Ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή – Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή κριός .

Αυτή η αίσθηση να θέλεις να μείνεις κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού σήμερα, είναι ακόμα εκεί. Κι αυτό επειδή νιώθεις ότι κανείς δεν σε υποστηρίζει. Υπάρχει κίνδυνος, οι ανασφάλειές σου να επηρεάσουν αρνητικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις μόνη σου και να προσπαθήσεις να αποφύγεις καταστάσεις που μπορεί να σε εκνευρίσουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Έχεις πολλά προβλήματα και αισθάνεσαι κουρασμένη. Κι αυτό, το βγάζεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα με κάθε ευκαιρία, κατηγορώντας τους για οτιδήποτε δεν σου πάει καλά. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της σήμερα.

Όμως αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση, δεν φταίει κανείς – ούτε οι άνθρωποι γύρω σου.. ούτε εσύ. Είναι ο τρόπος που εξελίσσεται η ζωή μερικές φορές. Συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν άγχος και είναι στο χέρι σου να αλλάξεις στάση και να διορθώσεις την κατάσταση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή δίδυμοι

Οι ευθύνες που θα σου ζητηθούν να αναλάβεις σήμερα θα είναι τόσο μεγάλες, που θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σου για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Το απόγευμα μπορεί να δυσκολευτείς περισσότερο στην επικοινωνία σου με αγαπημένα πρόσωπα και ίσως βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί τους. Εξαιτίας της γενικής σύγχυσης, ίσως αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Αύριο θα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα. Εξάλλου δεν θα χάσεις τίποτα αν αναβάλλεις τις αποφάσεις σου για μια μέρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα θα έχεις απίστευτη ενέργεια και η διάθεσή σου θα είναι λαμπερή. Εκμεταλλεύσου το κάνοντας με τους φίλους σου, κάτι που σου αρέσει. Μπορεί αργότερα μέσα στη μέρα να δυσκολευτείς να αποκτήσεις τον έλεγχο των σκέψεων και των πράξεων σου. Το γεγονός ότι δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει, σε κάνει εξαιρετικά ευερέθιστη και το αυξανόμενο άγχος σου σε ωθεί σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Ηρέμησε και επιβράδυνε λίγο. Δεν έχει νόημα να θέτεις σε κίνδυνο τις φιλίες σου για χάρη μιας παροδικής διάθεσης. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

taro-zodia-098

ζώδια σήμερα λέων

Ο χρόνος σου θα μονοπωληθεί από διάφορα θέματα οικογενειακού χαρακτήρα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση και οριστική λύση. Φρόντισε να αντιδράς πάντα με ήρεμο και συγκρατημένο τρόπο στους γύρω σου σήμερα, για να μην εμπλακείς σε καβγάδες. Παρέμεινε ουδέτερη σε οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ στενών φίλων, καθώς δεν θα κάνεις χάρη στον εαυτό σου, αν πάρεις το μέρος του ενός, έναντι του άλλου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα και ανυπομονείς να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητά σου, να βγεις έξω και να περάσεις όμορφα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μερικές επικοινωνιακές ατυχίες στην πορεία και αυτό θα σε απογοητεύσει. Αν όμως προσπαθήσεις να παραμείνεις ήρεμη και να σκεφτείς πριν μιλήσεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή ζυγός

Έχεις όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να δραστηριοποιηθείς, να γίνεις πιο τολμηρή και αποφασιστική αν θέλεις να τα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Αν το σκεφτείς λίγο, θα διαπιστώσεις πως έχεις καλές ιδέες και πως αν εστιάσεις και καταλήξεις σε μια καλή στρατηγική, θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά μην το αφήσεις να σε κρατήσει πίσω. Μην απογοητεύεσαι για τίποτα. Τόλμησε να ρισκάρεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Νέες εξελίξεις αναπτύσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι αυτό σε κάνει κυκλοθυμική και σε εκνευρίζει. Βρες λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις. Να είσαι υπομονετική και κάνε ό,τι μπορείς για να προσαρμοστείς στις νέες σου συνθήκες και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις για άλλη μια φορά τις υποθέσεις σου. Δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν άμεσες συνέπειες στο μέλλον σου. Άφησέ τα αυτά, για μια πιο ευνοϊκή μέρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zwdia-9988

ζώδια σήμερα τοξότης

Κατακλύζεσαι από απαισιοδοξία σήμερα και μπορεί να νιώσεις ακόμη και απόγνωση. Η μέρα έχει τις προκλήσεις της και εσύ δεν δείχνεις να μπορείς να τις αντιμετωπίσεις, καθώς ήδη νιώθεις καταβεβλημένη. Ίσως είναι καλύτερα να απομονωθείς για μια μέρα και να κάνεις έναν απολογισμό της κατάστασης. Αποδέξου τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και μην αντιστέκεσαι σ’ αυτό που συμβαίνει. Μ’ αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αφού δεν έχεις τη δύναμη να αλλάξεις την κατάσταση ακόμα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Νιώθεις πολύ ευαίσθητη σήμερα κι αυτό θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων. Μην αφήνεις την νευρικότητά σου να σε επηρεάσει και να χαλάσει τις σχέσεις σας. Πραγματικά δεν χρειάζεται να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

zwdia-66

ζώδια σήμερα 16/09 Παρασκευή υδροχόος

Κυρίως θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα σε κεντρίσουν σήμερα. Προβλήματα έχουν βγει στην επιφάνεια που απαιτούν άμεσες λύσεις. Νιώθεις ανασφάλεια και δυσπιστία αυτή τη στιγμή και δεν είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου. Επομένως, ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις κατά μέρος οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις και να εστιάσεις σε θέματα μικρότερης σημασίας. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη, που θα δυσκολευτείς να διορθώσεις στο μέλλον. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η αισιοδοξία και οι θετικές δονήσεις σηματοδοτούν αυτή τη μέρα. Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις, να βγεις έξω και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας αργότερα, αλλά τίποτα ιδιαίτερα ανησυχητικό. Αν δεν μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις, συγκρατήσου. Αυτό είναι προτιμότερο, από το να διαλέξεις μια αντιπαράθεση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9