Ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη – Συναισθηματική αναδιαμόρφωση

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη

ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη κριός .

Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει τον τομέα της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Γι’ αυτό και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρυθμίσεις με ακρίβεια ποιους συναντάς, συναναστρέφεσαι και αλληλοεπιδράς.

Αν έχεις αναλάβει ένα ομαδικό έργο και κάποιος δεν είναι συντονισμένος, θα χρειαστεί να παρέμβεις δυναμικά. Επίσης, όσο διασκεδαστικά κι αν είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατέβαλλε περισσότερη προσπάθεια για να ξεχωρίσεις ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιο όχι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Η κοσμική κίνηση επιβραδύνεται καθώς ο Πλούτωνας κινείται προς τα πίσω, επηρεάζοντας την καριέρα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου για να βελτιώσεις τα σχέδιά σου.

Μπορεί να βγουν στο φως πληροφορίες που αφορούν την καριέρα σου και να σε οδηγήσουν σε νέα κατεύθυνση. Τα σχέδια που ξεκινάς τώρα έχουν πάνω τους γραμμένη τη λέξη «μεταμόρφωση». Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη δίδυμοι

Με τον Πλούτωνα να κινείται προς τα πίσω, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον φόρτο εργασίας σου. Ο Πλούτωνας σε προτρέπει να σταματήσεις τα μεγαλεπήβολα, τολμηρά σχέδια. Εξάλειψε τα επικίνδυνα εγχειρήματα και επικεντρώσου σ’ αυτά που σε παθιάζουν χωρίς να εξαντλούν τον προϋπολογισμό σου. Ωστόσο, ενώ σκέφτεσαι ταξίδια και διακοπές…κλείσε εισιτήριο μέχρι μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Η τέλεια περιπέτεια, μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Με τον παθιασμένο Πλούτωνα να κινείται τώρα προς τα πίσω, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείς τι σημαίνει για σένα βαθύ δέσιμο. Αν κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις φαίνονται σαν μαραθώνιος, δεν είναι κακό να τις σταματήσεις. Υπάρχουν φορές που λίγη απόσταση μπορεί να αναζωπυρώσει τις φλόγες. Προσοχή, όμως, γιατί τα ερωτικά θέματα μπορεί να μετατραπούν σε φλογερές αναμετρήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα λέων

Αν νιώθεις περισσότερο κτητική αυτό το διάστημα … ένοχος είναι ο κτητικός Πλούτωνας που κινείται προς τα πίσω, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου. Θα είσαι υπερευαίσθητη με τις στενές σου σχέσεις. Όμως αν νιώσεις παραμελημένη μην απελευθερώσεις τη βασιλική οργή σου. Πάρε μια ανάσα και επανεκτίμησε την κατάσταση. Είναι ρεαλιστικές οι προσδοκίες σου; Μέχρι τον Σεπτέμβριο, μια αλλαγή που ξεκινάς τώρα, θα επεκταθεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Με τον Πλούτωνα που πατάει το κουμπί επαναφοράς, ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις την καθημερινή σου λίστα υποχρεώσεων. Ο Πλούτωνας επηρεάζει την καθημερινότητά σου και την εξυπηρέτηση των άλλων, καθιστώντας σε MVP πολλαπλών εργασιών. Αντί όμως να εξαντλείσαι, δημιούργησε πιο πρακτικές λίστες και απομάκρυνε ό,τι σου αποσπά την προσοχή. Ο Πλούτωνας πρόκειται επίσης να σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες, μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη ζυγός

Ο ανάδρομος Πλούτωνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ό,τι αφορά τις δαπάνες σου. Μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου που είναι ανάδρομος, σε υποχρεώνει να ξανασκεφτείς τις πολυτελείς απολαύσεις. Ίσως λοιπόν είναι καιρός να επενδύσεις σε εμπειρίες και να σκεφτείς δύο φορές πριν βγάλεις την πιστωτική κάρτα από το πορτοφόλι σου. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, να ξέρεις πως τα αργά και σταθερά βήματα κερδίζουν τον αγώνα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Με τον κυρίαρχο πλανήτη σου Πλούτωνα σε ανάδρομη κίνηση μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, έφτασε η ώρα να αναδιαμορφώσεις τον συναισθηματικό σου χώρο. Ο Πλούτωνας στοχεύει τα συναισθηματικά σου θεμέλια: την ασφάλεια και τη σταθερότητά σου. Απλά για την ιστορία… η ζωή του σπιτιού και της οικογένειάς σου είναι επίσης στο στόχαστρο του Πλούτωνα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tilefonikes-provlepsis

ζώδια σήμερα τοξότης

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, που ο Πλούτωνας κινείται προς τα πίσω, σε προτρέπει να ξανασκεφτείς τον εσωτερικό σου κύκλο. Αν θέλεις να μοιραστείς μυστικά, επέλεξε με σύνεση σε ποιον θα τα αποκαλύψεις. Προετοιμάσου να υιοθετήσεις νέες στάσεις και προσεγγίσεις όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας σου, το πόσα αποκαλύπτεις και σε ποιον τα κοινοποιείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις τρόπους για να ελαφρύνεις το φορτίο σου, αν νιώθεις το βάρος του κόσμου στους ώμους σου. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που κινείται προς τα πίσω, σε ωθεί να αξιολογήσεις πόσα έργα αναλαμβάνεις ή σε πόσα απ’ αυτά αφιερώνεις πολύ χρόνο. Τώρα πρέπει να επικεντρωθείς αυστηρά στα βασικά και να αφήσεις τα υπόλοιπα πίσω. Ο τρόπος με τον οποίο κερδίζεις και εξοικονομείς μετρητά, είναι επίσης υπό εξέταση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

ζώδια σήμερα 02/05 Πέμπτη υδροχόος

Μπορεί αυτό το διάστημα εξαιτίας του ανάδρομου Πλούτωνα, να νιώθεις πως η ζωή σου έχει τεθεί σε λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής. Ωστόσο, όλα αυτά σε βοηθούν να επιβραδύνεις, για να κάνεις έναν απολογισμό σχετικά με το τι έχει σημασία για σένα. Σε βοηθάει επίσης να αξιολογήσεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι και τι θα ήθελες ν’ αλλάξεις στο επικοινωνιακό σου στυλ. Αργότερα φέτος, μπορεί να αναδυθεί ένα πολύ διαφορετικό «εσύ». Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν σ’ αρέσει η απρόβλεπτη ζωή, δεν θα απογοητευτείς τους επόμενους μήνες. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας επηρεάζει πολλά από όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του κόσμου σου. Έχει βέβαια κι άλλα κόλπα στο μανίκι του καθώς κινείται προς τα πίσω, τα οποία περιλαμβάνουν καθυστερήσεις, παρακάμψεις και μερικές απροσδόκητες ανατροπές. Πίστεψε ότι το σύμπαν έχει ένα σχέδιο, ακόμα κι αν φαίνεται λίγο θολό μέχρι τον Σεπτέμβριο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zwdia-9988