Ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη – Το μυαλό και η καρδιά σου αναρωτιούνται

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη κριός .

Μην τα παρατάς τώρα! Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να πετύχεις τους στόχους σου – και η γραμμή τερματισμού είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις. Με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Κρόνο, έχεις το κίνητρο και την αντοχή να καταβάλλεις την επιπλέον προσπάθεια.

Επομένως, απέκλεισε τους περισπασμούς και δώσε όλη σου την ενέργεια σ’ αυτό που τη χρειάζεται. Έχε το βλέμμα σου στραμμένο στο έπαθλο… Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Μπαίνεις στον πειρασμό να μοιραστείς μερικά μυστικά; Πρόσεχε όμως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος όχι. «Διάβασε» την αίθουσα πριν μιλήσεις και αντιστάσου σε οποιαδήποτε παρόρμηση να διαδώσεις κουτσομπολιά.

Το πλανητικό σκηνικό σε προειδοποιεί να προσέξεις. Αν πρέπει να βγάλεις κάτι από μέσα σου, πες το σ’ έναν έμπιστο φίλο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη δίδυμοι

Η απλότητα είναι περισσότερο ποιοτική, καθώς ο αργοκίνητος Κρόνος ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη. Η οποιαδήποτε προσπάθεια για να κερδίσεις ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους είναι περιττή, γι’ αυτό φύλαξέ την γι’ αυτό που πραγματικά τη χρειάζεται. Πίστεψε πως η αργή, λογική προσέγγιση, δείχνει πολλά για την σοβαρότητα, την εξέλιξή σου και τη δημιουργία στέρεων θεμελίων. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι σχέσεις θα αποκτήσουν πιο σοβαρό τόνο καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Κι αυτό μπορεί να είναι ο καταλύτης για να νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένη με κάποιον τώρα, από ποτέ. Αν το μυαλό και η καρδιά σου αναρωτιούνται πού θα σε βγάλει μια συγκεκριμένη σχέση, αξίζει τον κόπο να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις απαντήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Δυσκολεύεσαι ν’ ανεβείς στο βαγόνι της ευεξίας; Μια σύνδεση μεταξύ Σελήνης και Κρόνου που ενισχύει τη θέληση, σου υπενθυμίζει πως μπορείς να πετύχεις πολλά με μικρή προσπάθεια.. αν αυτή είναι ειλικρινής και συνεπής. Θα νιώσεις την ευεξία σε ό,τι αφορά τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο μειώνει το άγχος σου. Έτσι θα γίνει απολαυστική η πρόοδος! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Κάτω από μια ισορροπημένη ευθυγράμμιση μεταξύ της Σελήνης και του σταθερού Κρόνου, παραμένεις προσγειωμένη μέσα στην υστερία, τη σύγχυση και το χάος. Είσαι από φύση σου άνθρωπος που λύνει προβλήματα… γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν οι άλλοι σε προσεγγίσουν για συμβουλές. Μπορεί να μην εκτιμούν τόσο αυτά που λες… όσο τον ιδιαίτερο τρόπο που τους ακούς, που σε κάνουν τον ιδανικό ηχητικό πίνακα τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη ζυγός

Καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο, μια φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα, φέρνει τη γνώση που χρειάζεσαι για να συμφωνήσεις σε κάτι με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην εκπλαγείς αν αναμένουν οι άλλοι να αναλάβεις την ηγεσία με ό,τι έχει συμφωνηθεί ή προγραμματιστεί. Οι δικοί σου άνθρωποι εμπιστεύονται την ικανότητά σου να κρίνεις δίκαια τις καταστάσεις. Με εσένα στο τιμόνι, ξέρουν πως όλα θα λειτουργήσουν ομαλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν δείξεις λίγη αυτοσυγκράτηση θα καταφέρεις πολλά τώρα, ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και την έκφραση της γνώμης σου. Προς το παρόν η σιωπή είναι ο πιο ισχυρός σου σύμμαχος, γι’ αυτό να είσαι σίγουρη πως θα έρθει η ώρα να πεις τη γνώμη σου. Ακόμα καλύτερα, περίμενε μέχρι κάποιος να σου τη ζητήσει. Έτσι, δεν κινδυνεύεις να μιλήσεις άτοπα και να προσθέσεις επιπλέον σύγχυση ή ένταση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια σήμερα τοξότης

Τα οικονομικά θέματα θα απαιτήσουν προσοχή. Λίγη επιπλέον προσοχή στα χρήματά σου θα είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά όταν αξιολογείς τα ψιλά γράμματα ή την πολιτική επιστροφής ενός αγαθού. Αν ένας φίλος ζητήσει δάνειο, σκέψου το καλά πριν συμφωνήσεις. Με τη συμμετοχή του Κρόνου, οι βιαστικές αποφάσεις ή ενέργειες δεν θα αποδώσουν καρπούς! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η επιτυχία σου, σπάνια περιλαμβάνει τύχη! Προκύπτει από το ξεκάθαρο όραμα και την επίμονη προσπάθειά σου – όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, θα ολοκληρώσεις ένα σημαντικό σχέδιο ή έργο. Έχεις δημιουργήσει τη βάση και διαθέτεις την δυναμική, οπότε κάνε την επιπλέον προσπάθεια για να διασχίσεις τη γραμμή τερματισμού! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα 02/04 Τρίτη υδροχόος

Αν ένα συγκεκριμένο θέμα απασχολεί συνεχώς το μυαλό σου, με τη σύνοδο Σελήνης/Κρόνου θα καταφέρεις να απαλλαγείς απ’ αυτό. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πιο πρακτική κατεύθυνση. Ο διαλογισμός και το ημερολόγιο μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να καταγράψεις τις εμπνευσμένες ιδέες σου. Τουλάχιστον οι μέρες ενός συγκεκριμένου διανοητικού διαδρόμου, έχουν τελειώσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η Σελήνη και ο σκληροτράχηλος Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις την ακεραιότητα κάποιου συναδέλφου. Μην αποκλείεις επίσης το ενδεχόμενο να κριθείς από άτομα που συναναστρέφεσαι ή κάνεις παρέα. Ωστόσο, αν αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα να κάνεις μερικές άβολες ερωτήσεις σε έναν φίλο, αυτός δεν θα πρέπει να ενοχληθεί… αν είναι απλές και ειλικρινείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098