Ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη – Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη .

ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη κριός .

Το σύμπαν σου προσφέρει μια καταπληκτική ώθηση ενέργειας – και δεν είσαι από αυτές που θα αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, σωστά; Η συνεργασία Σελήνης/ Πλούτωνα, είναι σαν ένα διπλό σφηνάκι εσπρέσο για τις φιλοδοξίες σου.

Λοιπόν, φτιάξε μια λίστα και άρχισε να ελέγχεις τις εργασίες σου προσεκτικά. Συγκέντρωσε επίσης μερικούς δημιουργικούς συνεργάτες, γιατί μαζί θα υλοποιήσετε πολλές ιδέες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Πάρε μια βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και περιποιήσου τον εαυτό σου. Με τη συνεργασία της Σελήνης με τον Πλούτωνα, όλα έχουν να κάνουν με την απόλαυση. Αναρωτήσου τι από όλα γύρω σου, σου προκαλεί χαρά.

Δώσε στον εαυτό σου μια πολυτέλεια που συναρπάζει τις αισθήσεις σου ή σε κάνει να νιώθεις σαν εκατομμυριούχος. Η απόλαυση είναι το όνομα του παιχνιδιού σήμερα… και είσαι πρωταθλήτρια του είδους! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανεβάζει το κέφι σου… και με την συμμετοχή του Πλούτωνα είσαι πρακτικά ασταμάτητη. Να γνωρίζεις όμως πόση δύναμη διαθέτεις. Αντί να κινείσαι σαν οδοστρωτήρας, φέρσου διπλωματικά – αυτό είναι το μυστικό σου όπλο. Ποιος ο λόγος να πιέζεις ή να διαφωνείς… όταν μπορείς να παρασύρεις τους άλλους με τη μαγνητική σου προσωπικότητα; Οι ιδέες σου θα είναι τόσο ακαταμάχητες, που οι άλλοι δεν θα μπορούν… παρά να συμβαδίσουν μαζί σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αισθάνεσαι σήμερα λίγο κατώτερη ή υποδεέστερη; Με τη συνεργασία της Σελήνης με τον Πλούτωνα, τα συναισθήματά σου θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα. Γι’ αυτό καλό είναι να περιποιηθείς τον εαυτό σου, προσφέροντάς του επιπλέον αγάπη και στοργή. Αν ξεκουραστείς και χαλαρώσεις τώρα, θα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο… με το που θα μπει η Σελήνη στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα λέων

Η ομαδική εργασία συνεχίζει να είναι το όνομα του παιχνιδιού. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσεις τα «στρατεύματα». Αν έχεις ξεκινήσει ένα ομαδικό έργο, ο συγχρονισμός Σελήνης / Πλούτωνα θα λειτουργήσει σαν καύσιμο στη συλλογική δημιουργικότητα. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να συγκεντρώσεις την ομάδα των ονείρων σου, γράψε μια λίστα με τα προσόντα που επιθυμείς να διαθέτουν οι συνεργάτες σου… και δημοσίευσέ τη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η φιλόδοξη Σελήνη σε ωθεί να φτάσεις στ’ αστέρια. Ωστόσο ο Πλούτωνας θέλει να προσέχεις. Αν και είναι υπέροχο να έχεις τα μάτια σου στραμμένα σε ένα έπαθλο, αν αναλάβεις πολλά μαζί… είναι σίγουρο πως δεν θα τα καταφέρεις. Γι’ αυτό κάνε ένα βήμα πίσω και επικεντρώσου. Δημιούργησε ένα στρατηγικό σχέδιο και ακολούθησε το κατά γράμμα. Με άλλες δυνάμεις που είναι πρόθυμες να είναι στο πλευρό σου, ούτε να το διανοηθείς να προχωρήσεις μόνη σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη ζυγός

Το σύμπαν θέλει να απελευθερωθείς από την μονοτονία της καθημερινότητας και να αναζητήσεις τον ενθουσιασμό στη ζωή σου. Αν υπάρχουν εργασίες που περιλαμβάνουν εξερεύνηση, ασχολήσου μ’ αυτές αρχικά. Το να πάρεις μια ανάσα και να σχεδιάσεις την επόμενη απόδρασή σου, υποστηρίζεται τώρα κοσμικά. Είτε πρόκειται για μια μικρή απόδραση είτε για μια μακρινή περιπέτεια, η μανία σου για περιπλάνηση, μπορεί να σε οδηγήσει σε αχαρτογράφητη περιοχή, όπου κάποιοι θησαυροί περιμένουν να ανακαλυφθούν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η Σελήνη συνδέεται με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα! Ωστόσο πριν αρχίσεις να ψυχολογείς τους άλλους, φρόντισε να είσαι αισιόδοξη και να κρατάς μακριά τις τοξικές δονήσεις. Μην αποκλείεις κάποιον που έχει βαθιά κατανόηση και είναι έτοιμος να δημιουργήσει επίσης μια θαυμάσια βαθιά σύνδεση. Κάτω από αυτούς τους ουρανούς που τροφοδοτούνται από τις συνεργασίες, ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να οδηγήσει μια σύνδεση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Με τη Σελήνη που φωτίζει τις συνεργασίες, συνειδητοποίησε πως αντί να προχωράς μόνη σου, υπάρχουν οφέλη αν συνεργαστείς με έναν ομοϊδεάτη. Δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα! Είτε ένας δεσμός είναι μόνιμος, εκκολαπτόμενος, επαγγελματικός ή παθιασμένος, ένα δυναμικό δίδυμο που δημιουργείται τώρα, θα σε πάει σε μέρη που δεν είχες φανταστεί! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Με τη Σελήνη να λάμπει πάνω σου και τον Πλούτωνα να προσθέτει τη μεταμορφωτική του πινελιά, μια κοσμική λάμψη είναι εξασφαλισμένη! Διάλεξε λοιπόν μια υγιεινή συνήθεια και υιοθέτησέ τη. Όμως γιατί να το κάνεις μόνη σου, όταν μπορείς να προσκαλέσεις έναν καλό φίλο στην αναζήτηση της ευεξίας; Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα πετύχετε και οι δύο τους στόχους σας, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προθεσμίες σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια σήμερα 09/05 Πέμπτη υδροχόος

Με τη Σελήνη να πλησιάζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, ο ρομαντισμός είναι στον αέρα! Είτε είσαι ελεύθερη είτε έχεις σχέση.. άφησε την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση να σε οδηγήσει σε πιο ζεστά, βαθύτερα εδάφη. Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για μια βαθιά συζήτηση. Είτε μιλάτε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας είτε για να εκφράσετε τυχόν παράπονα ο ένας στον άλλον, το να το παραμένει η συζήτηση ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη.. διατηρεί τη σχέση σας αληθινή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα νιώθεις απογοητευμένη κι ενοχλημένη αυτή τη στιγμή. Όμως αντί να προσπαθείς να διασχίσεις με το ζόρι τον δρόμο σου από την άλλη πλευρά ενός συναισθηματικού λαβύρινθου, οδήγησε το κύμα! Νιώσε τα όλα – από τα άσχημα μέχρι τα καλύτερα. Περιποιήσου τον εαυτό σου με όποιο τρόπο μπορείς. Θα νιώσεις πιο φρέσκια και η μέρα σου θα αναζωογονηθεί! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis