Ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη – Μια απροσδόκητη ανατροπή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη .

ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη κριός .

Σήμερα αλλάζουν απροσδόκητα τα χρονοδιαγράμματά σου ή νιώθεις πως τίποτα δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

Η απογοήτευση σου όμως μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική εστίαση σε άκαμπτες προσδοκίες, όπως και στο γεγονός πως δεν σκέφτηκες την πιθανότητα να συμβούν αναποδιές. Αν είσαι πιο ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη, θα μπορέσεις να εντοπίσεις ό,τι είναι ασύμφορο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Όσο υπέροχη ή εμπνευσμένη κι αν είναι μια μεγάλη εικόνα, οι λεπτομέρειες έχουν μεγαλύτερη σημασία. Με τη Σελήνη να ενθαρρύνει τις εξερευνήσεις σου, μπορεί να ξεκινήσεις πρόθυμα ένα ταξίδι – κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Ωστόσο, καθώς τετραγωνίζει τον Ερμή, μην ξεχνάς πως αυτό που θεωρείς ασήμαντο, μπορεί να είναι ουσιαστικό για ένα σχέδιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη δίδυμοι

Οι καλύτερες ιστορίες… έχουν τουλάχιστον μια απροσδόκητη ανατροπή. Η δική σου μπορεί να περιλαμβάνει μία ή δύο άκαμπτες προσδοκίες σχετικά με το πού βρίσκεσαι με κάποιον. Αν πίστευες πως δεν υπήρχε πιθανότητα να εμβαθύνει ο δεσμός σου, σε περιμένουν εκπλήξεις! Επίσης μην θεωρείς πως το σχέδιό σου για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον είναι αλάνθαστο – γιατί κι εκεί σε περιμένει μια έκπληξη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μην δυσανασχετείς μ’ έναν συνάδελφο που ειδοποιεί πως είναι άρρωστος. Είτε προσποιείται είτε όχι, το γεγονός ότι διεκδικεί χρόνο εκτός εργασίας, σημαίνει ότι θα μπορέσεις να το κάνεις κι εσύ κάποια στιγμή. Σκέψου πως κάποιος που συμπεριφέρεται στον άλλον με συγκεκριμένο τρόπο, δεν θα πρέπει να παραπονεθεί αν του συμβεί το ίδιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Οι άκαμπτες προσδοκίες σχετικά με το πώς θα βγει ένα αριστούργημα σπάνια ικανοποιούνται. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια τυχαία νότα ή πινελιά… και μια δημιουργία μεταμορφώνεται! Η περηφάνεια σου για κάτι που θέλεις να πετύχεις είναι αναμφίβολα δικαιολογημένη. Ωστόσο, παραμέρισέ την και σκέψου μια απρόβλεπτη εφαπτομένη, που πιθανότατα θα χαρείς να παρουσιαστεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μερικοί από τους πιο διάσημους πίνακες του κόσμου δεν είναι καθόλου εντυπωσιακοί. Κάποιοι είναι εντελώς σκοτεινοί και θλιβεροί, επειδή αυτή είναι η ατμόσφαιρα ή η διάθεση που ήθελε να μεταφέρει ο καλλιτέχνης. Επειδή κάτι δεν εκπέμπει λαμπρότητα δεν σημαίνει πως δεν προσφέρει έμπνευση. Γι’ αυτό πριν απορρίψεις μια εξέλιξη ως αρνητική, κοίταξε πέρα από το προφανές… πώς και γιατί σε παρακινεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη ζυγός

Κάτι που νόμιζες πως θα έκανες μόνη σου, μπορεί να έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή κάποιου άλλου. Κάποιος φαίνεται πρόθυμος να σε βοηθήσει με τρόπους που αναμφίβολα θα σε ωφελήσουν. Ακόμα κι αν η ένωση δυνάμεων ήταν το τελευταίο πράγμα που πίστευες πως θα συμβεί, θα ήταν φρόνιμο να καλωσορίσεις και να αγκαλιάσεις τη συνεργασία που προσφέρεται τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το σύμπαν θέλει να δει πώς διαχειρίζεσαι τους πολυάριθμους περισπασμούς σήμερα. Μέσα σε όλο το χάος και την επιπολαιότητα που επικρατεί, υπάρχουν απρόβλεπτες ευθύνες που θα ξεπεραστούν. Μπορείς να κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή σου; Φυσικά και μπορείς… αλλά θα χρειαστεί να το αποδείξεις και στους άλλους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα τοξότης

Μπορεί να θέλεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες σου σήμερα. Όμως καθώς η Σελήνη και ο Ερμής συνδέονται.. κάτι διασκεδαστικό ή εμπνευσμένο μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά, που αλλάζει εντελώς τα σχέδιά σου. Αντί να γκρινιάζεις για το πόσο άδικο είναι που είχες προετοιμαστεί για σκληρή δουλειά… εστίασε στην ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν να αφεθείς στα καλύτερα πράγματα της ζωής! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Άνετα γράφεις ύμνους στην αγάπη σήμερα. Η ομορφιά και η μαγεία συχνά εκδηλώνονται απροσδόκητα. Καλωσόρισε ό,τι είναι απρόβλεπτο ή τυχαίο τώρα. Με την ενέργεια της ημέρας επίσης, μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συγγενείς και φίλους και να περάσεις ευχάριστα με την παρέα σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-tarw-1

ζώδια σήμερα 03/04 Τετάρτη υδροχόος

Το ταξίδι σου μέσα από τον λαβύρινθο της ζωής φαίνεται μπερδεμένο, αλλά πίστεψε πως δεν είσαι μόνη στις ανατροπές και τις δυσκολίες. Με την Σελήνη που καλύπτει τις σκέψεις με μυστήριο….σου γνέφει η ενδοσκόπηση. Ωστόσο, καθώς συγκρούεται με τον Ερμή, οι εξωτερικές απαιτήσεις πιθανότατα χρειάζονται την προσοχή σου. Αυτές όμως προορίζονται μόνο για να σε ενοχλήσουν… ή εξυπηρετούν έναν εκπληκτικά χρήσιμο σκοπό; Μάντεψε! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι φιλίες και οι ευθύνες θα κάνουν τραμπάλα σήμερα. Με τη Σελήνη να καλλιεργεί τη συντροφικότητα στην κοινωνική σου σφαίρα, θα θελήσεις να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου. Ωστόσο με την εμπλοκή του Ερμή, θα απαιτήσουν την προσοχή σου κάποια πρακτικά ζητήματα. Όμως να ισορροπήσεις τα πράγματα. Πιθανόν να καλλιεργήσεις ευχάριστες συνδέσεις, ενώ διαχειρίζεσαι παράλληλα τις βαρετές σου υποχρεώσεις. Το έχεις αυτό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA