Ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο – Βαθιές συνδέσεις και ψυχικές επαφές

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο κριός .

Με την άφθονη θεραπευτική ενέργεια που έχεις διαθέσιμη.. τι σκέφτεσαι να κάνεις; Καθώς η Σελήνη και ο Άρης συνδέονται, είσαι σαν φίδι που ρίχνει το δέρμα του για να δημιουργήσει χώρο για νέα ανάπτυξη και δυνατότητες.

Η σημερινή ισχυρή ενέργεια αφορά τα νέα ξεκινήματα και την αποδοχή πως πρέπει να παραδοθείς. Ό,τι κι αν σε πτοούσε μέχρι σήμερα, έχεις τη δύναμη να το αλλάξεις ή να το εγκαταλείψεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Η Σελήνη και ο Άρης θα είναι το ιππικό που χρειάζεσαι, για να σε βοηθήσει. Το δικό σου ιππικό, έχει τη μορφή ενός ατόμου που πρόκειται να συνεργαστεί μαζί σου.

Τώρα πρέπει να παραδεχτείς πως περισσότερα κεφάλια και χέρια μπορούν να ελαφρύνουν μια κατάσταση. Η Σελήνη και ο Άρης δεν σου προτείνουν απλά να αγκαλιάσεις την ομαδική εργασία! Επιμένουν να το κάνεις – και να ξέρεις πως θα ωφεληθείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο δίδυμοι

Η σύνδεση της Σελήνης με τον Άρη, πυροδοτεί σημαντικούς στόχους. Αυτή η ισχυρή ενέργεια σχετίζεται με την καριέρα σου! Κι αν δεν έχεις βρει ακόμα τον χρόνο να χαράξεις το μονοπάτι προς τις φιλοδοξίες σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα μπορούσες επίσης να καθοδηγήσεις τους άλλους για τους ρόλους που μπορούν να παίξουν στην επιτυχία σου. Προχώρα και πέτυχε! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Τραγουδάς δυνατά και περήφανα πως θέλεις να απελευθερωθείς! Και καθώς η Σελήνη και ο Άρης συνδέονται, εντείνεται μέσα σου η αίσθηση της περιπλάνησης. Σε ωθεί να εστιάσεις στην εσωτερική σου πυξίδα και να τολμήσεις σε νέα εδάφη εμπειρίας και κατανόησης. Αν θέλεις βοήθεια για να απαλλαγείς από ορισμένους περιορισμούς ή ζώνες άνεσης, την έχεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Αν λέγαμε πως η σύνδεση της Σελήνης με τον παθιασμένο Άρη, ανάβει τις φλόγες της επιθυμίας σου, θα ήταν απλά υποτιμητικό! Αυτό που βιώνεις δεν είναι μόνο φευγαλέα πάθη ή σαρκικές ορμές. Επιθυμείς να συνδεθείς βαθιά μ’ έναν τυχερό για ν’ απολαύσεις τη γοητεία της ψυχικής επαφής. Η αντίστασή σου σε μια μεθυστική έλξη.. θα είναι μάταιη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το πνεύμα της συνεργασίας είναι ισχυρό… κι έχει διαμορφωθεί το σκηνικό για τη δημιουργία μιας δυναμικής συνεργασίας. Η Σελήνη και ο Άρης επικεντρώνονται σε συνδέσεις και κοινές προσπάθειες. Έτσι, ενώστε τα χέρια με το ταίρι σου ή έναν έμπιστο σύμμαχο για να εκδηλώσετε ένα κοινό όραμα. Αν πάλι ψάχνεις για σύντροφο σε οποιοδήποτε επίπεδο, αναζήτησε κάποιον που να σε συμπληρώνει και να προσθέτει στις δυνάμεις σου…. αντί να τις καθρεφτίζει – ή να βασίζεται σ’ αυτόν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο ζυγός

Η ζωντάνια σου τονίζεται καθώς η Σελήνη και ο Άρης συνδέονται! Το ταξίδι της ευεξίας σου είναι εμποτισμένο με ενισχυμένο κίνητρο και αποφασιστικότητα! Ο κατάλληλος χρόνος για να εστιάσεις σε σωματικές δραστηριότητες που τρέφουν το σώμα και το πνεύμα σου, είναι τώρα. Αν δεν είχες καλή διάθεση τελευταία και δεν ένιωσες να τρέχει το αίμα καυτό στις φλέβες σου.. αυτό θα αλλάξει με τρόπο που θα τον καλωσορίσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Όταν το πάθος σου απελευθερώνεται, συνήθως δεν περνά απαρατήρητο! Καθώς η Σελήνη και ο Άρης ενώνονται, είσαι ένα συναρπαστικό αίνιγμα που ελκύει τους άλλους με αβίαστη γοητεία. Αν δεν είναι σημαντικό για σένα να ξετρελάνεις κάποιον …τότε έχεις έντονη ενέργεια για να εστιάσεις στη δημιουργική σου έκφραση. Βεβαιώσου μόνο πως δίνεις στις παθιασμένες σου επιθυμίες μια υγιή διέξοδο, εντάξει; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις έντονη ενέργεια, που διαπερνά τα μέτωπα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Και είναι ιδανική αν έχεις καθυστερήσει να προβείς σε ενέργειες που αφορούν το σπίτι σου. Όμως, παρόλο που αυτή η κινητήρια ενέργεια είναι εξαιρετική για την επέκταση εργασιών από μια λίστα υποχρεώσεων, μπορεί παράλληλα να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αν νιώθεις πως μια διαμάχη ανάμεσα σε σένα και ένα μέλος της οικογένειας πρόκειται να κλιμακωθεί…εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θα χρειαστείς κάτι δυνατό για να καταγράψεις τις ιδέες που θα έρθουν κατά κύματα τώρα. Πρόκειται να βιώσεις ένα κύμα εμπνευσμένων και δημιουργικών οραμάτων, γι’ αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις τα καλύτερα να σου ξεφύγουν! Ωστόσο, το επικοινωνιακό σου στυλ θα είναι μάλλον επιθετικό. Δεν φταις εσύ, αλλά μπορείς να το διαχειριστείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα 06/04 Σάββατο υδροχόος

Αν η κατάσταση των οικονομικών σου δεν είναι αυτή που πίστευες.. μην απογοητεύεσαι. Η αβεβαιότητα είναι σύμμαχός σου καθώς η Σελήνη και ο Άρης ενώνονται για να σε εμπνεύσουν να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα με ευφάνταστη ενέργεια. Θεώρησε αυτόν τον πλανητικό συνδυασμό σαν μια χρήσιμη κινητήρια δύναμη για να βελτιώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή να γεμίσεις τις τσέπες σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

«Ας κάνουμε κάτι να συμβεί». Αυτά είναι λόγια που μπορεί να σου πουν η Σελήνη και ο Άρης καθώς ενώνονται στο ζώδιό σου. Θα μπορούσες να είσαι σαν τον Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες, έτοιμος να πετάξει στα ύψη προς τις σημαντικές σου φιλοδοξίες. Ένα όνειρο πρέπει να το κυνηγήσεις με ακλόνητη αποφασιστικότητα. Μην αποκλείεις το γεγονός, πως όσα επιτυγχάνεις εμπνέουν τους άλλους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66