Ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο – Απροσδόκητες συναντήσεις σε περιμένουν

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο κριός .

Ετοιμάσου να περιπλανηθείς αυτό το διάστημα σε έναν λαβύρινθο ονείρων, όπου η πραγματικότητα μπερδεύεται με την ψευδαίσθηση. Η κατανόηση των καταστάσεων θα είναι σίγουρα λιγότερο ακριβής από όσο νομίζεις.

Όμως υπάρχει και κάτι θετικό! Οι τρέχουσες κοσμικές συνθήκες για παράδειγμα, μπορούν να λειτουργήσουν μαγικά με το δημιουργικό σου πνεύμα. Αν δεν βρίσκεις ενδιαφέρον σε κάτι καλλιτεχνικό, αφιέρωσε χρόνο για να ερευνήσεις νέες μορφές γνώσης. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Οι φωνές των άλλων θα καταλήξουν σε μια χορωδία απόψεων σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις, αφού θα νιώσεις υποχρεωμένη να λάβεις υπόψη σου άτομα, που φαίνεται να πιστεύουν πως αυτό που έχουν να πουν, υπερισχύει αυτού που έχει σημασία για σένα.

Μείνε σταθερή στις πεποιθήσεις σου. Να είσαι επιφυλακτική με τα γλυκόλογα… και μην αφήσεις κανέναν καλοπροαίρετο να επηρεάσει την πορεία σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο δίδυμοι

Μπορεί να θέλεις διαύγεια, αλλά νιώθεις σαν να περπατάς σε ένα μονοπάτι θολό από την ομίχλη. Η σύνδεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει τις δημιουργικές σου ιδέες. Όμως η αναζήτηση ενδείξεων ή κατανόησης από τον έξω κόσμο θα είναι χάσιμο χρόνου αυτή τη στιγμή. Καλύτερα ψάξε βαθιά μέσα σου για απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παρεξήγησης εκεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η διαίσθησή σου σε κάνει να νιώθεις άνετα τώρα. Η σύνδεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε προτρέπει να αφεθείς στις διακυμάνσεις της ζωής. Αν μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο για ηρεμία και διαλογισμό, η ψυχή σου θα σε ευχαριστήσει. Η διαύγεια χρειάζεται ησυχία και ηρεμία, γι’ αυτό δημιούργησε έναν χώρο που της επιτρέπει να ευδοκιμήσει. Είναι σίγουρο πως θα ωφεληθείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν κάτι χρήσιμο ή καταπραϋντικό στο σκοτάδι, επομένως η λαμπρή σου προσωπικότητα, μπορεί να είναι ανεπιθύμητη. Μπορεί να επιλέγουν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο ή να πιστεύουν πως η απαισιοδοξία, τους προστατεύει. Μπορείς όμως να γίνεις ένα φωτεινό, καθοδηγητικό αστέρι για όποιον θέλει τη θετική σου ενέργεια. Επομένως, γίνε η αισιόδοξη επιρροή που μπορείς. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Απροσδόκητες συναντήσεις σε περιμένουν τώρα και μπορεί να νιώσεις πως περπατάς στα τυφλά σε άγνωστη περιοχή. Η υπομονή θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις τις καθυστερήσεις. Ακολούθησε τους δικούς σου ρυθμούς.. κι όχι των άλλων. Αντιμετωπίζεις τα μεταβαλλόμενα ρεύματα στη ζωή σου τώρα.. κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο για να προσαρμοστείς. Φρόντισε να κάνεις άφθονη υπομονή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο ζυγός

Στο μυαλό σου κυριαρχούν, τα οράματα για το μέλλον. Όμως παρά το ότι φαίνονται μπερδεμένα, υπάρχει κάτι που αξίζει να αγκαλιάσεις σε ό,τι είναι αβέβαιο ή αγχωτικό. Συνέχισε λοιπόν να «κατεβάζεις» ιδέες και άφησέ τες να περιπλανηθούν χωρίς περιορισμούς. Όταν ωριμάσει ο καιρός, θα ωριμάσουν κι αυτές μαζί του για να μπορέσεις να τις υλοποιήσεις στον πραγματικό κόσμο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας χρειάζεται προσεκτική εξέταση τώρα. Πιθανότατα δεν ξεχωρίζεις τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, επομένως είναι σημαντικό να εστιάσεις σε ό,τι είναι αξιόπιστο και να δουλέψεις αυστηρά πάνω σ’ αυτό. Ό,τι είναι αναμφισβήτητα αληθινό και στέρεο, πρέπει να αποτελεί τη βάση των διαδικασιών σκέψης σου τώρα. Βάλτο ως προτεραιότητα και δεν θα κινδυνεύεις να βγάλεις εξωφρενικά ανακριβή συμπεράσματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα τοξότης

Ίσως είναι καιρός να είσαι πιο αυστηρή με τις παρέες σου καθώς η σύνδεση Σελήνης/Ποσειδώνα απαιτεί κάποια διάκριση σχετικά με τις συμμαχίες σου. Επομένως, κοίτα πέρα από τις επιφανειακές εμφανίσεις και εμπιστεύσου το εσωτερικό σου ραντάρ, αν αντιληφθείς πως δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα συμφέροντά σου. Ξέρεις για ποιόν θα έτρεχες άμεσα σε βοήθεια… κι έχεις δίκιο να θέλεις να αξιολογήσεις, πως αυτό θα λειτουργεί και αντίστροφα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μην πτοηθείς αν βρεθείς σ’ ένα σταυροδρόμι σήμερα. Θα κοιτάξεις επίμονα δύο δρόμους που στρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Αγκάλιασε τις παρακάμψεις, γιατί σε περιμένουν κρυμμένοι θησαυροί, σε αχαρτογράφητη περιοχή! Προχώρα αργά προς το μονοπάτι που σου φαίνεται σωστό. Κατά τη διαδικασία, θα νιώσεις πολύ σύντομα έμπνευση και ανακούφιση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia shmera

ζώδια σήμερα 13/04 Σάββατο υδροχόος

Το δράμα δεν είναι πάντα αρνητικό ή δυσάρεστο. Σκέψου πόσες εντάσεις επικρατούν στα παρασκήνια, καθώς όλοι προετοιμάζονται για να σηκωθεί η αυλαία μιας παράστασης. Αυτή η φαινομενικά αρνητική ενέργεια αξιοποιείται για να δημιουργήσει κάτι θεαματικό, που ενισχύει μια δικαιολογημένη αίσθηση υπερηφάνειας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αποφύγεις λίγο δράμα τώρα. Η σύντομη ένταση, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι εντυπωσιακό και καθησυχαστικό. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν αισθάνεσαι ευάλωτη, μπορεί να οφείλεται στο ότι οι συνθήκες δεν εξελίσσονται όπως περίμενες. Θα νιώσεις πως σε πιέζουν προς τα φώτα της δημοσιότητας! Όμως παρότι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις! Εμπιστεύσου την εσωτερική σου σοφία, ακόμα κι αν οι αμφιβολίες σου μεγαλώνουν σε δύναμη και μέγεθος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να πάρεις βαθιές ανάσες και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και θα δεις πως αυτό που είναι άβολο…. γίνεται άνετο – ακόμη και απολαυστικό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988