Ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή – Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή κριός .

Το παρελθόν δεν υπάρχει! Δεν μπορεί να σε ελέγχει πλέον κάνοντάς σε να πιστεύεις πως έτσι έχουν τα πράγματα. Καθώς αναλογίζεσαι τα περασμένα, ίσως πρέπει να εστιάζεις πιο επιλεκτικά στις βιωματικές καταστάσεις που πέρασες.

Η συγχώρεση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις! Κι όχι για να δικαιολογήσεις τα λάθη σου, αλλά για να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το βάρος της αγανάκτησης. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Ενθαρρύνεσαι να αγκαλιάσεις την ομαδική εργασία. Αν δεν λάβεις υποστήριξη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι διαθέσιμη. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις κάποιον που έχει ανάγκη.

Με τη συμπόνια σου ενισχυμένη και την ικανότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του, σφυρηλατείς μια βαθύτερη σύνδεση ανάμεσά σας, που ωφελεί και τους δύο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή δίδυμοι

Η λέξη «influencer» έχει ελαφρώς διαφορετική σημασία τώρα, από ό,τι παλιά. Όμως οι καινοτόμες ιδέες που φέρνεις στο τραπέζι, ενδεχομένως να γίνουν εξαιρετικά αποδεκτές. Η δημιουργική φαντασία σου ενισχύεται έξοχα και η εκπληκτική σου ικανότητα να σκέφτεσαι πρωτοποριακά, θα αποκαλύψει πού έχουν κάνει οι άλλοι λάθος. Γι’ αυτό απελευθέρωσε τα αντισυμβατικά σου οράματα και δες τις ευκαιρίες να ξεδιπλώνονται! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Απελευθέρωσε τη φαντασία σου και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μην συμβιβάζεσαι με το κατεστημένο – βάλε υψηλούς στόχους. Οι αγαπημένες φιλοδοξίες απαιτούν διαύγεια και πάθος – και μην πιστέψεις πως δεν έχεις τη δύναμη να τις εκδηλώσεις. Ανεβάζοντας τον πήχη γι’ αυτό που θέλεις – και ξέρεις -πως μπορείς να πετύχεις, θα καταφέρεις ασυνήθιστα και συναρπαστικά αποτελέσματα! Ξεκίνα λοιπόν, μ’ αυτή τη δυναμική. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Μπορεί να είσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης που αφορά την ερωτική σου σχέση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να την ενισχύσεις – είτε είναι νέα είτε εδραιωμένη. Ωστόσο καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συνδέονται, εστίασε περισσότερο στη φωνή της Σελήνης που ενθαρρύνει την ευαισθησία. Αν και ο Ποσειδώνας απ’ τη μεριά του θέλει να αποσυνδεθείς από την πραγματικότητα… καλύτερα άστο για μια άλλη φορά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Οι προσωπικές σου σχέσεις, γίνονται πιο ισχυρές και παθιασμένες. Παράλληλα η πρόοδος συνδέεται και με τις συνεργασίες σου, με αποτέλεσμα τα συμβόλαια ή οι συμφωνίες να έχουν επίσης εξαιρετικό αστέρι. Η υπογραφή σου σε ένα συμβόλαιο μπορεί να είναι καίρια. Αν όμως χρειάζεσαι τη συμβουλή κάποιου πριν δεσμευτείς, μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Η συμβολή του στο δίλημμά σου θα αξίζει πραγματικά το βάρος της σε χρυσάφι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή ζυγός

Το να εγκαταλείψεις άχρηστες ή ανθυγιεινές συνήθειες υποστηρίζεται κοσμικά. Εστιάζοντας στην εργασία, τις συνήθειες και την υγεία σου, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Όμως καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συνδέονται, προσπάθησε να αποδεχτείς πως δεν χρειάζονται μεγάλες κι εξαντλητικές αλλαγές. Αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και πιστεύεις ακράδαντα σ’ αυτό που πρέπει να αλλάξει, θα βάλεις σε κίνηση μια χρήσιμη διαδικασία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι διαθέσιμη η έναρξη μιας υπέροχης νέας φάσης – που θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Η ανάγκη σου για διασκέδαση, γέλιο και περισσότερο αυθορμητισμό υποστηρίζεται από το πλανητικό σκηνικό. Γι’ αυτό αν αισθάνεσαι πως δεν ζεις τη ζωή στο έπακρο ή πως επικρατεί υπερβολική σοβαρότητα στον κόσμο σου, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας μπορούν να ενισχύσουν το κέφι σου. Κάνε προτεραιότητα την διασκέδαση και την ευχαρίστησή σου τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα τοξότης

Ακόμα κι αν υπάρχει πολλή δραστηριότητα στον προσωπικό σου χώρο, το άγχος δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα ούτε τους δικούς σου ανθρώπους. Κάτι φαίνεται έτοιμο να αλλάξει προς το καλύτερο σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σου. Γι’ αυτό αν έχεις κουραστεί από κάτι που αφορά το σπίτι σου, η σύνδεση Σελήνης/Ποσειδώνα θα σου δώσει την έμπνευση για μια αλλαγή – είτε πρόκειται για ανανέωση του χώρου σου είτε για μια μετακόμιση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας θέλουν να ενισχύσουν τον ενθουσιασμό σου – και το κοντινό σου περιβάλλον ή η κοινότητά σου, μπορούν να σου το προσφέρουν. Γι’ αυτό βγες έξω και προσπάθησε να γνωριστείς με τους ανθρώπους της περιοχής σου. Μην θεωρείς πως αυτό είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα ωφεληθούν μόνο οι άλλοι από την προθυμία σου να συνδεθείς μαζί τους.. αλλά κι εσύ. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζώδια σήμερα 07/04 Κυριακή υδροχόος

Η εστίασή σου συνεχίζεται στα έξοδα και τις δαπάνες σου. Όμως τώρα έχεις τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα που συνδυάζουν πάθος και δημιουργικότητα για να βρεις τρόπους να κερδίσεις ή να εξοικονομήσεις μετρητά. Το εισόδημά σου και η υλική σου ασφάλεια επωφελούνται από τη Σεληνιακή και Ποσειδώνια υποστήριξη για να σημειώσεις πρόοδο σ’ αυτό το στόχο. Εξερεύνησε λοιπόν πιθανότητες, για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνδέεται με τον κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα, για να τονώσει υπέροχα τη διάθεσή σου. Επομένως, μην εκπλαγείς αν γίνεις απροσδόκητα το κέντρο της προσοχής. Αν ήθελες να αλλάξεις την εμφάνισή σου, θα διαπιστώσεις πως η υλοποίηση των σχεδίων σου είναι πιο εύκολη από ό,τι πίστευες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4