ζώδια σήμερα 09/03 Δευτέρα

kanones-sxesewn

ζώδια σήμερα 09/03 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 09/03 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με σαφώς μειωμένη την ένταση των τελευταίων ημερών! Αδράξτε την ευκαιρία για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και τη στήριξή σας.

Δεν θα χάσετε την εστίαση στις δικές σας υποχρεώσεις, να κάνετε θετικές σκέψεις και θα αντεπεξέλθετε άρτια σε όλα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ευχάριστες εκπλήξεις σας αναμένουν με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας!

Αυτές οι εξελίξεις θα σας γεμίσουν χαρά και θα τονώσουν αισθητά την αυτοπεποίθησή σας. Αξιοποιήστε αυτό το κλίμα για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να υιοθετήσετε πιο αποδοτικές στρατηγικές.

Όσο διατηρείτε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, όλα πλέον θα παίρνουν πιο θετική πορεία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 09/03 Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας ανοίγει με ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα, αγαπητοί Δίδυμοι! Τα άστρα σας παροτρύνουν να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια, για να επαναφέρετε την τάξη και ισορροπία στο σπιτικό σας. Εστιάσετε στην επίλυση προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν και καθυστερούν την πρόοδό σας. Η διαδικασία θα σας δώσει και κάποια σημαντικά μαθήματα, που θα φανούν ευεργετικά για την μελλοντική πορεία σας. Μόλις απαλλαγείτε από κάθε πηγή άγχους και αρνητισμού, θα κάνετε άλματα βελτίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ενδέχεται να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε ορθά με τους άλλους στην αρχή της νέας εβδομάδας. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση και να αποφύγετε αναπάντεχες εντάσεις και αχρείαστες διαφωνίες. Αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς από όσο χρειάζεται, γι’ αυτό επιλέξτε τη διπλωματική οδό: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 08-10/03 Ξαφνική Επανασύνδεση – Δώρα από άντρα

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα 09/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν έχετε άλλο περιθώριο να γυρίζετε την πλάτη στα προβλήματά σας! Η έναρξη της νέας εβδομάδας τα αναδύει και απαιτεί να τα επιλύσετε άπαξ δια παντός. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να μάθετε πως ό,τι δεν χειρίζεστε όταν προκύπτει, θα το βρίσκετε ξανά μπροστά σας. Αλλάξτε τακτική, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να κάνετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση. Γνωρίζετε ότι είστε προκατειλημμένοι απέναντι σε κάποιες καταστάσεις ή άτομα, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη διαύγειά σας. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, τις υπερβολές και τις ακραίες συμπεριφορές. Σύντομα θα βρείτε ξανά τον ισορροπημένο και αποδοτικό εαυτό σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 09/03 Ζυγός

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτό εναπόκειται σ’ εσάς να ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με ισορροπία και ψυχραιμία. Μείνετε συντονισμένοι με τα γεγονότα, για να μην αφήσετε την κούραση να πάρει τα ηνία και να χάσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ηρεμήστε και φορτίστε τις μπαταρίες σας με κάθε ευκαιρία. Το μέλλον διαγράφεται πολύ πιο αίσιο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση! Αυτή η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να στραφείτε στα θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και οργανώστε πιο πρακτικά τις δαπάνες σας. Επίσης, φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σας προσεγγίζουν, που θα κρατήσουν τη διάθεσή σας σε υψηλά επίπεδα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αρχή της νέας εβδομάδας! Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη την ετοιμότητά σας, για να αντιδράσετε γρήγορα και να ανταποκρίνεστε στις πολλές απαιτήσεις. Μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά και των αντιδράσεών σας… Δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Χρειάζεστε ηρεμία, λογική και στρατηγικές κινήσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θέλετε πραγματικά να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας; Τα άστρα είναι με το μέρος σας στην έναρξη της εβδομάδας, αρκεί κι εσείς να βάλετε λίγη χαρά και αισιοδοξία. Μπορείτε να πραγματώσετε τους στόχους σας με λίγη επιπλέον προσοχή στον προγραμματισμό τους. Έτσι θα χειριστείτε πιο αποδοτικά τις όποιες εκκρεμότητες και θα σημειώσετε πρόοδο. Τολμήστε να πάρετε ένα ρίσκο που σκέφτεστε, ποτέ δεν είναι αργά να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 08-10/03 Ξαφνική Επανασύνδεση – Δώρα από άντρα

xartomanteia

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με αισιοδοξία και δυναμισμό! Ειδικά όσον αφορά την καριέρα σας, δεν αποκλείεται να απολαύσετε έναν θρίαμβο ή και μια προαγωγή. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε τόσο από τον ενθουσιασμό, που να υποπέσετε σε λάθη ή παγίδες… Κρατήστε τα πόδια σας γερά στηριγμένα στη γη, ακούστε τη λογική και το ένστικτό σας. Τα αποτελέσματα θα σας κάνουν διπλά περήφανους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Επιστρατεύστε την ειλικρίνειά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες. Έχει φτάσει η στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι με τα βαθύτερα προβλήματα που κρύβετε μέσα σας… Βλέπετε ότι οι επανειλημμένες αστοχίες δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αναρωτηθείτε ρεαλιστικά αν όλα είναι όπως θα έπρεπε στη ζωή σας – ή απλά τα αφήσατε να εξελιχθούν και έφτασαν ως εδώ… Πρέπει πλέον να απαλλαγείτε από όσα και όσους σας κρατούν πίσω!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA