Ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα – Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα κριός .

Η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα, δεν είναι η προσκόλληση σε ό,τι είναι δοκιμασμένο. Συνδέσου με το δημιουργικό σου ταλέντο, αλλά να γνωρίζεις πως δεν πρέπει να ξεπερνάς τις γραμμές στις επαφές σου με τους άλλους.

Μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικά, αλλά δίνε και το χρόνο στους άλλους να το καταλάβουν.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι μια στιγμή, που οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Μπορείς να δίνεις όλες τις υποσχέσεις του κόσμου, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο, βοηθώντας τους ανθρώπους να νιώσουν τον ενθουσιασμό ή το πάθος που στηρίζει τα λεγόμενά σου. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, ίσως σε παρακολουθούν πιο προσεκτικά από όσο νομίζεις αυτή τη στιγμή.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα δίδυμοι

Μπορείς να ακολουθήσεις μια στάση του τύπου «ζήσε και άσε και τους άλλους να ζήσουν» όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άτομο; Ίσως δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια και τ’ αυτιά σου σ’ αυτά που λέει ή κάνει.. που μάλλον τα βρίσκεις ανατριχιαστικά. Δεν χρειάζεται καν να πει ή να κάνει κάτι για να σε εκνευρίσει! Το να προσπαθήσεις όμως να τον κατανοήσεις, ίσως μειώσει την ένταση και το άγχος σου.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα μπορεί να έχεις επαφές με κάποιον που είναι λαλίστατος κι έμπειρος στην τέχνη της πειθούς. Αν το ένστικτό σου, σου λέει πως κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τα λόγια του… εμπιστέψου το. Κάτι που μπορεί να φαίνεται δελεαστικό ή ελκυστικό, ίσως τελικά να είναι κάτι που θα ευχόσουν να αποφύγεις αργότερα. Για να πάρεις αποφάσεις, πρέπει να γνωρίζεις περισσότερα στοιχεία. Αν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να τα δώσει.. τότε έχεις την απάντησή σου!  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα λέων

Η ενέργεια που επικρατεί, συνεχίζει να σου υπενθυμίζει ότι οι ανάγκες σου είναι προτεραιότητα. Ίσως πιστεύεις πως θα απογοητεύσεις τους άλλους, αν μετατοπίσεις την εστίασή σου, στον εαυτό σου. Αν όμως θυσιάσεις κάτι σημαντικό για σένα μόνο για να ευχαριστήσεις ή να κατευνάσεις τους άλλους, τότε εσύ θα είσαι η απογοητευμένη. Δεν είσαι υπεύθυνη για την ευτυχία των άλλων. Φρόντισε να το θυμάσαι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουν εναντίον σου, τακτικές ενοχής.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Σήμερα διεγείρεται η ονειροπόληση στον κόσμο σου. Ίσως πάλι να πιστεύεις πως είναι μάταιο να προσπαθείς να παραμείνεις προσγειωμένη. Όμως είναι σημαντικό να σιγουρευτείς πως αν αποσπάται η προσοχή σου από την παρούσα κατάσταση, δεν θα έχει σαν συνέπεια περισσότερες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις. Η εξυπηρέτηση απέναντι στους άλλους, συνεπάγεται ότι δεν υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες  του Αγγέλων 06-12/03 – Βλέπουν το μέλλον των αισθηματικών σχέσεων!

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα ζυγός

Η επιτυχία μιας ομαδικής προσπάθειας βασίζεται στο να αφήσεις τον έλεγχο σε ό,τι είσαι αποφασισμένη να διατηρήσεις. Αποδέξου τα οφέλη της ομαδικής εργασίας, όπως και το γεγονός πως η λέξη «ομάδα» δεν περιέχει τη λέξη «εγώ». Αν χρειαστεί να εκπαιδεύσεις ή να βοηθήσεις τους άλλους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για να σε βοηθήσουν.. κάνε το. Να έχεις όμως υπόψη, ότι οι άλλοι δεν θα φτάσουν τα άψογα πρότυπα σου, από τη μια μέρα στην άλλη.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Κάτι χρειάζεται να το κατευθύνεις απαλά. Απαιτεί περιστασιακή καθοδήγηση, χωρίς άγχος και νεύρα. Καλύτερα να ακολουθήσεις μια στρατηγική που περιλαμβάνει ενότητες και προθεσμίες για έναν συγκεκριμένο στόχο. Χώρισέ το σε ενότητες και ξεκαθάρισε τι θέλεις να πετύχεις – και μέχρι πότε. Αυτό θα είναι πολύ καλύτερο από το να κοιτάς το άμεσο μέλλον, ελπίζοντας ότι μια αυστηρή και σκληρή τακτική, θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις..  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα σε ωφελήσει περισσότερο σήμερα, αν σκεφτείς τις προκλήσεις σαν δοκιμασίες που θα σε ωριμάσουν. Μόνο μην συμπεριλάβεις καμιά αρνητικότητα σ’ αυτή τη σκέψη. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις την πρόκληση. Θα ήταν καλύτερα όμως να δεις ένα εμπόδιο, σαν ευκαιρία. Η αποτυχία θα είναι εξαιρετικά απίθανη… αν το δεις κάτω από αυτό το πρίσμα.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πολλές τεταμένες καταστάσεις ή αντιπαραθέσεις θα προκύψουν αν θέλεις με κάποιον άλλο το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί ο ένας από τους δύο να πιστεύει ότι ο άλλος έχει χάσει ένα κρίσιμο σημείο. Ωστόσο και οι δύο είστε τόσο αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε την άποψή σας, που δεν μπορείτε να εντοπίσετε τα κοινά σημεία. Το επίκεντρο της συζήτησής σας, θα πρέπει να είναι αυτό που μοιράζεστε μεταξύ σας… κι όχι αυτό που φαίνεται από τα διαφορετικά άκρα του τηλεσκοπίου.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια σήμερα 06/03 Δευτέρα υδροχόος

Οι αλλαγές έχουν πολλά συμπτώματα. Ίσως, η αμφιβολία και η ανασφάλεια είναι τα δύο κύρια. Και τα δύο μπορεί να γίνουν ανεπιθύμητα εμπόδια σ’ αυτό που προσπαθείς να πραγματοποιήσεις, αν τους το επιτρέψεις. Ωστόσο, αν νιώθεις κάποια ανασφάλεια σήμερα, αυτό συμβαίνει επειδή κάτι αλλάζει – πράγμα που σημαίνει ότι προχωράει. Ό,τι κι αν κάνεις, μην αφήσεις την αμφιβολία να σηκώσει κεφάλι και να αποκτήσει δυνατή φωνή.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορεί παλαιότερα, να είχες πολλούς λόγους για να επιδιώξεις μόνη σου ένα σημαντικό σχέδιο ή στόχο. Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι στο παρελθόν, είναι απίθανο να εφαρμοστούν ή να σου φανούν χρήσιμοι τώρα. Μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις μικρά βήματα μόνη σου. Δεν θα προτιμούσες όμως να έχεις μεγαλύτερη εξέλιξη; Συνεργάσου με ένα συγκεκριμένο άτομο ή πιθανώς με μια ομάδα που μοιράζεται το όραμά σου. Θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα!  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA