Ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή – Η υπομονή και η ευαισθησία σου θα αποδώσουν

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή κριός .

Ίσως είχες εκπλαγεί στο παρελθόν με το πώς οι πράξεις κάποιου έκρυβαν ένα κρυφό μήνυμα. Τότε κατάφερες να «διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές» – και μπορείς να κάνεις το ίδιο τώρα. Αν κάποιος έλεγε αυτό που θέλει, η ζωή και των δυο σας θα γινόταν πιο εύκολη.

Προς το παρόν, ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσεις πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει κολλήσει σε αδιέξοδο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Αν δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα η προσκόλλησή σου στους κανόνες, τότε είναι καιρός να παραβιάσεις μερικούς – υπεύθυνα όμως. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βλέπεις την πρόοδο που κάνεις, λειτουργώντας πιο καινοτόμα και πειραματικά.

Ακόμα κι αν ένιωθες άνετα με την τήρηση ορισμένων κανονισμών ή περιορισμών, αξίζει να ξεπεράσεις απαλά, ένα συγκεκριμένο όριο τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή δίδυμοι

Η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να απαιτεί κάποια υπέρβαση. Μπορεί να είναι λογικό να θέλεις να «δοκιμάσεις τα νερά» με μια σύντομη επικοινωνία για να δεις τι συμβαίνει. Ωστόσο, δεν θα είναι αυτό που θέλεις – και δεν φαίνεται να είναι αυτό που θέλει κάποιος άλλος. Ίσως χρειαστεί να κάνεις την πρώτη κίνηση. Αν κάποιος μπορεί να διευρύνει βοηθητικά τις γραμμές επικοινωνίας, αυτός είσαι εσύ. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και κάποιον άλλον, μπορεί να κάνουν και τους δυο σας να νιώθετε άνετα, αφού υπάρχει περιθώριο να λύσετε τις διαφορές σας. Ίσως οι περιορισμοί ή τα πρωτόκολλα να δυσκόλεψαν την επικοινωνία σας. Όμως πιθανότατα έχεις προσέξει τελευταία, πως κάτι διαμορφώνεται ή ενισχύεται σε μια ενδιαφέρουσα ή ειδική σύνδεση. Τίποτα δεν την εμποδίζει να προχωρήσει αν το θέλεις. Οι γραμμές επικοινωνίας φαίνεται να διευρύνονται. Αυτό… μόνο θετικό μπορεί να είναι! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως μια κατάσταση μπορεί να δυσκολέψει. Ίσως πρέπει να αλλάξεις την ένταση. Ίσως, οι ενδείξεις να υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει πως είχες αρκετό χρόνο για να προετοιμαστείς για μια αλλαγή που ένιωθες πως ερχόταν. Είχες δίκιο που την περίμενες και έχεις δίκιο να νιώθεις ότι είναι ένα θετικό βήμα, προς τα εμπρός τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα είναι χρήσιμη η βοήθεια που προσφέρεις σε κάποιον; Η υποστήριξή σου μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάποιος τώρα. Ωστόσο, θα δημιουργηθεί ένα μικρό ζήτημα! Παρά το γεγονός ότι αυτό που λες είναι αληθινό, δεν θα είναι αυτό που θέλει να ακούσει. Όμως αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Τον προσγειώνεις σχετικά με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Μπορεί να τον ενοχλήσει αρχικά.. αλλά στο τέλος θα το εκτιμήσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή ζυγός

Το μυαλό σου ορισμένες φορές σκέφτεται πράγματα, που παλεύεις να ελέγξεις. Όταν πείθεις στον εαυτό σου πως κάτι αναληθές είναι αλήθεια.. τότε μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Σίγουρα μπαίνεις σε πολύπλοκα μονοπάτια. Όμως έτσι παγιδεύεσαι σε μια περίπλοκη και περιττή διαδικασία σκέψης. Σκέψου μήπως η φαντασία σου δουλεύει υπερωρίες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είσαι σοφό σε ορισμένες καταστάσεις να εμπιστεύεσαι αυτό που βλέπεις; Δεν είναι κακό να το κάνεις, ειδικά αν το ένστικτό σου σε καθησυχάζει πως βλέπεις κάτι με ακρίβεια. Φρόντισε να διασαφηνίσεις αυτά που βιώνεις για να μην αμφιβάλεις πλέον. Αν έπρεπε να αφιερώσεις χρόνο μέχρι να σιγουρευτείς για ένα συγκεκριμένο βήμα.. τότε σίγουρα θα χαρείς που το φως γίνεται πράσινο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα προσφέρεις παρηγορητικά λόγια σε κάποιον, όμως καλό είναι ν’ αναρωτηθείς αν του κάνεις κακό, λέγοντάς του αυτό που θέλει να ακούσει. Το σωστό είναι να του πεις την αλήθεια, γιατί έτσι θα τον βοηθήσεις πραγματικά. Επομένως, προσπάθησε να μην «ζαχαρώσεις» αυτά που πρέπει να ειπωθούν με ειλικρίνεια. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να απομακρυνθεί από τη χώρα της φαντασίας.. ας είναι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Κρόνο, κάποιος θέλει να πιστεύεις πως η εκτίμησή του για κάτι είναι σωστή.. και θα πρέπει να την αποδεχτείς. Αν όμως στο μυαλό σου, κάτι δεν «κολλάει», αυτή είναι η πρώτη σου ένδειξη για να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα και να αγνοήσεις τα γεγονότα με τον τρόπο που σου τα παρουσιάζει. Χαλάρωσε, γνωρίζοντας ότι εσύ βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια σήμερα 14/04 Κυριακή υδροχόος

Θα παρουσιαστεί μία τεταμένη κατάσταση, που πιθανόν δεν πρόκειται να σε εκπλήξει. Το να ξέρεις πως ξεδιπλώνεται κάτι τεταμένο, είναι σαν να προβλέπεις και πότε ακριβώς θα ξεσπάσει. Το γεγονός ότι μπόρεσες να σκεφτείς μερικά βήματα μπροστά για να προβλέψεις την ένταση ή το χάος… σε βάζει σε πλεονεκτική θέση. Ως αποτέλεσμα, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το ζήτημα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν κάποιος δεν επικοινωνεί τελευταία μαζί σου, μην αποφασίσεις πως είναι καλύτερα να κρατήσεις απόσταση. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο και χώρο για να καταλάβει αυτό με το οποίο ασχολείται. Όμως η προσέγγισή σου… ακόμα και για να τον ενημερώσεις πως είσαι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, ίσως είναι το μόνο που χρειάζεται τώρα. Θα έρθει κοντά σου σύντομα. Γι’ αυτό πίστεψε πως η υπομονή και η ευαισθησία σου θα αποδώσουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66