Ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή – Το άγχος και τα προβλήματα θα αντικατασταθούν από υπέροχες εξελίξεις

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή κριός .

Καλό είναι να είσαι προσεκτική με κάθε πρόσωπο που επιθυμεί γνωριμία μαζί σου σήμερα. Στο παρελθόν εμπιστευόσουν εύκολα τους ανθρώπους και πληγώθηκες πολλές φορές.

Ήρθε η ώρα τώρα να δείξεις μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα για να μην μπορέσει κανείς να σε εκμεταλλευτεί ξανά με τον ίδιο τρόπο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Πολύπλοκα γεγονότα επικρατούν γύρω σου σήμερα κι αυτό θα σου δημιουργήσει κάποια σύγχυση.

Αν αφήσεις αυτή τη θολή ατμόσφαιρα να σε καταβάλλει, θα χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και της κατάστασης.

Γι’ αυτό προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από αυτό που συμβαίνει γύρω σου. Έτσι θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς στο έργο που έχεις αναλάβει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή δίδυμοι

Όλο το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τελευταία, θα αντικατασταθούν σύντομα, από νέες συνθήκες και υπέροχες εξελίξεις. Όλες εκείνες οι δυσκολίες που σε ξεπερνούσαν εξαφανίζονται ως δια μαγείας και μπορείς επιτέλους να απολαύσεις τη ζωή με πιο ομαλό και διασκεδαστικό ρυθμό. Διασκέδασε μ’ αυτό που βιώνεις και κάνε ό,τι μπορείς για να το διατηρήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα για να μη χάσεις καμία ευκαιρία. Αυτό ενισχύεται περισσότερο από το γεγονός πως τέτοιες ευκαιρίες είναι εξαιρετικά κερδοφόρες. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε ορισμένους τομείς ή διαπιστώσεις ότι οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που επιθυμούσες, μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Προσπάθησε να προσαρμόσεις την στρατηγική σου σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έχεις λάβει. Μην ξεχάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για ό,τι σε προβληματίζει, γιατί θα είναι σε θέση να σε βοηθήσουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

astrologia-provlepseis-44

ζώδια σήμερα λέων

Θα υποφέρεις από καθυστερήσεις που θα εμποδίσουν την πρόοδό σου και θα σε κρατήσουν στάσιμη. Μην απογοητευθείς. Προσπάθησε να διατηρήσεις θετική διάθεση για να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου, μόλις περάσει αυτό το προκλητικό διάστημα. Εξακολούθησε να πιστεύεις στον εαυτό σου και μη συμβιβάζεσαι σε ό,τι αφορά τις ιδέες και τα σχέδιά σου… και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Ανέβαλλες πολλές υποχρεώσεις τελευταία για χάρη της διασκέδασης, με αποτέλεσμα όλες αυτές να έχουν πλέον συσσωρευτεί. Τώρα βλέπεις πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στο βάρος των ευθυνών σου γι’ αυτό και νιώθεις πιεσμένη. Είναι καιρός να οργανωθείς και να φροντίσεις να διευθετήσεις τα πάντα. Με ηρεμία και επιμέλεια να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή ζυγός

Θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο σήμερα, αρκεί να οργανωθείς και να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Μόλις τακτοποιηθούν όλα, θα ανακαλύψεις πως άξιζε τον κόπο… και η σκληρή δουλειά σου θα σε ανταμείψει ανάλογα. Θα μπορέσεις επίσης να ανακουφιστείς από οικογενειακά προβλήματα, που σε απασχολούσαν πολύ. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους σήμερα. Μην ανακατευθείς.. και θα διαπιστώσεις ότι οι περιστάσεις που προκύπτουν είναι στην πραγματικότητα υπέρ σου. Με αυτόν τον τρόπο, τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν σχετικά εύκολα κι αυτό θα τονώσει τον εγωισμό σου. Κι αφού όλα θα κυλάνε ρολόι βρες λίγο χρόνο να τον αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί χρειάζονται την βοήθειά σου αυτή τη στιγμή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα τοξότης

Υπάρχει ένα εκνευριστικό χάος και σύγχυση παντού γύρω σου σήμερα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις την κακή διάθεση των άλλων και να ακούσεις άσχημα σχόλια, αλλά μην τα αφήσεις να σου ρίξουν το ηθικό, γιατί δεν αξίζουν τον κόπο. Καλύτερα να αποσυρθείς, να βάλεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Τα κανάλια επικοινωνίας είναι λίγο μπλοκαρισμένα σήμερα, αλλά μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Αν δεν συγκρατήσεις τα νεύρα σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και που χρειάζεσαι πραγματικά στο πλευρό σου. Γενικά προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και δες το ποτήρι μισογεμάτο.. κι όχι μισοάδειο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα 02/10 Κυριακή υδροχόος

Βρες λίγο χρόνο να κάνεις μια ενδοσκόπηση σήμερα για να δεις πώς θα προχωρήσεις στο μέλλον. Θα διαπιστώσεις ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα νοιάζονται πολύ και θα είναι πάντα δίπλα σου, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που κάνεις για να βελτιώσεις την κατάστασή σου και να απαλλαγείς από δυσάρεστα προβλήματα. Αν καταβάλεις την απαιτούμενη δουλειά και διατηρήσεις μια θετική στάση, θα δεις πως τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πρέπει να κινηθείς προσεκτικά σήμερα, αν θέλεις να αποφύγεις λάθη ή παγίδες που δημιουργήθηκαν από διάφορες ανεπιθύμητες περιστάσεις. Το καλό είναι ότι είσαι πολύ ενεργητική τόσο στις σκέψεις όσο και στις πράξεις σήμερα κι αυτό θα σε προστατεύσει από τις λάθος αποφάσεις. Να είσαι ανοιχτή σε συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή και προσπάθησε να αποφύγεις περιττές εντάσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66