Ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη – Το σύμπαν σε ειδοποιεί

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη κριός .

Το σύμπαν θέλει να ανάψει τις φλόγες στο καμίνι του μυαλού σου! Καθώς η Σελήνη και ο Ερμής συνδέονται στο ζώδιό σου, φρόντισε να συγκρατήσεις τις λαμπρές ιδέες που έρχονται στο δρόμο σου. Κάθε όραμα είναι ένα πιθανό στολίδι που περιμένει να γυαλιστεί.

Γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση, επειδή αυτά τα σποραδικά ψήγματα έμπνευσης, θα σε οδηγήσουν σε ευκαιρίες που δεν θα έβρισκες διαφορετικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Παραδώσου στα βασίλεια της φαντασίας! Η Σελήνη και ο Ερμής ανάβουν φλόγες έμπνευσης, προτρέποντάς σε να δώσεις προσοχή στους ψιθύρους των φαντασιώσεών σου.

Αυτοί είναι οι οδηγοί σου σε ένα ταξίδι προσωπικής ανακάλυψης! Εμπιστέψου το σύμπαν για να αποκαλύψει τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη δίδυμοι

Σήμερα σου προσφέρεται σύνδεση και συντροφικότητα. Θα ασχοληθείς με την κοινωνική σου σφαίρα, θα απελευθερωθείς από τα δεσμά των ευθυνών και θα βυθιστείς στη χαρά των κοινών εμπειριών. Επομένως, να είσαι δεκτική – και έτοιμη – για αυθόρμητες προσκλήσεις και τυχαίες συναντήσεις. Οι αλληλεπιδράσεις έχουν τη δυνατότητα τώρα, να ενισχύσουν τη ζωή σου με περισσότερη αγάπη και γέλιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί αποφασιστική δράση καθώς η Σελήνη και ο Ερμής φωτίζουν την διαδικασία αξιοποίησης των ταλέντων σου για την επίτευξη των στόχων σου. Επομένως, μην καθυστερείς σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Διεκδίκησε τις ανάγκες σου με σιγουριά και σαφήνεια. Είτε εστιάζεις στην καριέρα σου είτε βάζεις όρια σε μια προσωπική σχέση… αν θέλεις σεβασμό, μπορείς τώρα να τον αποκτήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Αγκάλιασε το κάλεσμα της περιπέτειας, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής σου γνέφουν προς μακρινούς ορίζοντες! Να είσαι ανοιχτή σε απροσδόκητες προσκλήσεις και τυχαίες συναντήσεις, που θα πυροδοτήσουν την περιέργειά σου και θα διευρύνουν το μυαλό σου. Είτε ξεκινάς ένα φυσικό ταξίδι, είτε εξερευνάς νέες σφαίρες γνώσης, το πνεύμα της εξερεύνησης ενισχύεται για καλούς λόγους τώρα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Προετοιμάσου για ουσιαστικές ανταλλαγές και βαθιές γνώσεις! Η Σελήνη και ο Ερμής διευρύνουν τις γραμμές επικοινωνίας, οπότε άδραξε την ευκαιρία να εμπλακείς σε εγκάρδιες συζητήσεις. Διατυπώνοντας τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με απόλυτη ειλικρίνεια και σαφήνεια, βάζεις τις βάσεις για μεγαλύτερη σύνδεση ανάμεσα σε σένα και κάποιον άλλον. Η οικειότητα ανάμεσά σας είναι κάτι παραπάνω από πιθανότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ωροσκοπιο-98

ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη ζυγός

Ανοίγει μια πύλη στη διαύγεια και την κατανόηση, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής ενισχύουν τις στενές προσωπικές σου συνδέσεις. Σε περιμένουν εγκάρδιες συζητήσεις – κι αν έχεις να κάνεις διαπραγματεύσεις, αυτές θα κυλήσουν έξοχα. Είτε σφυρηλατείς βαθύτερους δεσμούς με αγαπημένα πρόσωπα είτε σταθεροποιείς μια επαγγελματική συμφωνία, δεν υπάρχει χώρος για παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις – κι αυτό… είναι καλά νέα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι άλλοι μπορεί να υποτιμούν τη δύναμη της αποφασιστικότητας και της επιμονής, αλλά όχι εσύ! Η Σελήνη και ο Ερμής τροφοδοτούν τις φιλοδοξίες σου… και οπλισμένη με ακλόνητη αποφασιστικότητα και οξυμένη διάνοια, οι ευκαιρίες θα είναι εύκολο να εντοπιστούν και να αξιοποιηθούν. Καλωσόρισε τις νέες προκλήσεις και συνεργασίες. Μην εκπλαγείς αν η ικανότητά σου να ξεπερνάς τα εμπόδια εμπνεύσει και άλλους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια σήμερα τοξότης

Το σύμπαν σε ειδοποιεί να απολαύσεις τη ζωή! Το παιχνιδιάρικο πνεύμα σου είναι γεμάτο ιδέες για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη συντροφιά ανθρώπων, που είναι σημαντικοί για σένα. Προσφέρεται ένα καλειδοσκόπιο δυνατοτήτων για να ξεκινήσεις σόλο αποδράσεις ή να απολαύσεις την παρέα αγαπημένων προσώπων. Εστίασε σε τι ή σε ποιον πυροδοτεί το πάθος σου και γεμίζει την καρδιά σου χαρά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Το σπίτι είναι το μέρος που βρίσκεται η καρδιά σήμερα, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επικεντρωθούν στα οικογενειακά σου θέματα. Συμμετάσχεις στον έλεγχο του νοικοκυριού απαιτώντας προσοχή, είτε πρόκειται για μια διασκεδαστική συγκέντρωση είτε για την επίλυση μικροδιαφορών. Η Σελήνη και ο Ερμής θέλουν να σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις τους οικογενειακούς δεσμούς και να δημιουργήσεις ένα καταφύγιο ζεστασιάς και αρμονίας. Ξέρεις πως κάτι τέτοιο το επιθυμούσες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια σήμερα 09/04 Τρίτη υδροχόος

Οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες σου αξίζουν προσοχής, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είσαι. Ενώ οι απαιτήσεις είναι πολλές, η σαφήνεια σχετικά με τους προσωπικούς σου στόχους είναι ζωτικής σημασίας τώρα. Ακόμα κι αν το μόνο που βλέπεις είναι ένας λαβύρινθος εργασιών και υποχρεώσεων, η προσπάθεια που επενδύεις έξω από την προσωπική σου σφαίρα στοχεύει στις επιθυμίες της καρδιάς σου. Ολοκλήρωσε τη βαρετή λίστα ελέγχου και ασχολήσου μ’ αυτό που πραγματικά σε εμπνέει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τα χρήματα έχουν σημασία καθώς η Σελήνη και ο Ερμής εστιάζουν στα οικονομικά σου. Καλωσόρισε την κοσμική υποστήριξη για να κάνεις απολογισμό των εσόδων και των εξόδων σου. Στην πραγματικότητα, η αυξημένη προσοχή σου στη λεπτομέρεια, καθιστά τη στιγμή ιδανική για να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου και να ελέγξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις πολλές ιδέες για να βελτιώσεις το οικονομικό σου τοπίο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis