Ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο – Υπερένταση στις συνεργασίες και τις προσωπικές σχέσεις

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο κριός .

Είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματική σήμερα και θα εκτελέσεις με όρεξη ό,τι αναλάβεις. Το πλανητικό σκηνικό σε στηρίζει – χωρίς να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη, ετοιμάσου για απροσδόκητες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά σου.

Δες όμως τις αποτυχίες σαν ευκαιρίες και αντιμετώπισέ τες δυναμικά και με χάρη. Η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι και να τις ξεπερνάς, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Εστίασε στις ανάγκες σου, αλλά έχε κατά νου πως ίσως χρειαστεί να επιβραδύνεις για να υποστηρίξεις τους γύρω σου. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί οι ανάγκες των άλλων να υπερισχύουν των δικών σου.

Φρόντισε να είσαι ευέλικτη και να συμβιβάζεσαι. Μην υποτιμάς τη δύναμη της υποστήριξής σου, σε όσους τη χρειάζονται τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο δίδυμοι

Με μια ολοένα και αυξανόμενη λίστα εργασιών, ο χρόνος για ξεκούραση θα μοιάζει με πολύτιμο αγαθό. Αν και προτιμάς να δουλεύεις με χαλαρούς ρυθμούς.. προετοιμάσου για επιταχύνσεις, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον ενεργητικό Άρη. Οι ευθύνες δεν θα περιμένουν, γι’ αυτό αντιμετώπισέ τες με όρεξη! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να δείξεις πόσο παραγωγική είσαι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ενώ η τοπική σκηνή σφύζει από δραστηριότητα, εσύ θα έχεις το βλέμμα σου στραμμένο σε μακρινούς ορίζοντες. Η Σελήνη διεγείρει τον πόθο της περιπλάνησης αλλά η εμπλοκή του Άρη, απαιτεί από σένα περισσότερα, από απλές σκέψεις και σχεδιασμούς για το που θα πας ή τι θα εξερευνήσεις. Απέκτησε νέες εμπειρίες, γιατί θα σε οδηγήσουν σε απροσδόκητους θησαυρούς, που δεν θα τους ανακαλύψεις ποτέ αν συνεχίσεις να βαδίζεις στα ίδια μονοπάτια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Αυτό που φαίνεται απλό, θα εξελιχθεί σε μια περίπλοκα υφασμένη ταπετσαρία πολυπλοκότητας! Η Σελήνη σε καθοδηγεί σε ό,τι είναι κοινότυπο κι ανέμπνευστο. Να περιμένεις όμως ανατροπές εξαιτίας της αντίθεσής της με τον Άρη. Είτε πρόκειται για την ανάγκη μιας ομαδικής εργασίας είτε για την κατανομή ευθυνών, το μοίρασμα θα κάνει πιο ανάλαφρη τη δουλειά, από το να διαχειριστείς τα πάντα μόνη σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η Σελήνη γλιστράει στο ζώδιό σου, παρέχοντάς σου φωτεινή ενέργεια. Ωστόσο, να είσαι προετοιμασμένη για εκρηκτικές εντάσεις, επειδή συγκρούεται με τον Άρη, προσθέτοντας άγχος και υπερένταση στις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις. Μην πληγωθείς αν κάποιοι σου φερθούν άσχημα ή απότομα σήμερα.. γιατί πιθανότατα, δεν έχει να κάνει με σένα – εντάξει; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο ζυγός

Είναι υπέροχο να ταξιδεύεις στα σύννεφα! Ωστόσο, το καθήκον θα σε κατεβάσει απότομα στη Γη. Η μέρα σου θα έχει ήπιο ξεκίνημα όμως να είσαι προετοιμασμένη ν’ αντιμετωπίσεις με όρεξη τις εργασίες σου, όταν η Σελήνη εναντιωθεί στον Άρη. Σήκωσε λοιπόν τα μανίκια και αφοσιώσου σε ό,τι χρειάζεται προσοχή, με ενθουσιασμό κι αποφασιστικότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μέσα σε μια αυξανόμενη λίστα απαιτήσεων, αυτό που χρειάζεσαι… αξίζει να βρίσκεται ψηλά – αν όχι στην κορυφή, αυτής της λίστας. Καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη, μείνε σταθερή στις πεποιθήσεις σου και κάνε την ευεξία και την ευημερία σου πρωταρχική προτεραιότητα. Μην φοβάσαι να χαράξεις το δικό σου μονοπάτι προς αυτό που ενισχύει τον ενθουσιασμό και το κέφι σου. Θα δημιουργήσεις ένα νέο προηγούμενο για τον εαυτό σου, που μόλις το δεις να λειτουργεί.. θα το τηρήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα τοξότης

Η καριέρα ή οι υπόλοιπες φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να μετατοπίσεις την εστίασή σου, σε θέματα πιο κοντά στο σπίτι. Προετοιμάσου για οικογενειακές αναταραχές με την αντίθεση Σελήνης/Άρη. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με υπομονή και κατανόηση, ειδικά αν ένα μέλος της οικογένειας εμπλέκεται σε κάτι, που θα σε ξαφνιάσει δυσάρεστα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η γοητεία των μακρινών οριζόντων ή των απομακρυσμένων τόπων θα είναι ισχυρή. Αγκάλιασε το κάλεσμα της περιπέτειας! Όμως καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη, θα ήταν φρόνιμο να είσαι ευέλικτη κι ευπροσάρμοστη, επειδή θα προκύψουν απροσδόκητα εμπόδια στα σχέδιά σου. Με την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα που διαθέτεις, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο στην πορεία σου προς την επιτυχία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

ζώδια σήμερα 20/04 Σάββατο υδροχόος

Καθώς η συναισθηματική Σελήνη τονίζει θέματα εγγύτητας και κατανόησης, ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις, για τα όρια. Είναι σημαντικό να εστιάσεις στην αυτοεκτίμησή σου και να υπερασπιστείς με αυτοπεποίθηση αυτό που σου ανήκει. Ευτυχώς, μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί μέσω ενός ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου. Υπάρχει άλλωστε σχέση στη Γη που δεν είναι περίπλοκη; Όχι. Επομένως αποδέξου ό,τι συμβαίνει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τα συναισθήματα θα είναι οξυμένα, καθώς οι άλλοι είναι αποφασισμένοι να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα μαζί σου. Ωστόσο, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη στο ζώδιό σου, οι εντάσεις θα φουντώσουν, αν εξαντληθεί η υπομονή σου. Απομονώσου αν χρειαστεί, αλλά μην κάνεις κάτι που θα κλιμακώσει την ένταση. Γίνε ο ακροατής που χρειάζεται κάποιος, αλλά προσπάθησε να τον κατευθύνεις προς την αντιμετώπιση ενός ζητήματος, με αυτοπεποίθηση! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis