Ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή – Ερωτικά μηνύματα

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή κριός .

Η Σελήνη και ο αποφασιστικός Άρης συνδέονται στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αναστολή στους υψηλούς προσωπικούς σου στόχους.

Η γοητεία σου είναι επίσης εξαιρετικά έντονη.. επομένως γιατί να μην παρουσιάσεις ένα διασκεδαστικό σχέδιο στους φίλους σου; Πιθανότατα θα συμφωνήσουν γρηγορότερα από όσο νομίζεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Είσαι έτοιμη ν’ αφήσεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και να προχωρήσεις για τη ζωή που θέλεις; Πολλά θα σε απασχολήσουν σήμερα και θα θελήσεις να τα επεξεργαστείς μόνη σου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταραχτείς με κάποιες ανησυχητικές σκέψεις για την υγεία σου, ειδικά με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη. Επίσης δεν θα έχεις διάθεση να βγεις έξω και θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή δίδυμοι

Με τη σύνοδο της Σελήνης και του παρορμητικού Άρη θα είσαι ανυπόμονη, με αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Όμως μην ξεχνάς πως χρειάζεσαι άτομα που μπορούν να συμβαδίσουν με την αέρινη ενέργειά σου – όχι να σε παρασύρουν! Μ’ αυτό τον τρόπο η μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα κι εσύ θα νιώσεις ικανοποιημένη συναισθηματικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η Σελήνη και ο Άρης κάνουν σύνοδο στον τομέα των επαγγελματικών σου, επομένως αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να λάμψεις! Όμως μην προχωρήσεις χωρίς σχέδιο. Σκέψου να αναθέσεις καθήκοντα ή να απευθυνθείς σε πιθανούς συνεργάτες, αν δουλεύεις σήμερα. Με λίγη κολακεία θα πετύχεις πολλά, αν δεν υπερβάλεις. Μπορείς να τα καταφέρεις.. γι’ αυτό βγες έξω και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα διαλύεις εμπόδια και διευρύνεις τους ορίζοντές σου; Ακούγεται σαν μια τυπική μέρα για σένα! Ωστόσο με τη Σελήνη και τον Άρη σε σύνοδο, μπορεί να επηρεαστείς από μια αίσθηση περιπλάνησης. Είτε συναναστρέφεσαι με νέα πρόσωπα είτε σχεδιάζεις την επόμενη τροπική περιπέτειά σου, να θυμάσαι ότι το μέτρο είναι το κλειδί. Μην δεσμεύεσαι υπερβολικά. Δώσε στον εαυτό σου χώρο για να αναλογιστεί τις συναρπαστικές ευκαιρίες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Γιατί να σηκωθείς βιαστικά από το κρεβάτι όταν το πάθος αιωρείται στην ατμόσφαιρα; Η Σελήνη και ο παθιασμένος Άρης ενισχύουν το κέφι και τη λίμπιντο σου σήμερα! Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να ανταλλάσσεις ερωτικά μηνύματα με το άτομο που σ’ αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να απομονωθείς με το ταίρι σου και να περάσετε απολαυστικές στιγμές. Όμως όσο δελεαστικό κι αν σου φανεί, σκέψου δύο φορές πριν προσπαθήσεις να ζωντανέψεις ξανά μια παλιά φλόγα. Διατήρησε τη φλόγα του πάθους σου, για το παρόν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή ζυγός

Θα κάνεις δυνατές σχέσεις ή συνεργασίες σήμερα, χάρη στη σύνοδο Σελήνης/Άρη. Ακόμα κι αν ο στόχος σου δεν είναι ρομαντικός, μπορείς να ενώσεις δυνάμεις με έναν αξιόπιστο σύμμαχο για να ολοκληρώσεις ένα έργο ή να κερδίσεις χρήματα από μια παράπλευρη εργασία. Οι σπινθήρες πετάνε – είτε συνεργάζεσαι για να κατακτήσεις τον κόσμο, είτε ομολογείς τον έρωτά σου σε κάποιον! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα θα είσαι αρκετά συγκεντρωμένη προκειμένου να ολοκληρώσεις κάποια πρακτικά θέματα. Η σύνδεση της Σελήνης με τον Άρη σου δίνουν κίνητρο να δραστηριοποιηθείς. Αν νιώσεις κουρασμένη από το φόρτο εργασίας σου, αυτό το κοσμικό δίδυμο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον τέλειο βοηθό ή να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα τοξότης

Με τη Σελήνη και τον Άρη σε σύνοδο, το πάθος δεν έχει όρια! Είτε επιδεικνύεις το στυλ σου είτε συμμετέχεις σ’ έναν υγιή ανταγωνισμό, η εκκεντρικότητά σου δεν κρύβεται. Μόνο να έχεις υπόψη, πως η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός προέρχονται από ένα υγιές δράμα, όχι από περιττές συγκρούσεις. Διοχέτευσε τη φλογερή σου ενέργεια σε κάτι παραγωγικό ή ευχάριστο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Άρης φέρνουν μια δίνη δραστηριότητας στο σπίτι σου. Ή περιμένεις επισκέπτες ή κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής, απαιτούν προσοχή. Το να εμπλακείς δε στο δράμα οποιουδήποτε είναι προαιρετικό, γιατί έχεις ν’ αντιμετωπίσεις την δική σου ατζέντα. Θα είναι χρήσιμο να εστιάσεις στα δικά σου θέματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-taro-astra

ζώδια σήμερα 05/05 Κυριακή υδροχόος

Η ενέργεια της ημέρας επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι κι εκφράζεσαι. Οι ιδέες θα ρέουν πιο γρήγορα από ποτέ. Προγραμμάτισε τηλεφωνήματα, κανόνισε ραντεβού για καφέ και θύμισε στους άλλους πόσο εντυπωσιακή είσαι κοινωνικά. Μόνο πρόσεχε τη γλώσσα σου! Τα λόγια σου έχουν δύναμη, γι’ αυτό χρησιμοποίησέ τα με σύνεση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα ξεπεράσεις τη συστολή σου και θα μιλήσεις για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου ή θα διαπραγματευτείς μια αύξηση, αν εργάζεσαι σήμερα. Μόνο μην ξεχνάς, πως η ήπια πειθώ είναι το μυστικό σου όπλο. Σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου… γι’ αυτό και θα κάνεις δημιουργικά σχέδια. Καθοδηγήσου από τις δημιουργίες του μυαλού σου και πραγματοποίησε τα οράματά σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19