Ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη – Φίλτρο ασυνείδητων συναισθημάτων

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη .

ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη κριός .

Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής κι έχεις άποψη για όλα, όμως εξωτερικά δείχνεις ντροπαλή σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι οι άλλοι εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται την ενέργεια και τις ικανότητές σου.

Αν έχεις προγραμματίσει μια συνέντευξη για δουλειά, φρόντισε να απαντήσεις στις ερωτήσεις άμεσα και με αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σε βοηθήσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Έχεις στόχους και μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα, αλλά προσπάθησε να είσαι υπομονετική. Αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για σένα, που θα διαρκέσει όλο το μήνα. Ξεκίνα να συλλέγεις νέες ιδέες και σχεδίασε με ενθουσιασμό τα πλάνα σου.

Φρόντισε την υγεία σου και διατήρησε θετική διάθεση. Μην ανησυχείς… γιατί τα καλά έρχονται. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη δίδυμοι

Στη δουλειά και στο σπίτι, ο καθένας ακολουθεί τους δικούς τους ρυθμούς. Μην νιώθεις άσχημα αν κινείσαι αργά σήμερα. Έχεις συνηθίσει να είσαι δραστήρια και να προχωράς από την μια εργασία στην άλλη… αλλά αν κινηθείς αργά σήμερα θα είναι προς το συμφέρον σου. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητές σου προς όφελός σου και θα έχεις άφθονο χρόνο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα θέλεις οι άλλοι να νιώθουν άνετα και οικεία, γιατί η άνεσή τους είναι σημαντική για σένα. Επιπλέον αν τους βοηθήσεις να νιώσουν πιο άνετα, θα καταφέρεις να προχωρήσεις τους στόχους σου. Αυτή η στάση δεν είναι χειριστική.. είναι πρακτική. Χρειάζεσαι τους φίλους και τους συνεργάτες σου – όπως κι αυτοί.. εσένα. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια σήμερα λέων

Προσπαθείς να στριμώξεις κάποιον στη γωνία, αλλά θα αντιδράσει. Και τι θα κερδίσεις μ’ αυτό; Να ξέρεις πως σε μια παράλογη σύγκρουση, κανείς δεν κερδίζει. Αν θέλεις απλώς να ξεσπάσεις τα νεύρα σου… πήγαινε για τρέξιμο ή ρίξε μερικές δυνατές γροθιές στο σάκο πυγμαχίας του γυμναστηρίου. Προσπάθησε να δηλώνεις τις ανάγκες σου με ήρεμο κι άμεσο τρόπο. Αυτή η προσέγγιση θα έχει εγγυημένα, τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Στις δύσκολες καταστάσεις εμφανίζεσαι σαν από μηχανής θεός και λύνεις το πρόβλημα. Η πολυπραγμοσύνη σου σε κάνει το αστέρι της ομάδας. Οι φίλοι σου σε λατρεύουν, γιατί είσαι τόσο αποτελεσματική κάτω από πίεση. Συνέχισε να προσφέρεις αυτό που θέλουν και θα παραμείνεις στην κορυφή. Νιώθεις πολύ καλά εκεί πάνω, έτσι δεν είναι; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη ζυγός

Η απόδραση είναι μια εγγενώς εγωιστική πράξη, αλλά μάλλον δεν θα το δεις έτσι σήμερα. Αντίθετα θα σου φανεί απαραίτητο, επειδή θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από μια αγχωτική κατάσταση που σου προκαλεί σύγχυση. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν απειλεί κάτι που έχει πραγματικά σημασία για σένα. Προσπάθησε να το καταλάβεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να χαλαρώσεις για να αντιμετωπίσεις και να λύσεις αυτό το ζήτημα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Τώρα βλέπεις τον κόσμο ασπρόμαυρο, αλλά δεν συνειδητοποιείς πόσο υποκειμενική είναι η προοπτική σου. Νομίζεις ότι βλέπεις καθαρά, όταν οι σχέσεις σου περνούν από ένα φίλτρο ασυνείδητων συναισθημάτων και αναγκών. Να το θυμάσαι πριν απαρνηθείς τους παλιούς τρόπους. Θα ήταν πολύ καλύτερα να περιμένεις λίγες μέρες πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν στο μεταξύ – ξεκινώντας από τις απόψεις σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα τοξότης

Μπορεί να συναντήσεις κάποιον σήμερα για μια συγκεκριμένη κατάσταση ή έργο. Ίσως θέλεις κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που θέλουν οι άλλοι. Οι διαφορές απόψεων είναι φυσιολογικές και δικαιούσαι τα δικά σου συναισθήματα και ανάγκες. Κάνε έναν έλεγχο για να δεις αν μπορείς να βρεις σημεία συμβιβασμού με τους άλλους. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου αν υιοθετήσεις μια στάση συνεργασίας, αντί να πιέζεις τη δική σου ατζέντα σε όλους τους άλλους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι πρότυπο σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Έχεις καταφέρει πολλά χάρη στην απόλυτη επιμονή και τη δύναμη του χαρακτήρα σου. Όμως πρέπει να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Είναι η σειρά σου να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Σήμερα μπορείς να κάνεις σπατάλες για επιπόλαιες αγορές. Αύριο μπορείς να επιστρέψεις και πάλι στη ρουτίνα σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα 09/08 Τετάρτη υδροχόος

Τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε απασχολούσε. Αυτή η συνεχιζόμενη δυσαρέσκεια, απλά θα σε απομονώσει – και όσο συνεχίζεις να νιώθεις έτσι, η ζημιά θα μεγαλώνει. Γιατί όμως να χάσεις όλη τη διασκέδαση; Αντί να σκέφτεσαι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, εστίασε σε άλλα πράγματα για να χαμογελάσεις. Υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι εκεί έξω, που απλά σε περιμένουν να τους εκτιμήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα λάβεις μεγάλη υποστήριξη σήμερα, χάρη στη γενναιόδωρη καρδιά σου. Συμμετέχεις, επειδή νοιάζεσαι για τους άλλους ανθρώπους και ξέρεις ότι ακόμη κι αν κάνεις κάτι καλό – έστω και μια μόνο μέρα – θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον για όλους.. κι όχι μόνο για σένα. Τι ευλογημένη που είναι αυτή η πρακτική σου άποψη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76