Ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη – Το κόκκινο χαλί.. σε περιμένει!

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη κριός .

Είσαι από τα πλέον δραστήρια και αποφασιστικά άτομα, όμως υπάρχουν φορές όπως τώρα για παράδειγμα, που έχεις ανάγκη από συναισθηματική πληρότητα κι ασφάλεια.

Γι’ αυτό κάνε ένα διάλειμμα, έλα σε επαφή με άτομα που θα εκτιμήσουν την προσπάθειά σου να τους αφιερώσεις χρόνο… κι άφησέ τους να πρωτοστατήσουν – έτσι για αλλαγή! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Πιθανόν να έχεις πολλά να προσφέρεις στις συζητήσεις. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα να ακούς, παρά να μιλάς.

Επομένως, δώσε μεγάλη προσοχή όταν κάποιος μιλάει. Ακόμα κι αν νομίζεις πως έχεις ακούσει την άποψή του στο παρελθόν, μην είσαι τόσο σίγουρη για το τι θα ακολουθήσει… και αρχίσεις αμέσως τις συμβουλές. Αν ακούς προσεκτικά χωρίς να διακόπτεις τον ειρμό της συζήτησης θα ωφεληθείς τόσο εσύ όσο κι εκείνος. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη δίδυμοι

Ακόμα κι αν δεν νιώθεις αχαρακτήριστα ή ασυνήθιστα ντροπαλή, θα αντισταθείς να βρεθείς στο προσκήνιο τώρα. Λίγη αυτοπεποίθηση θα βοηθήσει πολύ, ειδικά όταν διαθέτεις τη σοφία, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να υποστηρίξεις κάτι. Μην διστάσεις να ενημερώσεις τον κόσμο για το ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις! Το κόκκινο χαλί.. σε περιμένει! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ένα από τα πλέον αξιοθαύμαστα προσόντα σου είναι η άνεση που παρέχεις στους άλλους. Αν κάποιος δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό, μπορείς να τον βοηθήσεις να επανέλθει στο σωστό δρόμο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τη δουλειά του – απλά δείξε του πως νοιάζεσαι. Αν νιώσει άνετα με τον εαυτό του μπορεί να κάνει θαύματα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Κάποιος θα χαιρόταν πολύ να σου χαλάσει τα σχέδια. Εσύ όμως είσαι διατεθειμένη να του το κάνεις εύκολο ή δύσκολο; Για όσους δεν ζηλεύουν τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες σου, η αισιοδοξία και οι υψηλές προσδοκίες σου μπορούν να τους εμπνεύσουν να βελτιωθούν. Για τους υπόλοιπους όμως να θυμάσαι, πως είναι δυσαρεστημένοι με τους άλλους γιατί είναι δυστυχισμένοι μέσα τους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αν αισθάνεσαι να δημιουργείται ένταση, μην περιμένεις να ξεφύγει από τον έλεγχο. Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα άμεσα… με υπομονή, ειλικρίνεια και καλοσύνη. Αν δεν βρεθεί λύση, δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Εφόσον έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις από κοινού με κάποιον άλλον ένα συγκεκριμένο πρόβλημα… ένας βραχυπρόθεσμος συμβιβασμός θα είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη ζυγός

Αφού σήμερα το πνεύμα συνεργασίας σου είναι ισχυρό, βοήθησε κάποιον που θαυμάζεις και δες αν θα σε πάρει υπό την προστασία του. Μια άλλη επιλογή είναι να προσεγγίσεις μια ομάδα εξηγώντας τι μπορείς να προσφέρεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δημιουργείς μια κατάσταση ωφέλιμη και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Θα μπορούσες μάλιστα να συμβάλεις, τραβώντας την προσοχή του κοινού… κάτι που θα σε ωφελήσει για μακρύ χρονικό διάστημα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι άραγε το «γρασίδι» πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του «φράχτη»; Αν το ένστικτό σου σου λέει πως ίσως είναι, τι σε εμποδίζει να κοιτάξεις πάνω από το φράχτη; Ενθαρρύνεσαι ή καλύτερα… υποχρεώνεσαι να κάνεις ένα τολμηρό βήμα που θα μεταμορφώσει άμεσα τις συνθήκες στον κόσμο σου. Αγκάλιασε το πνεύμα της περιπέτειας – ό,τι κι αν σημαίνει για σένα. Το να «παίζεις εκ του ασφαλούς», δεν είναι επιλογή τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα χάσεις κάτι αν ανοιχτείς; Επομένως, μην διστάζεις να εκφράσεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου τώρα. Αν έχεις κολλήσει σε μια σχέση ή δυσκολεύεσαι με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, κάνε πρώτη ένα βήμα για να λύσεις το πρόβλημα. Ακόμα κι αν κάποιος χρειαστεί το χρόνο του, θα εκτιμήσει την προσπάθειά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οτιδήποτε σε μεγάλη δόση… είναι ανθυγιεινό. Να το θυμάσαι αυτό τώρα, γιατί δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις για να δείξεις σε κάποιον ότι νοιάζεσαι. Απλά πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί του, χωρίς περισπασμούς. Αν δεν μπορείς να τον συναντήσεις προσωπικά, τηλεφώνησέ του. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχετε επαφή, χωρίς περιττά μεγάλες ενέργειες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα 19/03 Τρίτη υδροχόος

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να εντοπίσεις τι άλλο μπορεί να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου, εκτός από μια ένεση αυθορμητισμού. Πού χρειάζονται βελτιώσεις στα καθημερινά σου πρότυπα; Υπάρχει κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί; Τι γίνεται με το άγχος σου; Η φροντίδα του εαυτού σου είναι ζωτικής σημασίας… και είναι σημαντικό να την ενισχύσεις τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να κάνεις μικρές, αλλά εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή σου. Η Σελήνη συνδέεται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ωθώντας σε να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, να αλλάξεις το χτένισμά σου ή να κάνεις ένα τολμηρό βήμα που θα σε βοηθήσει να λάμψεις εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis