Ζώδια σήμερα 09/12 Πέμπτη – Μια σειρά από προβληματικές καταστάσεις

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 09/12 Πέμπτη .

ζώδια σήμερα 09/12 κριός .

Έχεις τη δύναμη να πάρεις την πρωτοβουλία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Διώξε τις αρνητικές επιρροές και μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Μπορεί τα οικονομικά σου να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μια πειθαρχημένη προσέγγιση, θα αποφέρει καρπούς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Τα αστέρια δεν είναι με το μέρος σου σήμερα.

Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι υποφέρεις από τέτοια σύγχυση και νιώθεις τόσο αποπροσανατολισμένη, που μπορεί να χάσεις τον έλεγχο – τόσο του εαυτού σου, όσο και της κατάστασης.

Η προτεραιότητά σου αυτή τη στιγμή, είναι να καταλάβεις τι συμβαίνει. Προσπάθησε να συνέλθεις όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις σε μια παραγωγική ρουτίνα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 09/12 δίδυμοι

Νιώθεις εξαιρετικά ανασφαλής σήμερα, για το μέλλον σου γενικότερα. Δεν είσαι σίγουρη για το πού βρίσκεσαι και δεν έχεις ιδέα σε τι πρέπει να στοχεύεις. Βρες το χρόνο να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου. Κάνε έναν απολογισμό της κατάστασης και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις πώς νιώθεις. Μόλις σιγουρευτείς για το τι θέλεις και πώς θα φτάσεις εκεί, θα μπορέσεις να προχωρήσεις δυναμικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να φροντίσεις μια σειρά από προβληματικές καταστάσεις, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη και κυρίως, να παραμείνεις υπομονετική και ατάραχη. Εφόσον δεν αφήνεις να σε κυριεύσουν συναισθήματα πανικού και διατηρείς την ψυχραιμία σου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις μια διέξοδο. Μην εκνευρίζεσαι και βάλε τα δυνατά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα λέων

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στα σχέδιά σου, σε κάνουν να νιώθεις πως δεν κάνεις βήματα προόδου… κι’ αυτό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Αν μείνεις ψύχραιμη όμως, θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις που αναζητάς και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα σημερινά αστέρια έχουν θετική επιρροή σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σου! Αξιοποίησε στο έπακρο αυτό το θετικό κλίμα! Διόρθωσε τυχόν λάθη του παρελθόντος, διευθέτησε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και κάνε ένα νέο ξεκίνημα, με νέα και φιλόδοξα σχέδια. Πάνω απ’ όλα όμως, μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Πίστεψε στο ένστικτό σου κι έχε εμπιστοσύνη στις επιλογές σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 09/12 ζυγός

Προσπάθησε να ελέγξεις τυχόν παρορμητικές, ανυπόμονες τάσεις σήμερα γιατί θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να φτάσεις εκεί που πρέπει. Χρησιμοποίησε τη λογική σαν οδηγό, πάντα σε συνδυασμό με τα άψογα ένστικτά σας. Να είσαι σίγουρη πως έτσι, θα πετύχεις… και θα κερδίσεις την αναγνώριση που αναζητάς. Αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το παρελθόν επιστρέφει για να σε στοιχειώσει σήμερα. Τα άλυτα επαναλαμβανόμενα προβλήματα γίνονται αισθητά για άλλη μια φορά, αγχώνοντάς σε όπως πάντα. Αποφάσισε να αναλάβεις δράση αυτή τη φορά και τακτοποίησε αυτά τα θέματα μια για πάντα, ώστε να μην χρειαστεί να τα συναντήσεις ποτέ ξανά στο δρόμο σου. Για πράγματα και καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, πρέπει να είσαι πιο προσεκτική και να αποφύγεις λάθη που θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα τοξότης

Το χάος και η σύγχυση κυριαρχούν παντού και αυτό δυσκολεύει τον προσανατολισμό σου και την εστίασή σου σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά σήμερα κι αυτό θα σου επιτρέψει να τακτοποιήσεις επιτέλους τις υποθέσεις σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις μια αίσθηση κατεύθυνσης, ώστε να ενεργήσεις ανάλογα και να δεις τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό! Μη στενοχωριέσαι λοιπόν για μικροπράγματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι τόσο σίγουρη επιτέλους για τον εαυτό σου και γι’ αυτό που ψάχνεις, που τυχόν άσχημα σχόλια και επικρίσεις δεν σε επηρεάζουν. Τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο που χάραξες για τον εαυτό σου. Στέκεσαι με τα δύο πόδια γερά στο έδαφος και η αποφασιστικότητά σου είναι πλεονέκτημα. Σε βοηθά να πετύχεις ένα επίπεδο επιτυχίας… που θα σου εξασφαλίσει, ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zwdia-66

ζώδια σήμερα 09/12 υδροχόος

Θα βρεις τον χρόνο να ανατρέξεις στη ζωή σου σήμερα και να κάνεις έναν απολογισμό. Αυτό θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε ορισμένα άτομα και καταστάσεις, προς το καλύτερο. Θα χρειαστεί να είσαι λιγότερο εύπιστη στο μέλλον. Αυτό θα σε προστατεύσει από το να εκτεθείς ή ακόμη χειρότερα, να προδοθείς. Εστίασε στους στόχους σου και μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάσουν αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τα αστέρια σε κοιτάζουν ευνοϊκά σήμερα! Έτσι βρίσκεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις που σε κράτησαν κολλημένη όλο αυτό το διάστημα και σε εμπόδισαν να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου. Τακτοποίησε λοιπόν τις οικογενειακές σου υποθέσεις και θα βρεις την ηρεμία που αναζητάς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia