Ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη – Το παρελθόν επιστρέφει

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη κριός .

Νιώθεις τη δύναμη να πάρεις την πρωτοβουλία σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Θα προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Διώξε τις αρνητικές επιρροές και μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Τα αστέρια δεν είναι με το μέρος σου σήμερα. Νιώθεις μπερδεμένη και αποπροσανατολισμένη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χάσεις, τον έλεγχο του εαυτού σου και της κατάστασης.

Το να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Προσπάθησε να συνέλθεις για να επιστρέψεις σε μια παραγωγική ρουτίνα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη δίδυμοι

Νιώθεις εξαιρετικά ανασφαλής σήμερα σχετικά με τη ζωή σου και το μέλλον σου γενικότερα. Δεν έχεις ιδέα σε τι πρέπει να στοχεύσεις. Βρες το χρόνο να πραγματοποιήσεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου και κάνε απολογισμό της κατάστασής σου για να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις. Μόλις σιγουρευτείς, θα προχωρήσεις δυναμικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια σειρά από προβληματικές καταστάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπομονετική και ατάραχη. Εφόσον δεν αφήσεις να σε κυριεύσουν τα συναισθήματα, δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις διέξοδο. Μην εκνευρίζεσαι.. και βάλε τα δυνατά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα λέων

Νιώθεις πως κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, εξαιτίας των εμποδίων στα σχέδιά σου. Αυτό σε εκνευρίζει, αλλά φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα σημερινά αστέρια έχουν θετική επιρροή σε κάθε τομέα της ζωής σου γι’ αυτό αξιοποίησέ την στο έπακρο! Διόρθωσε τυχόν λάθη του παρελθόντος, τακτοποίησε εκκρεμότητες και κάνε μια καινούργια αρχή για την υλοποίηση των στόχων σου. Εμπιστέψου το ένστικτο και τις επιλογές σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη ζυγός

Προσπάθησε να ελέγξεις την ανυπομονησία σου σήμερα, γιατί θα σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Χρησιμοποίησε τη λογική σε συνδυασμό με το άψογο ένστικτό σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που αναζητάς. Αυτό θα σου φέρει μεγάλη ικανοποίηση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το παρελθόν επιστρέφει για να σε στοιχειώσει σήμερα. Ανέλαβε δράση για να τακτοποιήσεις τα άλυτα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που γίνονται ακόμη μια φορά αισθητά.. για να μην τα συναντήσεις ξανά μπροστά σου. Σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σου, να είσαι προσεκτική και ν’ αποφύγεις λάθη που θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα τοξότης

Χάος επικρατεί αυτό το διάστημα παντού γύρω σου και δυσκολεύεσαι να προσανατολιστείς στο στόχο σου. Τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά όμως σήμερα! Κι αυτό θα σου επιτρέψει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να ενεργήσεις έτσι, ώστε να δεις τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Το μέλλον σου φαίνεται λαμπρό! Μην ασχολείσαι με μικροπράγματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου και γι’ αυτό που ψάχνεις, που τα άσχημα σχόλια και οι επικρίσεις των άλλων, δεν θα σε αγγίξουν. Στέκεσαι με τα δύο πόδια γερά στο έδαφος και η αποφασιστικότητά σου είναι πλεονέκτημα. Σε βοηθά να κατακτήσεις τέτοιο επίπεδο επιτυχίας…που θα σου εξασφαλίσει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα 11/10 Τρίτη υδροχόος

Θα αναθεωρήσεις με θετικό τρόπο τη στάση σου απέναντι σε ορισμένα άτομα και καταστάσεις, σήμερα. Πρέπει όμως στο μέλλον να είσαι επιφυλακτική. Αυτό θα σε προστατεύσει από το να εκτεθείς – ή ακόμη χειρότερα, να προδοθείς. Εστίασε στους στόχους σου και μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάζουν αδικαιολόγητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα θα μπορέσεις να απαλλαγείς από ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις που σε εμπόδιζαν να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αν εκκρεμούν επίσης κάποια οικογενειακά ζητήματα, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις για να βρεις την ηρεμία που αναζητάς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot