Ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα – Eπικεντρώσου στο παρόν

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα κριός .

Αν αυξάνεται η επιθυμία σου να λειτουργείς αργά και σταθερά, τότε αυτή είναι μια ροή που αξίζει να ακολουθήσεις. Το πλανητικό σκηνικό επιθυμεί να αποφύγεις την εξάντληση, κάνοντας διαλείμματα για να φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Η ορμή και η αποφασιστικότητά σου θα εξασφαλίσουν την επιτυχία, αρκεί να αφιερώνεις χρόνο και να κάνεις τα πράγματα σωστά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ημέρα περιπέτειας – ό,τι κι αν σημαίνει για σένα αυτή τη λέξη. Η Σελήνη και ο Άρης σε προτρέπουν να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες και να αγκαλιάσεις νέες εμπειρίες.

Είτε ταξιδέψεις είτε ασχοληθείς μ’ ένα καινούργιο χόμπι, απομακρύνσου από τη ζώνη άνεσης και τόλμησε να κάνεις πράγματα που δεν επιχείρησες ποτέ. Διαθέτεις και το θάρρος και την αποφασιστικότητα να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο βάλεις στο μυαλό σου – γι’ αυτό προχώρα με όρεξη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα δίδυμοι

Η ενέργεια της ημέρας σε παροτρύνει να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις – και το να παίζεις εκ του ασφαλούς.. δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια. Πάρε ένα υπολογισμένο ρίσκο, είτε αφορά ένα νέο έργο στη δουλειά είτε έναν προσωπικό στόχο. Έχεις την ορμή και την αποφασιστικότητα να πετύχεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να τα αξιοποιήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα εστιάζεις στη δύναμη των δύο! Η Σελήνη και ο Άρης σε ενθαρρύνουν να αναζητήσεις έναν αξιόπιστο σύμμαχο και να ξεκινήσετε μαζί ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι ένας φίλος, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφος, αυτός που συμμερίζεται τους στόχους και τις αξίες σου. Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα μόνη σου. Μια ισχυρή συνεργασία που δημιουργείται τώρα, θα σε βοηθήσει να κάνεις τ’ όνειρο πραγματικότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tarw-wroskopio-4

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα οι άλλοι μπορεί να θέλουν να ακολουθήσουν τον ηγέτη τους – δηλαδή εσένα! Επομένως, είναι σημαντικό να ακολουθείς τους κανόνες. Η Σελήνη και ο Άρης σου τονίζουν να κινείσαι προσεκτικά, δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια. Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό, αλλά οι συντομεύσεις δεν σε βοηθάνε. Επίσης μπορεί κάποιος να παρακολουθεί κάθε σου κίνηση, καθιστώντας ακόμη πιο σημαντική την τήρηση των κανόνων. Καλύτερα να είσαι ασφαλής, παρά να λυπηθείς αργότερα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για το αν είναι εργάσιμη μέρα ή αργία. Η ενασχόληση με τις χαρές της ζωής υποστηρίζεται κοσμικά! Είτε περιλαμβάνει το φαγητό που προτιμάς, ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια διασκεδαστική έξοδο με φίλους, περιποιήσου τον εαυτό σου. Όποιο και αν είναι το είδος της διασκέδασης που προτιμάς, αγκάλιασε σήμερα τη χαρά της ζωής! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα ζυγός

Λίγη προσοχή σήμερα, μπορεί να σε σώσει από πολλή ταλαιπωρία. Η Σελήνη και ο Άρης σε προτρέπουν να είσαι αργή και προσεκτική…ακόμα κι αν σου φαίνεται καλή ιδέα να βιαστείς για οτιδήποτε έχεις αναλάβει. Γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο και εστίασε στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα. Η ευημερία σου και η διατήρηση της ενέργειάς σου γι’ αυτό που είναι σημαντικό για σένα… έχει σημασία! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η Σελήνη και ο Άρης σου προσφέρουν ευκαιρίες να συνδεθείς με άλλους και να απολαύσεις τις χαρές της ζωής. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο αυτή τη θετική ενέργεια γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τις στενές σου σχέσεις. Αγκάλιασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό που συνοδεύει το να είσαι επικεντρωμένη στο εδώ και τώρα! Το έχεις κερδίσει και το αξίζεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-yy

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις συναισθηματική ένταση και είναι απαραίτητο να την αναγνωρίσεις. Η ενέργεια της ημέρας δημιουργεί αναταράξεις που σε κάνουν να συνειδητοποιείς κάθε τι που δεν πάει όπως θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις προσωρινές αναταράξεις να σε βγάλουν εκτός πορείας. Πάρε μια βαθιά ανάσα, μέτρα μέχρι το δέκα και να ξέρεις πως κι αυτό θα περάσει. Δεν πειράζει αν νιώθεις απογοήτευση. Απλά μην την αφήσεις να επηρεάσει τα πάντα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την ευαισθησία. Με τον πανίσχυρο Άρη στο μείγμα, θα νιώσεις πως οι άλλοι απαιτούν από σένα πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Αντί να φουντώσει όμως μέσα σου η δυσαρέσκεια, θέσε όρια και ξεκαθάρισε την έκταση της εμπλοκής σου. Μπορεί να είναι από τις μέρες, που όσο περισσότερα δίνεις, τόσο περισσότερα θέλουν οι άλλοι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

xartomanteia

ζώδια σήμερα 01/04 Δευτέρα υδροχόος

Χαλάρωσε και απόλαυσε τη στιγμή – αυτό επιθυμεί από σένα το πλανητικό σκηνικό. Αντί να ατενίζεις το μέλλον, επικεντρώσου στο παρόν. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν απολαμβάνεις το ταξίδι. Έχεις τις αντοχές να χειριστείς οποιαδήποτε πρόκληση – και η εξοικονόμηση της ενέργειάς σου.. είναι σοφή τακτική. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Βγες μπροστά και δείξε σε όλους από τι είσαι φτιαγμένη. Είτε αφορά τη δουλειά, το σπίτι ή την προσωπική σου ζωή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις με αυτοπεποίθηση την πρωτοβουλία και να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Έχεις το χάρισμα να βοηθάς τους άλλους να πετύχουν… γι’ αυτό προχώρα περήφανα και άσε τη μοναδικότητά σου να λάμψει! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988