Ζώδια σήμερα 04/12 Σάββατο – Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου

imerisies-21314

Ζώδια σήμερα 04/12 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 04/12 κριός .

Είναι ώρα για δράση, οπότε άδραξε την ημέρα! Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! Όμως μην ξεχάσεις να το κάνεις με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο και να κρατήσεις τον εαυτό σου υπό έλεγχο.

Οι εργασιακές πιέσεις είναι έντονες, αλλά προσπάθησε να μην χάσεις την εστίασή σου και κάνεις κάποιο λάθος, που θα είναι δύσκολο αργότερα να διορθωθεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στο δρόμο σου σήμερα! Τα πράγματα εξελίσσονται κι αυτή η νέα αισιοδοξία είναι μια πραγματική ανακούφιση.

Είναι καιρός να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.

Κάνε το τώρα που τα αστέρια είναι με το μέρος σου και προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές να συσσωρεύονται και να σε αγχώνουν στο μέλλον. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 04/12 δίδυμοι

Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και ευθύνες, παλιές και νέες. Να θυμάσαι πως δεν θα ωφεληθείς καθόλου αν πανικοβληθείς. Προσπάθησε να οργανωθείς και να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις, χωρίς άγχος. Αν κάνεις υπομονή και κρατήσεις χαμηλό προφίλ θα δεις πως θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου επίσης, θα σημειώσουν αισθητή βελτίωση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο και οι όψεις είναι θετικές. Έτσι… όχι μόνο θα μιλήσεις με τους παλιούς σου γνώριμους, αλλά θα δημιουργήσεις επαφές, με πολλά καινούργια άτομα σε θέσεις εξουσίας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν αυτές οι συναντήσεις για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζεις και να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα λέων

Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της μια ενοχλητική ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις απελπισία. Βγάλε τον εαυτό σου από τον λήθαργο που έχεις βυθιστεί και προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις, αναλαμβάνοντας συντονισμένες ενέργειες για να εξασφαλίσεις τελικά ένα λαμπρό μέλλον για τον εαυτό σου. Θα ωφεληθείς αν περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τα κοντινά κι αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί θα καταφέρεις έτσι, να μειώσεις το άγχος σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελες να συμβεί, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Μείνε ήρεμη και κάνε ό,τι μπορείς για να προσαρμοστείς σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αν είσαι ευέλικτη και καταφέρνεις να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, θα μπορέσεις να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις κολλήσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 04/12 ζυγός

Ετοιμάσου να βρεθείς αντιμέτωπη με πολλές προβληματικές καταστάσεις σήμερα. Θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σ’ αυτές τις προκλήσεις και να τις αντιμετωπίσεις καθώς προκύπτουν. Αυτό όμως θα σου πάρει πολύ χρόνο κι ενέργεια. Γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου… και μην αγχωθείς. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και θα καταφέρεις να ανέβεις στην κορυφή. Τότε μόνο θα μπορέσεις επιτέλους να χαλαρώσεις. Συνέχισε να κοιτάς μπροστά στη ζωή και μην κολλάς, παίζοντας τον ίδιο παλιό δίσκο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Να θυμάσαι πως έχεις επιλέξει τη σωστή πορεία και πως αυτό που κάνεις, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις σημασία στα αρνητικά σχόλια των άλλων. Το μόνο που θέλουν, είναι για να σε εξαπατήσουν και να σου κάνουν κακό. Εμπιστέψου τον εαυτό σου, μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου και σύντομα θα πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα τοξότης

Προσπάθησες να οργανώσεις τη ζωή σου και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά οι συνθήκες της ζωής, σε εμπόδισαν. Αυτό σου προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό και απογοήτευση. Αν βλέπεις λοιπόν, πως ορισμένες καταστάσεις δεν δείχνουν σημάδια βελτίωσης, καλύτερα προσπάθησε να προσαρμοστείς σ’ αυτές όσο το δυνατόν περισσότερο, αντί να προσπαθείς να πετύχεις το αδύνατο. Αν νιώθεις ένταση, απομονώσου μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις να τα βάλεις με άτομα, που δεν θα έπρεπε στην πραγματικότητα να μαλώνεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Βάλε σήμερα αρχική σου προτεραιότητα, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να διατηρήσεις θετικό πνεύμα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, που έχουν κολλήσει πλέον στο κενό. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα αυξηθούν σταδιακά και θα βρεθείς σε ανοδική πορεία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

zwdia-3-zodia

ζώδια σήμερα 04/12 υδροχόος

Οι καθημερινές σου υποθέσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα και τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καθόλου ομαλά. Οπλίσου με υπομονή και διπλωματία, κράτησε χαμηλό προφίλ και προσπάθησε να ελέγξεις την ψυχραιμία σου σε όποιες συζητήσεις ακολουθήσουν. Έτσι θα μπορέσεις ν’ αποφύγεις πολλές παγίδες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από προβλήματα. Γενικότερα, διατήρησε μια ελπιδοφόρα, ειρηνική διάθεση κι όλα θα πάνε καλά – ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σήμερα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα κληθείς να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις σήμερα και να χειριστείς θέματα που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Μόλις τα βάλεις σε τάξη, προσπάθησε να ξεφύγεις για λίγο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς. Αν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να αναθεωρήσει την κατάσταση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, θα σου αποκαλύψει τις πραγματικές σου ανάγκες…. και θα σε κάνει ασταμάτητη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098