Ζώδια σήμερα 18/01 Τρίτη – Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 18/01 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 18/01 κριός .

Η μέρα σου είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θα λάβεις καταπληκτικά νέα για κάτι που δεν γνώριζες… και δεν μπορούσες καν να φανταστείς.

Κράτησέ το για τον εαυτό σου προς το παρόν και μην το μοιραστείς με την οικογένειά σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει σε περιττή αναστάτωση. Αυτή η προσεκτική στάση, θα σε βοηθήσει στο μέλλον. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Αυτή η μέρα μπορεί να εξαντλήσει την ενέργειά σου – ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο.

Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και να μην εμπλακείς σε καυγάδες και διαφωνίες με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις ήδη εξαντληθεί από τις προηγούμενες προσπάθειές σου… κι αυτό σ’ έχει μπερδέψει, σ’ έχει εξαντλήσεις και νιώθεις πλέον ανίκανη να σκεφτείς σωστά.

Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις σήμερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τυχόν επιπλοκές. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 18/01 δίδυμοι

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου και δεν απολαμβάνεις τίποτε άλλο…. παρά μόνο σεβασμό και θαυμασμό από όλους γύρω σου. Οι άλλοι σε λατρεύουν ό,τι κι αν κάνεις – ανεξάρτητα από τις αδυναμίες σου. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτή την ευνοϊκή στιγμή. Μείνε πιστή στα σχέδιά σου και μην παρασυρθείς από το γενικότερο εορταστικό κλίμα. Η πειθαρχία σου σύντομα θα ανταμειφθεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα σήμερα και είσαι έτοιμη να την ανοίξεις. Είναι όμως πραγματικά αυτό που θέλεις; Αποφάσισε τι θέλεις από τη ζωή και μετά προσδιόρισε αν αυτή η έκρηξη από το παρελθόν είναι χρήσιμη ή επιζήμια για σένα. Θα μπορούσε κάλλιστα το άνοιγμα της πόρτας να σε βάλει σε κίνδυνο – έναν κίνδυνο που δεν είσαι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα, να σου κάνουν μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα λέων

Αυτή η μέρα απαιτεί την πλήρη προσοχή σου! Πρέπει να παραμείνεις ρεαλίστρια και να μην υποκύψεις σε ευσεβείς πόθους και συναισθηματισμούς που θα σε τυφλώσουν μπροστά σ’ αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Έχεις την τάση να ανατρέπεις τα πράγματα στο μυαλό σου… στην προσπάθεια αναζήτησης δράματος και ρομαντισμού. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ αυτή τη στιγμή και να αποφύγεις να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής. Είναι επίσης καλύτερα να μην εμπλακείς σε διάφορες αντιπαραθέσεις αυτή τη στιγμή. Αντί να σπαταλάς την ενέργειά σου σε άσκοπες διαφωνίες, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να διακρίνεις την πραγματική έκταση της κατάστασης. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία και θα σημειώσεις αξιοσημείωτη πρόοδο. Μπορεί να προχωράς σχετικά αργά, αλλά προχωράς με ένα σίγουρο βήμα και βιώνεις τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Αυτά είναι αρκετά για να δικαιώσουν όλες τις προσπάθειές σου, αναπληρώνοντας τις δυσκολίες, τις καθυστερήσεις και τις απορρίψεις του παρελθόντος. Συνέχισε να προχωράς προς την πραγματοποίηση των ονείρων σου, με δύναμη και θάρρος! Η τύχη είναι με το μέρος σου και κανείς δεν μπορεί να σε παρασύρει – εκτός από εσένα την ίδια φυσικά! Μην ανησυχείς μήπως γίνεις αντικείμενο φθόνου από τους άλλους, γιατί αυτοί που αγαπάς σε υποστηρίζουν, σε προστατεύουν και στέκονται ακριβώς δίπλα σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 18/01 ζυγός

Προσοχή, προσοχή! Πρέπει να είσαι σε πλήρη εγρήγορση σήμερα. Οι ραγδαίες εξελίξεις ανατρέπουν τα προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα σου και μπορεί κάλλιστα να χάσεις το δρόμο σου μέσα σε όλο το χάος και τη σύγχυση που ακολουθεί. Αλλά αν παραμείνεις ήρεμη και συγκεντρωμένη, χρησιμοποιώντας τη λογική σαν οδηγό, θα καταλήξεις σε μια στρατηγική νίκης. Είσαι τόσο κοντά στην πραγματοποίηση των πιο φιλόδοξων ονείρων σου! Αν κρατάς τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, οι περιστάσεις και τα νέα που έρχονται στο δρόμο σου, θα σου ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Τα συναισθήματά σου είναι έντονα σήμερα! Νιώθεις αναστατωμένη και εξοργισμένη για κάτι… και η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ξεκούραση. Οι επόμενες μέρες θα σου προσφέρουν μια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη, ώστε να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόκληση που στέκεται εδώ και καιρό στο δρόμο σου. Δείξε υπομονή και επιμονή και αργά ή γρήγορα θα φτάσεις εκεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα τοξότης

Νιώθεις ανασφαλής και ευάλωτη σήμερα. Όλες οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να αποσύρεσαι στο καβούκι σου. Η απομόνωση όμως δεν σου κάνει καλό. Καλύτερα να συζητήσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου με τους αγαπημένους σου. Αν ανοιχτείς σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα, είναι σίγουρο ότι θα βρεις ανακούφιση και θα χαλαρώσεις λιγάκι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να είσαι γενναία! Μην τα παρατάς και μην αφήνεις τις περιστάσεις να σε νικήσουν. Απλώς άντλησε από την άπειρη εσωτερική σου δύναμη και δείξε στους άλλους τι μπορείς να κάνεις. Οι απροσδόκητες αποτυχίες έχουν τη δυνατότητα να σε βγάλουν εκτός πορείας σήμερα, αλλά σίγουρα θα βρεις έναν τρόπο να τις παρακάμψεις και να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι σύμμαχοί σου αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τους εμπιστευτείς να ακούσουν τα προβλήματά σου, να μιλήσουν μαζί σου και να σε βοηθήσουν να βρεις εποικοδομητικές λύσεις. Απέφυγε το δράμα και διατήρησε μια ρεαλιστική στάση. Θα δεις πως όλα θα πάνε υπέροχα στο τέλος. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα 18/01 υδροχόος

Τα πράγματα αρχίζουν να επιταχύνονται στη ζωή σου. Υπάρχει ένας γενικευμένος ενθουσιασμός, συνεχής δράση και πολύ κουράγιο. Είσαι ενθουσιώδης και η ενέργειά σου σε κάνει να κινείσαι συνεχώς και με δύναμη. Φρόντισε να κάνεις μια παύση όταν χρειάζεται, ειδικά κατά τη διάρκεια κάποιων συζητήσεων, καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Νιώθεις πιο ευάλωτη και ευαίσθητη από ό,τι συνήθως. Νιώθεις συναισθηματική ανισορροπία και αναζητάς τη ζεστασιά και την υποστήριξη της οικογένειάς σου, προκειμένου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να νιώσεις ξανά αυτοπεποίθηση. Μην απομονώνεσαι αν θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Να είσαι ειλικρινής με αυτούς που σε νοιάζονται και θα βρεις λύσεις για τα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098