσπάθεια να ακούσετε τους άλλους, από ανάγκη να ισορροπήσετε εσείς. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πάψετε να ασχολείστε με οτιδήποτε εξωγενές. Εστιάστε στο να παραμείνετε ήρεμοι και αισιόδοξοι, για να διασφαλίσετε την αίσια πορεία των στόχων σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Με αίσιο πρόσημο ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί! Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσουν πλέον να αποκτούν διαύγεια. Επιτέλους θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε, με δημιουργικές εναλλακτικές και συνετή σκέψη. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε θα εξαλείψει κάθε δυσχέρεια στο μέλλον, γι’ αυτό παραμείνετε εστιασμένοι. Μην χρονοτριβείτε, ξεκινήστε και όλα θα έχουν θετική έκβαση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζωδια σήμερα Τοξότης

Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός είναι το παν, αγαπητοί Τοξότες! Με αυτή τη συμβουλή των άστρων ανοίγετε τη νέα εβδομάδα, που σας αναμένουν σημαντικές εξελίξεις. Μην εκπλαγείτε αν καταφέρετε να επιλύσετε ακόμα και εργασιακές δυσχέρειες, μπορεί να προσέγγιζαν επικίνδυνα την αποτυχία… Τώρα παρακάμψτε την εικόνα των πραγμάτων και παραμείνετε ψύχραιμοι, συντονισμένοι μόνο στις θετικές προοπτικές που διαγράφονται μπροστά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Είναι γεγονός ότι θα αντιληφθείτε κάποιον έντονο ανταγωνισμό, από άτομα που δεν θα περιμένατε ποτέ να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Γι’ αυτό προσέξτε να μην φτάσει αυτή η ατμόσφαιρα σε επίπεδα σύγκρουσης. Θα νιώσετε περισσότερη ανακούφιση αν επικρατήσετε των «εχθρών» με ψυχραιμία και λογική σκέψη. Οι οργανωμένες κινήσεις και η μετριοπάθεια θα σας ανοίξουν πιο αίσιους δρόμους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tarw-taro-xartomanteia

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Βάλτε σε σειρά όλες τις υποθέσεις σας από την αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν πρέπει να αναστατώνεστε, γιατί θα καταλήξετε να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Όσο παραμένετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, όλα θα αποκτούν περισσότερη διαύγεια. Έτσι θα αρχίσετε να βλέπετε εξέλιξη στην πορεία και τα σχέδιά σας. Και προχωρώντας θα αντιληφθείτε ποιοι είναι γνήσιοι σύμμαχοί σας και αξίζει να τους αφιερώνετε το χρόνο και την ενέργειά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι, αγαπητοί Ιχθύες! Νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε τη στρατηγική σας προς συγκεκριμένες καταστάσεις που μόνο σας εξαντλούν. Ωστόσο, δεν πρέπει να δράσετε παρορμητικά για να μην κάνετε λάθη. Αν ηρεμήσετε και διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, θα καταφέρετε να βάλετε όλα τα θέματά σας σε σειρά. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, για να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση και την αισιόδοξη διάθεσή σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66