Ζώδια σήμερα 13/12 Δευτέρα – Κορύφωση της πίεσης

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια σήμερα 13/12 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 13/12 κριός .

Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σου, συνάντησαν δυσκολίες και καθυστερήσεις, που σε έχουν εκνευρίσει απίστευτα.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν και πρόκειται να πάρουν θετική τροπή. Αυτό θα σε διευκολύνει να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Στη δουλειά, σκύψε το κεφάλι και σχεδίασε την επόμενη κίνησή σου, αντί να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Επέλεξε να κάνεις θετικές σκέψεις και να έχεις αισιοδοξία σήμερα. Έτσι θα καταφέρεις να εκπληρώσεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις σου.

Θα μπορέσεις μάλιστα να απαλλαγείς από τυχόν αρνητικές καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω. Περιόρισε επίσης την τάση σου προς την εμμονή και την μοναχική διάθεση σήμερα.

Αν ακούσεις αυτά που έχει να σου πει κάποιος άλλος, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που ούτε καν φανταζόσουν πως ήταν διαθέσιμες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 13/12 δίδυμοι

Πολεμάς σε πάρα πολλά μέτωπα και δεν ξέρεις πού να στρέψεις πρώτα την προσοχή σου. Πρέπει να οργανωθείς καλύτερα και να οπλιστείς με μεγαλύτερη υπομονή. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις ένα προς ένα τα καθήκοντά σου και να νιώσεις ανακούφιση στο τέλος της ημέρας. Αν συνεχίσεις να δουλεύεις με αφοσίωση και μεθοδικότητα, σύντομα θα βρεις τον εαυτό σου να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της πίεσης που δέχτηκες τον τελευταίο καιρό. Δεδομένου ότι ήδη παραπαίεις, δεν θα είσαι σε θέση να δεχτείς επιπλέον άγχος. Προσπάθησε να αποκτήσεις κάποια ψυχική απόσταση από την κατάσταση, μιλώντας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα τα βάλεις όλα σε τάξη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-19/12 Τα Μυστικά Της Αγάπης Και Των Συντρόφων

zwdia-66

ζώδια σήμερα λέων

Ετοιμάσου για μια νέα προοπτική, αγαπητή μου Λιονταρίνα! Μπορείς επιτέλους να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και θα μπορέσεις να διακρίνεις με ακρίβεια τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι. Αυτό θα σου επιτρέψει να οργανώσεις τη ζωή σου από την αρχή. Αυτή τη φορά πρέπει να είσαι βέβαιη πως έχεις τις σωστές ιδέες και να είσαι απόλυτα σίγουρη για τις κινήσεις σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Οι συνθήκες είναι ιδανικές σήμερα για να κάνεις μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου. Θα κάνεις έναν απολογισμό για το πού βρίσκεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις μεθόδους και τις αποφάσεις σου, ώστε να διορθώσεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Έτσι θα εξασφαλίσεις τη μελλοντική επίτευξη των στόχων σου… εύκολα και αβίαστα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 13/12 ζυγός

Επιτέλους, όλη η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σου αποδίδει καρπούς! Αυτό είναι αφορμή για γιορτή και χαρά, αγαπητή Ζυγέ, ενισχύοντας το ηθικό σου. Όλα τα όνειρά και οι φιλοδοξίες σου έχουν πλέον πραγματοποιηθεί, γι’ αυτό και είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την τρελή χαρά. Όμως μη καθυστερήσεις πολύ. Συνέχισε την καλή δουλειά και αξιοποίησε στο έπακρο κάθε ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη που έρχεται στο δρόμο σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Υποφέρεις από σύγχυση σε πολλά μέτωπα τον τελευταίο καιρό, αλλά η ομίχλη επιτέλους διαλύεται. Έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις τον αέρα σε πολλά θέματα της ζωής σου και να ξεκαθαρίσεις πού βρίσκεσαι σε σχέση μ’ αυτά. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς και να βρεις επιτέλους λίγη ησυχία. Με λίγα λόγια, όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν επιτέλους στη θέση τους. Κάθισε πίσω, χαλάρωσε… και απόλαυσε τη βόλτα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα τοξότης

Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις θα σε βγάλουν εκτός πορείας σήμερα, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού ή συναγερμού. Μείνε ήρεμη και προσπάθησε να δεις τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου. Οπλίσου με υπομονή και σύντομα θα προσαρμοστείς στο νέο καθεστώς. Θα το κάνεις μάλιστα, να λειτουργήσει για σένα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Έχεις τόσες εκκρεμότητες από το παρελθόν με τις οποίες δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου. Τώρα δεν μπορείς παρά να δεις τα ίδια προβλήματα να εμφανίζονται ξανά και ξανά μπροστά σου προκαλώντας σου άγχος. Βρες τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις σήμερα. Τακτοποίησε τη ζωή σου και βρες λίγη ηρεμία. Ωστόσο, μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, διαφορετικά μπορεί να κάνεις το ίδιο λάθος ξανά και να επιφέρεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-19/12 Τα Μυστικά Της Αγάπης Και Των Συντρόφων

xartomanteia

ζώδια σήμερα 13/12 υδροχόος

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για σένα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Απόλαυσέ το, αλλά μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Κινήσου με σύνεση, γιατί διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθη και να χάσεις όλα του τα προνόμια. Μείνε συγκεντρωμένη κι εστίασε στους στόχους σου. Χρησιμοποίησε τη λογική για οδηγό σου και θα απολαύσεις αυτόν τον καλό καιρό… για πολύ ακόμα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Έχεις γεμάτο πρόγραμμα σήμερα και δείχνεις να πιέζεσαι πολύ. Παρόλα αυτά, τα αστέρια είναι με το μέρος σου! Θα εκτελέσεις όλα τα καθήκοντά σου με έντιμο και έγκαιρο τρόπο και θα σου απομείνει χρόνος στη συνέχεια, για να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς. Προσπάθησε να είσαι πιο οργανωμένη από εδώ και πέρα. Αυτό θα σου επιτρέψει να φτάσεις στην κορυφή της καριέρας σου, χωρίς πολύ άγχος. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot