Ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη – Μια πυκνή συναισθηματική ομίχλη

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη .

ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη κριός .

Η λάμψη σου αξίζει να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Εξέτασε τις παρέες σου για να δεις… ενισχύουν ή θαμπώνουν τη λάμψη σου;

Αν ισχύει το δεύτερο, δεν μπορείς να σπαταλάς την πολύτιμη ενέργειά σου με όποιον δεν σε εκτιμά. Είναι καιρός να επαναξιολογήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να αρχίσεις να περιβάλλεσαι από άτομα που αντανακλούν ή ενισχύουν το μεγαλείο σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Αν είσαι έτοιμη να αμφισβητήσεις τις πεποιθήσεις σου, τότε θα αγκαλιάσεις την αλλαγή. Θα είναι μικρό το τίμημα μιας σύντομης αναταραχής, αν λάβεις πληροφορίες ή καθοδήγηση από άτομα με εμπειρία, για έναν σημαντικό σου στόχο.

Νέες προοπτικές και εμπειρίες είναι διαθέσιμες! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να περιορίσεις τους αβάσιμους φόβους για το άγνωστο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη δίδυμοι

Δεν είναι δυνατό να περιορίσεις την αισιοδοξία σου, χωρίς να εισβάλλουν κρυφά οι αμφιβολίες. Αν αντιληφθούν και την παραμικρή ρωγμή για να περάσουν, θα το κάνουν! Γι’ αυτό η αυξημένη αισιοδοξία σου χρειάζεται όχι μόνο ελεύθερη κυριαρχία, αλλά και επαφή με άλλους. Τους εμπνέεις με τη μεταδοτική σου θετική ενέργεια ανά πάσα στιγμή! Όμως τώρα θα βοηθήσεις την έμπνευση… να κλιμακωθεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σου ανταποκρίνονται ορισμένα άτομα όπως περίμενες; Αν όχι, βρες χρόνο για να βεβαιωθείς πως αυτά που λες είναι σαφή και πως η παρουσίασή σου καλύπτει κάθε απαίτηση. Μια υγιή μέση λύση θα βοηθήσει τους άλλους να νιώσουν μεγαλύτερη άνεση για να σε πλησιάσουν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για σένα. Απομάκρυνε λίγη ένταση από μέσα σου και δες ποιον προσελκύεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

chartomantia-098

ζώδια σήμερα λέων

Αν εστιάζεις στα τρομερά λάθη που έκανες στον εαυτό σου, τότε άλλαξε την λανθασμένη σου προσέγγιση. Φυσικά, μπορείς να κάνεις κάποιες διορθώσεις με ένα νέο διατροφικό μενού ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Όμως μη διστάσεις να μιλήσεις με έναν φίλο, θεραπευτή ή έμπιστο επαγγελματία αν πιστεύεις πως έτσι θα επανέλθεις γρηγορότερα στο σωστό δρόμο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η Σελήνη φωτίζει τον ελεύθερο χρόνο και την ευχαρίστηση ενώ ανταγωνίζεται τον ονειροπόλο Ποσειδώνα σήμερα. Έτσι, το να πετάς στα σύννεφα θα είναι φανταστικό, αλλά θα δεις το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε, στους ανθρώπους — ή σε κάποιον ιδιαίτερο για σένα. Το να βλέπεις μόνο το καλό είναι αξιοθαύμαστο, αλλά θα μπορούσαν να σε εκμεταλλευτούν χωρίς όρια. Γι’ αυτό μην βάζεις σε βάθρο κανέναν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη ζυγός

Θα εστιάσεις σημαντικά στα οικογενειακά σου θέματα καθώς η Σελήνη φωτίζει το σπίτι και την οικογένειά σου. Όμως μια θολή σχέση με τον Ποσειδώνα καθιστά την ημέρα ιδανικότερη για αξιολόγηση και σχεδιασμό… παρά για υλοποίηση σχεδίων. Γι’ αυτό, επικεντρώσου στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο σου και στα βήματα που θα ακολουθήσεις. Οι δημιουργίες του μυαλού σου θα κάνουν εξαιρετική δουλειά για να τονώσουν την αίσθηση ασφάλειας σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η Σελήνη αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια πυκνή συναισθηματική ομίχλη σήμερα – και μαζί μ’ αυτή έρχονται θολές γραμμές. Αυτή ωστόσο, είναι μια φανταστική δημιουργική ενέργεια, γι’ αυτό καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι που ικανοποιεί την καλλιτεχνική σου περιέργεια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να λάμψεις σήμερα! Μπορείς να είσαι τολμηρή και εκφραστική, γνωρίζοντας πως είναι καλύτερα να ξεχωρίζεις, παρά να συγχωνεύεσαι και να αγνοείσαι. Προσκάλεσε τους άλλους να συμμετάσχουν στη διασκέδαση και να συνεργαστούν μαζί σου, λαμβάνοντας υπόψη τα συναισθήματά τους. Ίσως μάλιστα βρεις κάποιον που αξίζει να μοιραστεί μαζί σου τα φώτα της δημοσιότητας, στη μεγάλη σκηνή της ζωής! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο προσωπικός σου χώρος αντικατοπτρίζει πραγματικά εσένα; Ακόμα κι αν δεν ανησυχείς για την εσωτερική διακόσμηση θα ωφεληθείς αν αλλάξεις το περιβάλλον σου με τρόπους που μιλούν απευθείας στην ψυχή σου. Επένδυσε σε ό,τι έχει διαρκή αξία. Σκέψου μια μινιμαλιστική προσέγγιση για να κάνεις το χώρο σου να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα 04/04 Πέμπτη υδροχόος

Η αδυναμία κατανόησης, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς μια θολή και παραπλανητική σύγκρουση Σελήνης/Ποσειδώνα επηρεάζει την επικοινωνία. Έτσι, αυτό που διαβάζεις μπορεί να μην είναι ακριβές – και αυτό που ακούς, να μην είναι αξιόπιστο. Λίγη επιπλέον προσοχή για να βεβαιωθείς πως κατανόησες όλα τα γεγονότα θα είναι σοφή κίνηση. Το να ζητάς διευκρινίσεις μπορεί να ενοχλήσει μερικούς ανθρώπους, αλλά θα γκρινιάζουν περισσότερο αν δεν το κάνεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορεί να θέλεις να αποκαλύψεις μια θεαματική ιδέα, αλλά μια θολή σύγκρουση Σελήνης/Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δισταγμό ή αγωνία. Μην επιχειρήσεις να ασχοληθείς με νέα έργα, εφόσον ο Ποσειδώνας προσθέτει μια σταθερή δόση σύγχυσης! Ωστόσο, η φαντασία σου μπορεί να λατρέψει τη σημερινή μυστικιστική ατμόσφαιρα. Αν ονειροπολείς το κάνεις γνήσια! Δεν προσποιείσαι! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot