Ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα – Απελευθέρωση από το βάρος των προηγούμενων πληγών

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα κριός .

Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε βοηθάει να απελευθερωθείς από το βάρος των προηγούμενων πληγών. Οι σχέσεις σου επίσης θα εξελιχθούν, προσφέροντας ευκαιρίες συμφιλίωσης – ή οριστικού χωρισμού. Ωστόσο, είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Δημιούργησε μια λίστα με τους στόχους που θέλεις να πετύχεις μέχρι την Πανσέληνο του Οκτωβρίου. Τόλμησε να πετύχεις αυτό που πυροδοτεί την καρδιά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Άσε την Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης να αγγίξει την ψυχή σου! Θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις από μία κατάσταση, να την τελειώσεις οριστικά και να επουλώσεις τις πληγές σου. Αν και οι εκλείψεις συνήθως σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη αντιπροσωπεύει τα τελειώματα.

Έτσι αποχαιρέτισε με χάρη το παλιό και καλωσόρισε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Καθώς κάποιες πόρτες κλείνουν, κάποιες άλλες ανοίγουν. Πίστεψε πως ό,τι αλλάζει ή τελειώνει, έχει κάνει την πορεία του ή έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα δίδυμοι

Η ανθρωπιστική Έκλειψη Ηλίου ξυπνά τον ιδεαλιστή, μέσα σου! Κάνε πράξεις καλοσύνης και προσέγγισε τους ανθρώπους, ενώνοντας τα χέρια με ομοϊδεάτες σου. Ανακάλυψε τη δύναμη της συνεργασίας, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Μπορείς να αγκαλιάσεις και το ψηφιακό βασίλειο… γιατί η νέα τεχνολογία θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου φωτίζει τις φιλοδοξίες σου. Τόλμησε λοιπόν να κάνεις μεγάλα όνειρα και να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους. Οι ευκαιρίες μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα, βοηθώντας σε να σταθεροποιήσεις τη θέση σου στον τομέα σου. Το διαβατήριο για την ευημερία σου, είναι να στοχεύσεις προς την επιτυχία, καλλιεργώντας συμμαχίες με βασικούς παίκτες, να χτίσεις γέφυρες και να καλλιεργήσεις συνδέσεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Το ακούς; Είναι το κάλεσμα της περιπέτειας και του ενθουσιασμού της περιπλάνησης, χάρη στην σημερινή Έκλειψη Ηλίου! Άνοιξε τα μάτια, το μυαλό και την καρδιά σου στα απέραντα θαύματα του κόσμου και ξεκίνα να χαράζεις την πορεία σου προς νέους ορίζοντες. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη καθώς ξεκινάς ένα οραματικό ταξίδι. Το σύμπαν υποστηρίζει τα τολμηρά σου όνειρα, γι’ αυτό ξεκίνα να φυτεύεις «σπόρους»! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Προετοιμάσου για μια μεταμόρφωση, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη την ενθαρρύνει. Ετοιμάσου να μετατρέψεις τις προκλήσεις σε χρυσές ευκαιρίες καθώς αυτή η έκλειψη ρίχνει φως στα οικονομικά και τους κοινούς σου πόρους, προκαλώντας σε να εξερευνήσεις νέους τρόπους πλουτισμού. Είτε επενδύεις σε ακίνητα είτε αναζητάς παθητικές ροές εισοδήματος, δες την περιουσία σου να ανθίζει! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα ζυγός

Αξιοποίησε τη δύναμη της συνεργασίας καθώς η Έκλειψη Ηλίου ρίχνει τη φωτεινή της λάμψη στις σχέσεις σου. Αγκάλιασε τη συνεργασία, είτε στην δουλειά είτε στον έρωτα και νιώσε μια ακόμα πιο δυνατή σύνδεση που σε εμπνέει και σου ανεβάζει τη διάθεση. Αναζήτησε δεσμούς που αγγίζουν την ψυχή σου. Η μαγεία περιμένει να εκδηλωθεί αν αγκαλιάσεις τη «δύναμη των δύο» τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι ευεξίας! Η Έκλειψη Ηλίου πυροδοτεί τη ζωτικότητά σου, και σε προτρέπει σε ένα μαραθώνιο προσωπικής φροντίδας. Θέσε διαχειρίσιμους στόχους και κάνε μικρές, βιώσιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, αποδεχόμενη ότι η τόνωση της ευημερίας σου, θα είναι ένα ταξίδι υπομονής και επιμονής. Άσε την Έκλειψη να γίνει το φως που σε καθοδηγεί σ’ αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια σήμερα τοξότης

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου τονώνει το πάθος και τη δημιουργικότητά σου. Όρισε τις προθέσεις για τα ερωτικά σου και τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς το σύμπαν συνεργάζεται μαζί σου για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σου. Προσφέρονται νέα ξεκινήματα! Η φήμη και η αναγνώριση, περιμένουν όσους τολμήσουν να ακολουθήσουν την έμπνευση και την καρδιά τους! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Έκλειψη Ηλίου ρίχνει τους προβολείς της στις οικογενειακές σου υποθέσεις. Συνδέσου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.. είτε μοιράζεσαι μια εγκάρδια συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας είτε ξεκινάς την ανανέωση του σπιτιού σου. Εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Να είσαι σίγουρη, πως κάθε νέα αρχή που πρόκειται να κάνεις, υποστηρίζεται κοσμικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια σήμερα 08/04 Δευτέρα υδροχόος

Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες οξύνονται καθώς η Έκλειψη Ηλίου ενθαρρύνει τη φωνή και τις ιδέες σου. Μέσω της συγγραφής, της διδασκαλίας ή της συνεργασίας, τα λόγια σου μπορούν να εμπνεύσουν τους άλλους τώρα. Γι’ αυτό επέτρεψε στις ουσιαστικές συνομιλίες, να πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα. Κάνε συνδέσεις που μπορούν να ανθίσουν σε συναρπαστικές συνεργασίες. Αγκάλιασε τη μαγεία της συνεργασίας, καθώς εξερευνάς νέους ορίζοντες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Υπάρχουν μαγικά ρεύματα στη σημερινή Ηλιακή Έκλειψη! Για να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα μ’ αυτή την ισχυρή Ηλιακή Έκλειψη, βρες έξυπνους τρόπους για να διαχειριστείς τα χρήματά σου χωρίς να θυσιάσεις την διασκέδασή σου. Αυτή η Έκλειψη θέλει να μεταμορφώσει τα οικονομικά σου, γι’ αυτό προετοιμάσου για μια πρόοδο γεμάτη ανατροπές. Περίμενε όμως μέχρι τον Οκτώβριο, για να δεις πού βρίσκεσαι! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098