Ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα – Μια ουσιαστική συζήτηση

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα κριός .

Η Σελήνη αυξάνει τη δύναμη ή την επιρροή σου… γι’ αυτό κάνε με σιγουριά αυτό στο οποίο ξέρεις πως είσαι καλή – κι εντυπωσίασε τους πάντες! Δεν χρειάζονται σεμνοτυφίες τώρα. Φώναξε τους στόχους σου από τις ταράτσες και μην διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν μέντορα ή φίλο για ένα στρατηγικό σχεδιασμό.

Η μελλοντική σου επιτυχία μπορεί να είναι μόνο ένα εμπνευσμένο όραμα κι ένα τολμηρό βήμα μακριά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Μπορεί να είναι υπέροχο πράγμα να ακούγονται αλήθειες, αλλά δημιουργούν προβλήματα! Γι’ αυτό συγκράτησε την ψυχραιμία σου. Λίγη διπλωματία στη συμπεριφορά σου θα σου βγει σε καλό. Σώσε τον εαυτό σου από τις «μάχες» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αναρωτήσου αν αξίζει τον κόπο η βάναυσα ειλικρινής σου άποψη, για να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός πόλεμος. Εξοικονόμησε την ενέργειά σου για πιο χρήσιμες, αμφίδρομες συζητήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα δίδυμοι

Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα υπερφορτωθεί σήμερα. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την επιρροή σου με σύνεση, είτε γοητεύεις ένα ελκυστικό άτομο είτε υπογράφεις μια επαγγελματική συμφωνία. Χαλάρωσε μόνο λιγάκι και δοκίμασε τα νερά πριν βουτήξεις στα βαθιά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι υπέροχο που τραβάς την προσοχή, αλλά μαζί μ’ αυτό μπορεί να σε πλησιάσουν άνθρωποι που σκέφτονται τα δικά τους συμφέροντα.. κι όχι τα δικά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Έχεις την ικανότητα να εξετάζεις από διάφορες οπτικές, όλα όσα σε απασχολούν σήμερα – και αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν να πουν οι άλλοι πριν καν το ξεστομίσουν. Οι στόχοι σου είναι ξεκάθαροι και συλλέγεις πληροφορίες που θα σου χρησιμέψουν ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η ανάγκη σου για περισσότερη γνώση θα σε οδηγήσει σε συνειδητές επιλογές, έχοντας την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Θα είναι εύκολο σήμερα να χαθείς στη «Ζούγκλα της πολυπλοκότητας». Έτσι, κάνε ένα βήμα πίσω και προσπάθησε να εστιάσεις στην ευρύτερη εικόνα. Επίσης, πάρα πολλές τροποποιήσεις μπορούν να μετατρέψουν ένα πιθανό αριστούργημα, σε απίστευτο χάος. Αντιστάσου στην επιθυμία να «πνίξεις» ό,τι λες προφορικά ή ηλεκτρονικά, με περιττά πρόσθετα. Φρόντισε να μπεις κατευθείαν στο θέμα, με συντομία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το ενθουσιώδες πνεύμα σου, θα θελήσει να χαλαρώσει σήμερα.. όμως πρόσεξε γιατί δεν θα είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Ωστόσο, μπορείς ακόμα να επιλέξεις το μέρος και να προσκαλέσεις φίλους για να περάσετε μερικές ήρεμες στιγμές. Βιώνεις ένα δράμα στη σχέση σου; Άσε κατά μέρος τις υποθέσεις για το πώς έχουν τα πράγματα και κάνε μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα ζυγός

Τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα σήμερα γι’ αυτό δώσε χώρο στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί. Αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση αρνήσου ευγενικά, γιατί με δυσκολία θα χαμογελάς και να δείχνεις πως διασκεδάζεις. Νιώθεις την ανάγκη να ανακάμψεις; Μια εγκάρδια συζήτηση μ’ ένα φίλο θα σε βοηθήσει. Τα ευγενικά και υποστηρικτικά του λόγια θα είναι το ανακουφιστικό φάρμακο που χρειάζεσαι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το να αποφεύγεις τις κουβέντες είναι το καλύτερο για σένα και τους άλλους τώρα. Είναι πιθανό να προτιμάς τις βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις με τους συναδέλφους σου. Μην ξεχνάς πως οι ήρεμοι άνθρωποι είναι συνήθως παθιασμένοι και κάποιος που πιστεύεις πως είναι πολύ ντροπαλός για τις προτιμήσεις σου, τελικά μπορεί να σε εκπλήξει. Ενθάρρυνε την πνευματώδη συζήτηση ανάμεσά σας και μπορεί να αποκτήσεις έναν υπέροχο φίλο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα τοξότης

Για άλλη μια φορά, η αργή και σταθερή προσέγγιση θα κερδίσει τον «αγώνα» ή τουλάχιστον θα εξασφαλίσει ότι θα διασχίσεις τη γραμμή τερματισμού με περηφάνια. Παρέλειψε τις παρορμητικές κινήσεις και επέλεξε μια μεθοδική και λογική προσέγγιση. Η αυτοπειθαρχία είναι κρίσιμη για την εξέλιξή σου τώρα. Γι’ αυτό αντιμετώπισε τις σημαντικές εργασίες πρακτικά και θα ολοκληρώσεις τη μέρα σου εντυπωσιακά.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μήπως οι κοινωνικές υποχρεώσεις φαίνονται περισσότερο παρεμβατικές παρά εμπνευσμένες; Αν η καρδιά σου δεν επιθυμεί μια συγκέντρωση ή κοινωνική εκδήλωση, διατηρείς το δικαίωμα να απορρίψεις προσκλήσεις. Κάνε αυτό που σου φαίνεται σωστό. Αν μια πρόσκληση δεν σε ενδιαφέρει, το κοσμικό σου πάσο σαν εγγύηση, σφραγίζεται επίσημα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

ζώδια σήμερα 04/03 Δευτέρα υδροχόος

Η χώρα της φαντασίας θα σου φανεί ιδιαίτερα δελεαστική τώρα, καθώς σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις ονειρεμένες δονήσεις και να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου. Η Σελήνη επιμένει ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για πρακτικά ή υπεύθυνα πράγματα – προς το παρόν. Άσε τα φοβερά οράματά σου να ρέουν ελεύθερα τώρα. Μόνο μην ξεχνάς να σημειώνεις αυτές τις ιδιοφυείς σκέψεις πριν εξαφανιστούν σαν καπνός! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η Σελήνη ενισχύει τις δονήσεις συνεργασίας, γι’ αυτό συγκέντρωσε φίλους και συμμάχους για μια δυναμική αποστολή. Αν χρειάζεσαι υποστήριξη δεν θα δυσκολευτείς να τους παροτρύνεις όλους να προσπαθήσουν περισσότερο. Γι’ αυτό κάλεσε ενισχύσεις αν τις χρειάζεσαι, αλλά μην αρκεστείς σε ένα «ναι». Κάποιος που θα σε προκαλέσει να αναλάβεις δράση και να ανεβάσεις το παιχνίδι σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11