ζώδια σήμερα 18/09 Δεν θα έχετε πάντα επιτυχίες με την πρώτη προσπάθεια

erwtikes-21314

ζώδια σήμερα 18/09 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 18/09 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, είστε οι μπροστάρηδες του ζωδιακού κύκλου και γνωρίζετε καλά πόση δύναμη έχουν οι αριθμοί! Αλλά ο Δίας στη γωνιά σας της καριέρας, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τη Σελήνη στον συνεργατικό οίκο σας. Ίσως έχετε απομακρύνει κάποιους ανθρώπους και αρνείστε βοήθειες που σας προσφέρονται.

Να θυμάστε ότι η επιτυχία επαφίεται στη δύναμη των αγαστών συνεργιών σας… Κανείς δεν θα μειώσει το μεγαλείο ή την πρωτοπορία σας. Αντίθετα, ένας ρεαλιστικός έλεγχος θα σας αποδείξει ότι χρειάζεστε τους υποστηρικτές και συμμάχους σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν θα έχετε πάντα επιτυχίες με την πρώτη προσπάθεια… Γι’ αυτό ξεπεράστε κάποιες πρόσφατες αναχαιτίσεις, πριν επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύστε, αποτινάξτε την κακή διάθεση και ετοιμαστείτε για μια δεύτερη προσπάθεια. Το μόνο που πρέπει να συλλογιστείτε πριν ορμήσετε, είναι τι πήγε στραβά.

Συμπράξατε με λάθος άτομα ή ήσασταν υπερβολικά φιλόδοξοι. Κάντε διορθωτικές ρυθμίσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια σήμερα 18/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, λένε ότι ο καθένας είναι τόσο «ασθενείς» όσο τα μυστικά του! Αν και εσάς μόνο υπερβολικά αποκαλυπτικούς μπορούν να σας χαρακτηρίσουν, δεν θα σας βλάψει ένας ρεαλιστικός έλεγχος. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον φιλαλήθη Δία και την εκφραστική Σελήνη, υποστηρίζει να πείτε κάτι που κρατούσατε μυστικό. Όσο κι αν σας φοβίσει αρχικά, η διαφάνεια θα αποτρέψει πιθανές συγκρούσεις στο μέλλον!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δώστε περισσότερη αγάπη στα άτομα του στενού σας κύκλου! Η Σελήνη στις ευαίσθητες πτυχές σας θα σας στρέψει προς ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως γυναίκα του φιλικού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αλλά με τον υπερβολικό Δία σε όψη τετραγώνου, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Είναι θαυμάσια και αποδεκτή η γενναιοδωρία… Αρκεί να μην φέρνει κανέναν σε δύσκολη θέση, μια χειρονομία ή ένα δώρο σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 20-30/09 3ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα 18/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μπορεί να μην κυλούν όλα όπως θα τα θέλατε. Πριν καταθέσετε τα όπλα, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Η Σελήνη στην επικοινωνιακή ζώνη σας, σας βοηθά να βγείτε από μια δύσκολη ή ανεπιθύμητη κατάσταση. Αλλά ένα τετράγωνό της με τον κυριαρχικό Δία, μπορεί να μειώσει την πειθώ σας. Αντί να απελπίζεστε, αναζητήστε τη χρυσή τομή. Σίγουρα υπάρχει!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αντισταθείτε στον πειρασμό των παρορμητικών αγορών, αγαπητοί Παρθένοι! Θα δυσκολευτείτε, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της ευφάνταστης Σελήνης με τον Δία των ορίων. Αν εστιάσετε σε έναν σπουδαίο οικονομικό στόχο σας και πόσο κοντά βρίσκεστε, ίσως καταφέρετε να συγκρατηθείτε. Αν κοιτάξετε και λίγο βαθύτερα, θα εντοπίσετε τις μύχιες αιτίες που σας στρέφουν σε τέτοιου είδους «επιβραβεύσεις» του εαυτού σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 18/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θα μείνετε ή θα φύγετε; Σας διχάσει ένα τετράγωνο σύγχυσης, ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον αυθόρμητο Δία. Θα είναι μεγάλο το δέλεαρ να ακυρώσετε μια συνάντηση την τελευταία στιγμή – αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες; Αν το άλλο άτομο σημαίνει κάτι για εσάς, του οφείλετε τουλάχιστον μία εξήγηση. Διαφορετικά θα σας στοιχειώνουν οι τύψεις, κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου… Γι’ αυτό να πράξετε το σωστό και ευγενικό!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν μπορούν όλοι να αποδίδουν με τη δική σας ένταση! Δεν είναι καθόλου δίκαιο να πιέζετε τους άλλους, λες και έχετε χρονικό περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα… Εκτός αν έχετε. Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον επιδεικτικό Δία, συστήνει να κάνετε βήματα πίσω μέχρι να καταλαγιάσει η ατμόσφαιρα. Στο μεταξύ, βελτιώστε τους σχεδιασμούς σας και τελειοποιήστε τους στόχους σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, έφτασε η ώρα για έναν ρεαλιστικό οικονομικό έλεγχο! Τον απαιτεί μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Δία, στους τομείς σας της συνεργασίας και των χρημάτων. Για να μην παρασυρθείτε σε αχρείαστες δαπάνες, αποφασίστε συνειδητά ποιο όριο θα θέσετε στο πορτοφόλι σας. Μην προσπαθήσετε να μιμηθείτε την οικονομική ευχέρεια που ίσως έχουν άλλα μέλη της παρέας… Παράλληλα, σκεφτείτε μήπως κάνετε ανταλλαγή αγαθών με δική σας παροχή υπηρεσιών!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μήπως νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι; Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη στη ζώνη σας της καριέρας με τον Δία στο ζώδιό σας, θα δυσκολεύει την εστίαση. Μπορεί ακόμα και η οξυμένη σας διαίσθηση να υπονομεύσει την παραγωγικότητά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με μία υποχρέωση κάθε φορά, ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε κάποια από τα καθήκοντά σας. Αν εργαστείτε ήρεμα και διακριτικά, τα καλά αποτελέσματά σας θα μιλήσουν από μόνα τους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 20-30/09 3ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ποτέ δεν αποφεύγετε μια σημαντική συζήτηση… Αλλά είναι πιθανό να μην θέλετε να συναντήσετε τώρα κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Πριν εξαφανιστείτε, σκεφτείτε τι μπορεί να σας ενοχλεί ή να σας φοβίζει. Μήπως ελλοχεύει κάποια ανασφάλεια ή ενοχή; Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον ειλικρινή Δία, θα ταράξει τα συναισθήματά σας. Τίποτα δεν θα εξαφανιστεί επειδή το αποφεύγετε, αν πρέπει να απολογηθείτε για κάτι, να το κάνετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ευαισθησία σας χτυπάει κόκκινο! Μια άστατη όψη της Σελήνης με τον Δία, θα σας κάνει κυκλοθυμικούς και απρόβλεπτους. Αν κάποιος σας προκαλέσει θυμό ή ζήλια, μην σπαταλήσετε χρόνο για να το σκεφτείτε… Κάντε την εμπειρία έμπνευση, για να επικρατήσετε των περιστάσεων. Το ζητούμενο είναι να ωριμάζετε ως άτομα, όχι να μιμείστε ή να ανταγωνίζεστε άλλους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia