Ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή – Ένα μήνυμα μες από την καρδιά σου

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή κριός .

Θα νιώσεις πιο ελεύθερη για να εξερευνήσεις κάτι που σε εμπνέει σήμερα. Ωστόσο, μια περιοριστική επιρροή που πίστευες πως είχε εξαφανιστεί μπορεί να επιστρέψει.

Γι’ αυτό πριν ξεκινήσεις να δημιουργείς μια ζωή με ευτυχισμένο τέλος, να έχεις υπόψη πως μια-δυο αιφνιδιαστικές ευθύνες ή υποχρεώσεις, μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Συνήθως πρέπει να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές ή να κοιτάς πέρα από το προφανές για να εντοπίσεις τυχόν λάθη ή περίεργα.

Αυτό το σκεπτικό θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά τώρα. Αν δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μια κατάσταση που βιώνεις, θα σου αποκαλύψει τι δεν πάει καλά μ’ αυτήν ή τι χρειάζεται βελτίωση. Εστίασε λοιπόν προσεκτικά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή δίδυμοι

Μοιράζεσαι έναν πλανήτη με δισεκατομμύρια ανθρώπους… και αν δείξεις λίγη μεγαλύτερη ανοχή δεν θα ωφεληθείς μόνο εσύ. Σίγουρα κάποιοι θα σου είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σήμερα – και μάλλον πρόκειται γι’ αυτούς με τους οποίους έχεις πιο στενές σχέσεις. Όμως υπάρχουν ευγενικοί κι ευαίσθητοι τρόποι για να τους πεις ν’ αφήσουν μόνη για λίγο – αντί να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις που σκέφτεσαι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ένα μήνυμα μες από την καρδιά σου μπορεί να επιβεβαιώσει πως δικαίως κάνεις κάτι με τον δικό σου τρόπο! Και θα ήταν επίσης σοφό να περιμένεις αντίσταση από τους άλλους. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν κανένα πρόβλημα να διαταράξουν τα σχέδιά σου. Όμως ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να υπαγορεύσεις τη ροή που θέλεις να ακολουθήσουν οι άλλοι, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι αναμένεται να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Να είσαι προσεκτική σε ό,τι αφορά την χαλάρωση και την ξεκούραση σου σήμερα. Αναμφίβολα το έχεις κερδίσει και το δικαιούσαι, όμως μια σοβαρή επαγγελματική ευθύνη θα σηκώσει απροσδόκητα κεφάλι, από το πουθενά. Γι’ αυτό αξιοποίησε στο έπακρο την ήρεμη, χαλαρωτική ενέργεια, όσο προσφέρεται – επειδή θα μπορούσε να διαταραχθεί χωρίς προειδοποίηση. Μήπως όμως αυτό βοηθήσει τη φαντασία σου να λάμψει ακόμα περισσότερο; Απολύτως! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Πρόσεχε σήμερα με ό,τι σου φαίνεται τόσο εύκολο, που ελπίζεις πως θα το διευθετήσεις σε ελάχιστο χρόνο. Κάτι που μπορεί να φαίνεται απλό ή εύκολο μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό,τι πίστευες αρχικά. Πιθανόν επίσης να μοιραστείς αυτό που σχεδίαζες να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Μην αφήσεις καμία δυσαρέσκεια να εισχωρήσει και να μειώσει το θετικό φως, το οποίο μπορείς να δεις με το να μοιράζεσαι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή ζυγός

Μπορεί να σου φανεί εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, μπορεί να μην χρειαστούν πολλά για να δημιουργηθεί ένταση, αν κάποιος πει ή κάνει το λάθος πράγμα. Μπορεί να αντιδράσεις ανεξέλεγκτα στη σφαίρα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην εξαπολύσεις τα ορμητικά σου συναισθήματα σε κάτι, που πραγματικά δεν έχει να κάνει με σένα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ίσως προκύψει μια τεταμένη κατάσταση σήμερα, σχετικά με κάτι που κατέχεις, οφείλεις ή μοιράζεσαι. Η Σελήνη επιθυμεί να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές. Όμως μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα, γύρω από τα όρια. Αν λοιπόν κάποιος περάσει τη γραμμή ή πιστεύει πως αυτό που σου ανήκει, είναι δικό του…. μέτρα μέχρι το δέκα πριν αντιδράσεις αμυντικά ή επιθετικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα βρεις πολύ δελεαστική σήμερα μια ευκαιρία να ξεφύγεις σ’ έναν μαγικό κι ονειρεμένο κόσμο! Ωστόσο, ακριβώς εκεί που χορεύεις σε έναν κόσμο γεμάτο ουράνια τόξα και μονόκερους … η πραγματικότητα θα σε επαναφέρει στη γη. Θα χρειαστεί να λάβεις σοβαρά υπόψη μια ευθύνη…επομένως, όποια σχέδια αφορούν ονειροπολήσεις θα πετάξουν από το παράθυρο. Επικεντρώσου στο πώς θα νιώσεις μόλις ανασκουμπωθείς και ασχοληθείς μ’ αυτό που πρέπει να κάνεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Κάποιοι μπορεί να έχουν ορισμένες ιδέες για το πώς πρέπει να περάσεις το χρόνο σου ή να εστιάσεις τις προσπάθειές σου. Εσύ όμως μάλλον έχεις άλλες ιδέες για το τι – ή ποιος – σε ενθουσιάζει και αξίζει της προσοχής σου. Ίσως αν οι άλλοι σε εμπιστεύονταν περισσότερο για το σταθερό και οργανωμένο σου πρόγραμμα, δεν θα πίστευαν ότι παρεκκλίνεις τόσο συχνά από την εφαπτομένη. Απλώς χαμογέλα, κούνα το κεφάλι σου και κάνε αυτό που ξέρεις πως είναι σωστό. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια σήμερα 12/04 Παρασκευή υδροχόος

Το να διατηρείς την εστίασή σου στο παρόν, θα είναι δύσκολο σήμερα. Μην βλέπεις όμως τις τρέχουσες περιστάσεις σου αρνητικά, ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως προσφέρονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες αλλού. Η ικανοποίηση της περιπλάνησής σου, δεν προϋποθέτει να κάνεις επικίνδυνα ή απερίσκεπτα βήματα. Συνέχισε την εξερεύνηση επιλογών, ενώ εστιάζεις σ’ αυτό που αξίζει προσοχής εδώ και τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα βιώσεις δράμα στη ζωή σου σήμερα, που θα διαταράξει για λίγο τη ζεστασιά που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Θα νιώσεις πως μπορείς να διαχειριστείς μια συγκεκριμένη ένταση, αλλά θα αντιμετωπίσεις περισσότερα από όσα περίμενες. Ίσως ένα θέμα που αφορά ένα μέλος της οικογένειας να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εμπιστεύσου την ικανότητά σου να διατηρείς την ψυχραιμία σου, ακόμα κι όταν όλοι γύρω σου χάσουν τη δική τους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098