Ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο – Οι επικοινωνίες στραβώνουν

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο κριός .

Μπορεί να εκνευρίζεσαι από τις σημερινές εξελίξεις, που σε απομακρύνουν από τους στόχους σου.

Μην φοβάσαι όμως, γιατί αυτές θα λειτουργήσουν πραγματικά προς όφελός σου και σύντομα θα ενθουσιαστείς με αυτό που συμβαίνει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Ετοιμάσου να συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε όλα τα σχέδιά σου σήμερα.

Να είσαι προετοιμασμένη, για να μην πανικοβληθείς.

Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο να το λέει κανείς, παρά να το κάνει…δεδομένου του τι μπορεί να αντιμετωπίσεις σήμερα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο δίδυμοι

Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την απαισιοδοξία σου σήμερα και να σταματήσεις τις αρνητικές σκέψεις πριν σε κυριεύσουν πραγματικά. Γιατί θα σε εμποδίσουν να δεις τα πράγματα καθαρά. Σταμάτα να είσαι τόσο δραματική και μην χειροτερεύεις τα πράγματα. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να είσαι πιο θετική και αναζήτησε λύσεις, αντί να επικεντρώνεσαι σ’ αυτό που δεν λειτουργεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Καλό θα ήταν να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία σήμερα, αφού οι επικοινωνίες «στραβώνουν» και πιθανότατα να παρεξηγηθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Αν και μπορεί να νιώσεις την ένταση να ανεβαίνει, παρέμεινε ήρεμη και διατήρησε χαμηλό προφίλ. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις… μόνο εποικοδομητικές δεν είναι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα λέων

Καλό θα είναι να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου. Συνέχισε την πορεία σου, γιατί αναμφίβολα είναι η κατάλληλη για σένα. Όπως θα δεις…. τα αποτελέσματα θα επιβεβαιώσουν πως ο δρόμος που ακολούθησες είναι σωστός. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από ό,τι θα μπορούσες ποτέ να ονειρευτείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη σήμερα! Νιώθεις τόσο καλά, που θα ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο στο δρόμο σου. Προβλήματα που σε ταλάνιζαν στο παρελθόν, παύουν να αποτελούν πλέον προκλήσεις. Προχωράς δυναμικά βάζοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Όλα πάνε καλά επιτέλους και νιώθεις ήρεμη και ικανοποιημένη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο ζυγός

Αυτή η μέρα έχει όλες τις πιθανότητες να είναι ειρηνική, ήρεμη και χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις. Αν κρατάς τον εαυτό σου υπό έλεγχο και δεν φτάνεις στα άκρα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις μια αρκετά ευχάριστη μέρα. Κάνε υπομονή, υιοθέτησε μια λογική στάση και όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είσαι γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια σήμερα. Αυτό σου δίνει ώθηση για να αντιμετωπίσεις προβλήματα που ήταν δισεπίλυτα στο παρελθόν. Είσαι απίστευτα δημοφιλής σήμερα! Οι ιδέες σου γίνονται ευπρόσδεκτες από τους άλλους και πρόκειται να αποκτήσεις σοβαρούς υποστηρικτές! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα τοξότης

Αυτή η μέρα απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, προσοχή και στρατηγική από μεριάς σου. Πρόσεχε κάθε σου κίνηση για να μην κάνεις λάθη και βρεθείς σε δύσκολη θέση. Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και ευθύνες και θα χρειαστείς λογικές και πρακτικές λύσεις για να διορθώσεις τα πάντα. Μόλις ολοκληρώσεις αυτό το μνημειώδες έργο, θα χρειαστεί να ξεκουραστείς αρκετά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα θα βρεις χρόνο μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου, για να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Κάνε έναν εσωτερικό διάλογο και άλλαξε ό,τι δεν λειτουργεί στη ζωή σου. Άλλαξε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις καταστάσεις, αν βλέπεις πως δεν λειτουργούν… για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Έτσι θα ξέρεις πού βρίσκεσαι και θα μπορέσεις πιο εύκολα να φτάσεις στη κορυφή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

taro-zodia-098

ζώδια σήμερα 08/10 Σάββατο υδροχόος

Τα αστέρια ζωγραφίζουν μια ευχάριστη εικόνα για σένα σήμερα. Νιώθεις ενεργητική και δραστήρια, έτοιμη να εκμεταλλευτείς οποιεσδήποτε ευκαιρίες παρουσιαστούν. Είσαι πρόθυμη να εργαστείς για την επίτευξη των στόχων σου και να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έχεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις, οπότε μην αφήσεις τίποτα ή κανέναν να σε απογοητεύσει. Πίστεψε στην κρίση και τα άψογα ένστικτά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα κληθείς να χειριστείς κάποιες προβληματικές καταστάσεις σήμερα, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη. Οπλίσου με υπομονή. Ακόμα κι αν η μέρα φέρει μερικές δυσκολίες, να θυμάσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου! Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να τακτοποιήσεις με ψυχραιμία, όλες τις υποθέσεις σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia