Ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή – Το περιβάλλον θα σε επηρεάσει αρνητικά

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή κριός .

Είναι μια θετική στιγμή για σένα, γι’ αυτό να είσαι υπομονετική καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται αργά, αλλά σταθερά. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

Ωστόσο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Καθώς η μέρα κυλάει, θα σε κυριέψει μελαγχολία και θ’ αρχίσεις να αισθάνεσαι απογοητευμένη. Η θετική σκέψη όμως είναι το παν.

Φρόντισε να περάσεις λίγο χρόνο με τους φίλους σου. Μίλησέ τους για τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου και κάνε το με θετικό πνεύμα.

Προσπάθησε να λάβεις υπόψη τις συμβουλές τους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή δίδυμοι

Η επιτυχία είναι το φυσικό αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας, του θάρρους και της αποφασιστικότητας.. για να πετύχεις όσα επιθυμείς. Μπορείς να διαπρέψεις σε ό,τι βάλεις στο μυαλό σου αρκεί να σκέφτεσαι θετικά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ευέλικτη στις συζητήσεις με την οικογένειά σου.. και πρόσεχε τα λόγια σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα είσαι φάρος διπλωματίας και εφευρετικότητας σήμερα. Και θα πρέπει να είσαι κάτι περισσότερο από δυναμική, απέναντι στη ζήλεια και τις κακές προθέσεις ατόμων από το περιβάλλον σου. Η κακόβουλη κριτική τους δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο πάνω σου, καθώς η ευγλωττία σου θα γοητεύσει ακόμη και τους χειρότερους εχθρούς σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

astrologia-provlepseis-44

ζώδια σήμερα λέων

Θα χρειαστεί να βασιστείς αποκλειστικά στον εαυτό σου και στις δικές σου ικανότητες σήμερα. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά και ανταποκρίσου στις διάφορες υποχρεώσεις σου, προτού πολλαπλασιαστούν και σε κάνουν να πελαγώσεις. Η αδράνεια είναι ο εχθρός σου. Προχώρησε με ενέργεια και δυναμισμό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Νιώθεις τόσο δυναμική, που θα πετύχεις τα περισσότερα από όσα αναλάβεις σήμερα. Οποιεσδήποτε δυσκολίες εμφανιστούν, θα σε κάνουν πιο δυνατή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλά να επιδείξεις μέχρι το τέλος της ημέρας. Αναμφίβολα θα βγεις νικήτρια! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή ζυγός

Επέλεξε τη σωστή πορεία δράσης σήμερα και μείνε σ’ αυτήν. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε κανέναν, γιατί αυτό απλώς θα μειώσει την απόδοσή σου. Εμπιστεύσου μόνο λίγους ανθρώπους – αυτούς που αγαπάς και είσαι πιο κοντά. Είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για σένα και μπορούν να σε βοηθήσουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά όποια πρόταση σου γίνει σήμερα γιατί οι αποφάσεις που πρόκειται να πάρεις, θα μπορούσαν να σου αλλάξουν τη ζωή. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα, θα σου δώσουν τις σωστές συμβουλές, οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα τοξότης

Αυτή είναι μια φανταστική μέρα για σένα! Βάλε τις διπλωματικές σου ικανότητες να δουλέψουν, για να λύσεις ορισμένα θέματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Σήμερα όλα θα σου πάνε καλά… γιατί τ’ αστέρια είναι με το μέρος σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πρέπει να διατηρήσεις την εσωτερική σου γαλήνη και ηρεμία σήμερα, γιατί το περιβάλλον σου πρόκειται να σε επηρεάσει αρνητικά. Προσπάθησε να μην το επιτρέψεις να συμβεί. Συνέχισε με αποφασιστικότητα και μην αφήνεις τους άλλους να σε απογοητεύουν. Μείνε σ’ αυτό που ξέρεις ότι είναι αληθινό και όλα θα πάνε καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα 14/10 Παρασκευή υδροχόος

Μπορεί να λειτουργείς λίγο τρελά τελευταία, αλλά έχει αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει, είναι να δημιουργεί ένα προστατευτικό μαξιλάρι ενάντια σε κάθε αρνητικότητα γύρω σου. Μπαίνεις σε μια πολύ δυναμική περίοδο και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση που κάνεις. Συνέχισε έτσι… και τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι προσπάθειές σου ανταμείφθηκαν το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι όπως κάθε άλλη μέρα! Δηλαδή σου φέρνει επιτυχία, αρκεί να συνεχίσεις να καταβάλλεις σκληρή δουλειά. Απέφυγε τις επαφές με ζηλιάρηδες ή κακόβουλους ανθρώπους που θέλουν να αποτύχεις. Γιατί θα προσπαθήσουν με όσα μέσα διαθέτουν να το πετύχουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera