Ζώδια σήμερα 14/01 Παρασκευή – Μην παρασυρθείς από ψεύτικες υποσχέσεις

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 14/01 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 14/01 κριός .

Οι ευκαιρίες είναι πολλές και μπορεί να δεχτείς προσφορές που έρχονται από παντού. Διάβασε όμως τα ψιλά γράμματα και βάλε τις σοβαρές διαπραγματεύσεις σε αναμονή, μέχρι να βεβαιωθείς ότι έχεις καταλάβει τα πάντα.

Τα οικογενειακά προβλήματα είναι κοντά στην επίλυσή τους, χωρίς υπερβολική προσπάθεια εκ μέρους σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Μην παρασυρθείς από ψεύτικες υποσχέσεις σήμερα, γιατί θα οδηγηθείς σε λάθη. Αγνόησε αυτό που οι άλλοι προσπαθούν να σου πουλήσουν και μείνε στο δικό σου μονοπάτι.

Οποιεσδήποτε πιθανές μελλοντικές συμφωνίες θα πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά και με απόλυτη λεπτομέρεια.

Αν έχεις αμφιβολίες, ζήτησε από έναν ειδικό να σε βοηθήσει. Μην μιλάς για τα μελλοντικά σας σχέδια με κανέναν, πριν σιγουρευτείς πως βρίσκονται σε εξέλιξη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 14/01 δίδυμοι

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου σήμερα, γι’ αυτό μην τους γυρίσεις την πλάτη. Μην φοβηθείς να προσφέρεις λύσεις σε προβλήματα, όταν βλέπεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός. Η τύχη είναι με το μέρος σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις όλο και καλύτερα. Μερικές μικρές καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν και να δοκιμάσουν την υπομονή σου, αλλά θα είναι μόνο μια προσωρινή ταλαιπωρία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι εντάσεις είναι έντονες, ειδικά στο σπίτι και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η οικογένειά σου φαίνεται να έχει πολλές απαιτήσεις από σένα κι εσύ παλεύεις να κρατήσεις το κεφάλι σου πάνω από το νερό. Ονειρεύεσαι να αποδράσεις. Αυτό θα σε οδηγήσει να αποφύγεις τις ευθύνες σου σε μια προσπάθεια να περάσεις καλά, κάτι που δεν σε φέρνει όμως πιο κοντά, στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθε να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα λέων

Η υπερβολική και δραματική συμπεριφορά σου θα βλάψει τις προσωπικές και επαγγελματικές σου συνεργασίες. Πρέπει να χαλιναγωγήσεις το ταπεραμέντο σου και να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια. Αν αφήσεις την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο, θα οδηγηθείς σε λάθη, που αργότερα θα μετανιώσεις. Ανυπομονείς να σημειώσεις γρήγορη πρόοδο, αλλά να θυμάσαι, πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η ικανότητά σου (ή η έλλειψή της) να είσαι πιο ευέλικτη, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Πολλά πράγματα πήραν την κάτω βόλτα στην οικογενειακή σου ζωή. Γι’ αυτό απομακρύνσου από συζητήσεις που πιέζουν τα κουμπιά σου ή ακόμη χειρότερα, σε αναγκάζουν να δώσεις υποσχέσεις και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις που προτιμάς να αποφύγεις. Τα έξοδά σου αυξάνονται και φαίνεσαι πως πιέζεσαι πολύ. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας φίλος έχει έντονη ιδιοσυγκρασία και γίνεται επιθετικός με την παραμικρή ευκαιρία. Αγνόησέ τον. Επικεντρώσου τώρα, στις δικές σου ανησυχίες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 14/01 ζυγός

Αναμασάς την ίδια παλιά συζήτηση, χωρίς αποτέλεσμα. Αρκετά πια. Πρέπει να βάλεις ένα τέλος σ’ αυτόν τον άχρηστο διάλογο. Μόνο έτσι θα ελευθερώσεις αρκετή ενέργεια για να τη διοχετεύσεις σε πιο εποικοδομητικές και δημιουργικές αναζητήσεις και να σημειώσεις καινούργιες νίκες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα στέκονται σταθερά στο πλευρό σου και σύντομα θα δεις να καρποφορούν οι προσπάθειές σου. Θα νιώσεις δικαιωμένη σε κάθε επίπεδο. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου, κερδίζουν νέους συμμάχους στον κοινωνικό σου κύκλο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνεις την κίνησή σου, για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου σήμερα. Υπάρχουν κάποιοι στη δουλειά, που θέλουν να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα και δουλεύουν παρασκηνιακά εναντίον σου. Θα χρειαστεί να λάβεις τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η οικογένειά σου από την άλλη μεριά, είναι πηγή δύναμης και μπορείς πάντα να βασίζεσαι σ’ αυτήν για υποστήριξη. Με την υποστήριξή τους, σίγουρα θα τα καταφέρεις. Μην τα παρατάς λοιπόν και – κυρίως – μην μοιράζεσαι τα σχέδιά σου με κανέναν, μέχρι να πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει σκοπό να κάνεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα τοξότης

Είναι μια έντονη μέρα με γρήγορους ρυθμούς και μπορεί να κουραστείς στην προσπάθειά σου να συνεχίσεις σήμερα. Μπορεί επίσης να κάνεις οικονομία στην ενέργειά σου γιατί τα πράγματα θα δυσκολέψουν! Ορισμένα θέματα που σε απασχολούσαν τώρα επιλύονται γρήγορα, ελευθερώνοντας χρόνο και ενέργεια για κάτι νέο. Βρίσκεσαι μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία με πολλά κέρδη. Είναι οι ανταμοιβές από τη σκληρή δουλειά που έχεις καταβάλλει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η επιτυχία…. είναι εδώ για να παραμείνει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μην αφήσεις τις τρέχουσες δυσκολίες σου να σε αποθαρρύνουν και να σε απογοητεύσουν. Συνέχισε την καλή δουλειά και προχώρησε για την υλοποίηση των στόχων σου, με ενέργεια και δυναμισμό! Είσαι απίστευτα φιλόδοξη και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις στη γραμμή του τερματισμού. Ωστόσο, μην παραμελείς τις άλλες ανάγκες σου, όπως για παράδειγμα την προσωπική σου ζωή. Δείξε λίγη διορατικότητα και κάνε υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η ομίχλη που επικρατεί τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα 14/01 υδροχόος

Έχεις κολλήσει σε ένα τέλμα εδώ και λίγο καιρό και τα προβλήματα φαίνεται να συσσωρεύονται χωρίς ελπίδα για επίλυση. Φυσικά αυτή η κατάσταση είναι πολύ αγχωτική. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα ένα προς ένα. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου, φτιάξε ένα σχέδιο και μην απομακρυνθείς, μέχρι να ολοκληρωθεί. Μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάζουν αρνητικά. Πρόσεξε τις άχρηστες συζητήσεις και τα επικίνδυνα λόγια που σου ψιθυρίζουν στο αυτί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η γοητεία και ο δυναμισμός σου είναι άνευ προηγουμένου σήμερα. Οι προσωπικοί σου στόχοι αρχίζουν να υλοποιούνται και το μέλλον, φαίνεται πραγματικά λαμπρό. Ωστόσο, μια απροσδόκητη κίνηση από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αν συμβεί αυτό. Να είσαι μετρημένη στα λόγια και τις πράξεις σου, για να αποφύγεις τυχόν τρομερές συνέπειες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098