ζώδια σήμερα 06/03 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

ζώδια σήμερα 06/03 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 06/03 Κριός .

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην πρακτικότητα και τον αυθορμητισμό, αγαπητοί Κριοί! Επί αυτού ευθύνεται ένα διασπαστικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστάτη Ουρανό. Επειδή κεντρίζουν τους τομείς σας της απόλαυσης και της ευθύνης, θα θυμηθείτε την έκφραση «αντιστέκομαι στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό».

Αν θεωρούσατε ότι έχετε καταλήξει σε όσους και όσα χρειάζεστε, ένα άτομο θα σας δείξει μια νέα οπτική των πραγμάτων. Γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό, ώστε να απολαύσετε τη συναρπαστική ενέργεια του διαφορετικού… Μην διστάσετε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αν θέλατε να κάνετε μια επανάσταση, σταθείτε στη γραμμή εκκίνησης! Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη από τον οικιακό σας τομέα σχηματίζει ένα προκλητικό τετράγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στο ζώδιό σας.

Αν κάποιοι σας έχουν φέρει στα όριά σας, αυτή είναι η στιγμή να αλλάξετε κάθε πρακτική σας που θεωρούν δεδομένη. Πολλοί μπορεί να απορήσουν με την ορμή σας, ωστόσο είναι απαραίτητο να ανατρέψετε τις δικλείδες ασφαλείας τους…

Να ξέρετε ότι η ενέργεια καινούργιων ανθρώπων γύρω σας, θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 06/03 Δίδυμοι

Να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Με αυτή την αρχή πρέπει να κινηθείτε, καθώς η Σελήνη από τον κοινωνικό σας τομέα συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μπορεί να πείτε τα πιο αλλόκοτα ή σοκαριστικά πράγματα και να ξεκινήσουν οι συγκρούσεις. Όσο κι αν το παλέψετε, δεν πρόκειται να πάρετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Γι’ αυτό αφήστε για αύριο τις πιο σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο και να διαλογιστείτε… Οι εφαρμογές της «πρόχειρης αποθήκευσης», έχουν δημιουργηθεί για κάτι τέτοιες φάσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κρατήστε σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τετράγωνο απερισκεψίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Ουρανό, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό για αχρείαστες σπατάλες. Χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αυστηρής οικονομίας, χρειάζεστε μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας. Αν δεν έχετε κεφάλαια να ξοδέψετε, απομακρυνθείτε από κάθε δέλεαρ ή έξαρση γενναιοδωρίας. Αλλά τα δημιουργικά εγχειρήματα μπορούν να επιφέρουν κέρδη – και θα σας δώσουν επίσης ασφάλεια και ικανοποίηση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αραβική τράπουλα Tash Kallár Αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον

ζώδια σήμερα 06/03 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 06/03 Λέων

Αποφύγετε τις συγκρούσεις με την εξουσία κάθε τύπου, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας συγκρούεται με τον επαναστάτη Ουρανό στη ζώνη της καριέρας σας. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με ηγετικές φιγούρες ή συνεργάτες που δεν προσφέρουν όσα εσείς. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, θα πρέπει να χειριστείτε τη συγκυρία με ψυχραιμία. Αν σας ενθουσιάσει κάτι καινούργιο, δώστε λίγες μέρες περιθώριο για να δείξει την ευρύτερη και μακροπρόθεσμη εικόνα του!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Τα συναισθήματα δεν αποτελούν γεγονότα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο προκλητικός Ουρανός θα βρεθεί σε δυσχερή όψη με τη Σελήνη από τον Λέοντα, στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας. Επειδή θα μειωθεί κάπως η αυτοπεποίθησή σας, μην κάνετε εκπτώσεις τώρα στα φιλόδοξα όνειρά σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα, γιατί έχετε την τάση να εκνευρίζεστε όταν νιώθετε ανασφαλείς. Προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα και να αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 06/03 Ζυγός

Προσέξτε τα όρια των αντοχών και τα νεύρα σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ανατρεπτικός Ουρανός σχηματίζει ένα δόλιο τετράγωνο με τη Σελήνη από τον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Αυτή η όψη θα σας κάνει ανήσυχους και ίσως πιο παρορμητικούς απ’ όσο χρειάζεται. Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος για αναπάντεχες συγκρούσεις, προσέξτε τις απερίσκεπτες απαντήσεις. Να θυμάστε ότι δεν θα επιλύσετε κάτι, αν απλά απομακρυνθείτε από όσα σας ενοχλούν. Προτιμήστε την ψυχραιμία αντί να κάψετε γέφυρες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μειώστε την ταχύτητα σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στον προτρεπτικό Ουρανό και τη Σελήνη, θα επηρεάσει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Για να μην βάλετε μόνοι σας εμπόδια στην πορεία σας, αφήστε τους ανταγωνισμούς. Με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματία θα κερδίσετε πολύ περισσότερα. Αυτό ισχύει τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ζωή… Εσείς πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα, αν θέλετε να αναδειχθείτε νικητές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αποφύγετε ό,τι σας κάνει να νιώθετε άβολα, αγαπητοί Τοξότες! Ο προκλητικός Ουρανός σχηματίζει ένα ύπουλο τετράγωνο με τη Σελήνη στον ασαφή 9ο Οίκο σας. Η ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, όχι με διπλωματία. Αλλά αν σας συνεπάρει η ορμή, είναι πιθανό να παρερμηνευτείτε και να προκληθούν αχρείαστες εντάσεις. Μείνετε στα γεγονότα και μόνο – και μην πείτε τίποτα που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω στη συνέχεια!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για μια δόση κυκλοθυμίας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στον προκλητικό Ουρανό και τη Σελήνη, κεντρίζει τον 8ο Οίκο της ψυχολογία σας. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, φροντίστε από νωρίς να το χειριστείτε με σύνεση. Μπορείτε να πείτε όσα σκέφτεστε, χωρίς να φανείτε εκφοβιστικοί ή ότι χτυπάτε κάτω από τη μέση… Εστιάστε στην ψυχραιμία και θα κερδίσετε πολύ περισσότερα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αραβική τράπουλα Tash Kallár Αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε διχασμένοι για μια προσωπική σας σχέση, αγαπητοί Υδροχόοι; Φταίει ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στον ανεξάρτητο Ουρανό και τη Σελήνη, στον τομέα σας των δεσμών. Όσο κι αν λατρεύετε το ταίρι σας, κάποιο στοιχείο του σας κάνει να θέλετε να τρέξετε μακριά του. Αν αναρωτιέστε, η αλήθεια είναι ότι γίνεστε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει… Μην επιλέξετε την αποχώρηση, μαζέψτε το κουράγιο σας και καθίστε να συζητήσετε. Καλύτερα να θέσετε ειλικρινά και ανοικτά όσα σας πιέζουν, αντί να τα αφήνετε να σωρεύονται!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Να είστε έτοιμοι να βιώσετε κάποιες ανατροπές σε διάφορα επίπεδα, αγαπητοί Ιχθύες! Θα τις προκαλέσει ένα τετράγωνο πρόκλησης, ανάμεσα στον επαναστάτη Ουρανό και τη Σελήνη στον 6ο Οίκο της ευμάρειάς σας. Ίσως κάποια άτομα του στενού σας κύκλου προκαλέσουν δράματα, ίσως ανακαλύψετε ότι είστε αλλεργικοί στο αγαπημένο σας φαγητό. Με το χάος που θα επικρατεί γύρω σας, θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είστε οργανωμένοι και αποδοτικοί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε όσα και όσους δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Μην αποζητάτε την τελειότητα, να είστε πιο τρυφεροί με τον εαυτοί σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia