Ζώδια σήμερα 19/12 Κυριακή – Συναισθηματικός διχασμός

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 19/12 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 19/12 κριός .

Μην προτρέχεις! Ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις μια πιο ώριμη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σου. Κοίτα τη δουλειά σου και επικεντρώσου στο παιχνίδι σου.

Απέφυγε αλόγιστες δαπάνες που θα σε αναγκάσουν να ανατρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Νιώθεις απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό σου σήμερα, όπως και για όσα θέλεις. Τα αστέρια σε υποστηρίζουν και σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Απλά μην βιάζεσαι και μην ενεργείς παρορμητικά.

Προσπάθησε επίσης να είσαι εξωστρεφής… και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 19/12 δίδυμοι

Θα νιώσεις συναισθηματικά διχασμένη σήμερα. Από τη μια θα έχεις έμπνευση και θα νιώθεις ανυπομονησία να ριχτείς στα έργα σου, από την άλλη θα είσαι βιαστική και ανήσυχη. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου για να μην εξαντληθείς. Αποδέξου τη ζωή… όπως έρχεται. Αν προσπαθήσεις να αντισταθείς, να αλλάξεις ή να ανατρέψεις την κατάσταση… οι προσπάθειές σου θα αποτύχουν οικτρά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Υπάρχουν πολλά θέματα που απαιτούν την προσοχή σου.. κι αυτό είναι μάλλον εξαντλητικό. Γι’ αυτό και είναι φυσικό επόμενο, να μην έχεις χρόνο να λύσεις και τα προβλήματα των άλλων. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου, από όλα αυτά που σε ανησυχούν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 19-21/12 Ανέλπιστες συναντήσεις – Επικοινωνίες από το παρελθόν

zodia-zvdia-22

ζώδια σήμερα λέων

Αυτή η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εστιάσεις σ’ αυτά που έχουν σημασία και να απαλλαγείς από τα υπόλοιπα. Αυτό θα σε βοηθήσει γρήγορα να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου γιατί είσαι η μόνη που ξέρει πραγματικά τι είναι καλύτερο για σένα Τα γεγονότα θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν. Ετοιμάσου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μπορείς επιτέλους να κλείσεις τις πόρτες στο παρελθόν. Οι παλιές εκκρεμότητες επιτέλους διευθετήθηκαν οριστικά και μπορείς να αναπνεύσεις από ανακούφιση κλείνοντας το χάσμα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν σου. Μην είσαι πολύ δογματική στη σκέψη σου. Άκουσε τις συμβουλές εκείνων που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 19/12 ζυγός

Η ενέργεια και η αισιοδοξία σου, εγγυώνται μια ήρεμη μέρα για σένα σήμερα. Όλα σου πάνε καλά και μπορείς επιτέλους να απολαύσεις ηρεμία και αρμονία στη ζωή σου. Έχεις ό,τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις όλα τα σχέδιά σου… και δεν συνυπολογίζεται καν… η άφθονη αγάπη και υποστήριξη που λαμβάνεις από τους αγαπημένους σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι φίλοι και η οικογένειά σου, χρειάζονται το χρόνο και την προσοχή σου σήμερα. Χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά σου! Γι’ αυτό ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένη και δεν έχεις διάθεση ν’ αφήσεις ό,τι κάνεις για να σπεύσεις να τους βοηθήσεις… κάνε το. Νομίζεις ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αλλά στην πραγματικότητα όλο αυτό, είναι στο μυαλό σου. Στην πραγματικότητα, έχεις αρκετό χρόνο για να φροντίσεις τις δικές σου ανάγκες, αλλά και να βοηθήσεις τους αγαπημένους σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα τοξότης

Αυτή η μέρα απαιτεί λογική και σύνεση από την πλευρά σου. Μην πανικοβάλλεσαι. Συγκεντρώσου κι εστίασε στη δουλειά που έχεις αναλάβει. Δεσμεύσου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί επιτέλους να σε απαλλάξει από οτιδήποτε σε καταπονεί τόσο πολύ. Όρισε ένα παραγωγικό πρόγραμμα και ακολούθησε το, για να βεβαιωθείς πως όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Αν βιαστείς, είναι σίγουρο πως θα ζημιωθείς και θα οδηγηθείς σε λάθη, από τα οποία δεν θα μπορέσεις να συνέλθεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι πολύ συμπαθής στους γύρω σου σήμερα. Αποπνέεις μια θετική αύρα κι αυτό δεν μπορεί… παρά να προσελκύσει κόσμο κοντά σου. Προτίμησε να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια στους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις σταθερή πρόοδο προς αυτούς. Μην σπαταλάς το χρόνο σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Η προσωπική σου ζωή είναι σε εξέλιξη.. αλλά μην αποσυνδεθείς από ό,τι έμαθες. Απλά ικανοποιήσου με το γεγονός ότι οι άλλοι έχουν καλή διάθεση απέναντί σου αυτή τη στιγμή και απόλαυσε τη νέα σου δημοτικότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 19-21/12 Ανέλπιστες συναντήσεις – Επικοινωνίες από το παρελθόν

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα 19/12 υδροχόος

Απροσδόκητες εξελίξεις είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου σήμερα. Μην αφήσεις όμως τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση και κυρίως μην υποκύψεις σε αρνητικές επιρροές… αλλιώς θα χάσεις τη συναισθηματική ισορροπία που με κόπο εδραιώνεις όλο αυτό το διάστημα. Να είσαι σίγουρη, πως οι ενέργειες και οι αποφάσεις σου είναι στο σωστό δρόμο. Μην ανησυχείς για τις απόψεις των άλλων. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τα πράγματα φαίνονται πολύ μπερδεμένα στη ζωή σου αυτή τη στιγμή κι αυτό σου προκαλεί πολύ άγχος και σύγχυση. Αφιέρωσε αυτήν την ημέρα για να εξετάσεις προσεκτικά τις καταστάσεις που βιώνεις και κράτησε μακριά τις αρνητικές σκέψεις και τις επιζήμιες εξωτερικές επιρροές. Και πάνω από όλα…. διατήρησε την ψυχραιμία σου, όσο το κάνεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098